Murad

Denne side er under udvikling

Pris:         290,-  kr

Hydration AHA/BHA Exfoliating Cleanser er et eksfolierende renseprodukt, der fjerner døde hudceller og giver hyden nyt liv. Renseproduktet er en ideel tilføjelse til din renserutine 2-3 gange om ugen.

Pris: 350,- kr.

Murad Hydration Hydrating Toner er en meget fugtgivende toner. Den har en opstrammende virkning på hudens porer, og sørger for at holde huden fugtet, så den bedre kan optage de efterfølgende produkter. Den indeholder C og E vitamin, og er alkoholfri.

MURAD

Murad blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad. Han er uddannet farmaceut og dermatolog, han er professor på UCLA i dermatologi og indehaver af Murad Inclusive Health SpaTM. 

Praktiserende hudlæge

Dr. Murad har behandlet mere end 50.000 patienter i de sidste 33 år. Gennem sin forskning gjorde han flere opdagelser, og besluttede sig derfor for at udvikle sine egne hudplejeprodukter som blev lanceret i 1989. Navnet Murad blev hurtigt associeret med funktionelle og højteknologiske produkter, som gør huden smuk ved at gøre den sund indefra og udenpå.

Banebrydende forskning og resultater

Dr. Murad var en af de første til at lancere hudplejeprodukter med AHA og stabiliseret C-vitamin til behandling af beskadiget hud og pigmentforandringer. Samtidig var han også en af de første, som har udviklet en komplet hudplejelinje til behandling af hormon ændring i huden. Siden år 2000 er alle Murad´s produkter baseret på ”the Murad Recipe” også kaldt Murad opskriften, der hjælper med at fastholde vandet i cellerne.

Dr. Murad er anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden bør plejes på den sundeste måde.

Dr. Murad´s produkter anvendes af verdens førende kosmetologer og hudplejeklinikker, og tager din hudpleje til et helt nyt niveau. 

Dr. Murad´s hudpleje filosofi bygger på følgende 3 principper.

1)     Rense og opfriske huden

      2)     Behandle og reparere huden

3)     Fugte og beskytte huden 


19 banebrydende patenter


Murad råder over 19 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud - herunder forebyggelse af rynker, solskader og akne. Virkningen af Murad´s produkter testes i USA på uafhængige laboratorier, og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.​