BEHANDLINGER & PRISER

MURAD AHA rapid exfoliator anti-aging ansigtsbehandling  899,-        (ca. 75 min.) 

(meget populær ansigtsbehandling)

                 

Denne ansigtsbehandling er ideel til dig som ønsker en effektiv behandling, hvor du ser og mærker en forskel efter bare en behandling. 

Behandlingen henvender sig til dig som ønsker at forbedre og forebygge alderstegn, trist/grå/træt hud, pigmentforandringer, akne/urenheder, eller stresset/sensitiv hud.  Koncentreret glykolsyre fjerner døde hudceller, og efterlader huden blødere og glattere. Cellefornyelsen vil gå hurtigere, og hermed forbedres hudens struktur og ungdommelighed ved hver behandling. Fine linier og rynker reduceres for alle hudtyper, og en unik blanding af antioxidanter virker beroligende. og styrkende på huden. 


Er det første gang du kommer til en ansigtsbehandling, vil jeg anbefale dig at starte med denne behandling.

 

Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelys terapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.


MURAD C-vitamin anti-aging ansigtsbehandling  899,-              (ca. 75 min.)   


Denne behandling fokuserer målrettet på at reducere og forebygge pigmentforandringer samt uens hudtone, samtidig med at hudens celler boostes. Ved indslusning af 40 % rent C-vitamin får huden sin klare friske glød tilbage, og fastheden, spændstigheden og elasticiteten forbedres. Linjer og rynker reduceres, og hudcellerne boostes på et dybt plan. Det er videnskabelig bevist, at Murad C-vitamin ansigtsbehandling effektivt reducerer og forebygger pigmentforandringer, og reparer huden og booster cellerne indefra.Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelysterapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.


Murad Pro Illuminating Peel 5 1175,-                                    (ca. 75 min.)


Denne behandling henvender sig til dig som har en moden hud, og som ønsker at vi arbejder intensivt og målrettet på at reducere linjer og rynker. Vi har fokus på effektivt at accelerere cellefornyelsen, så du hurtigt opnår en forbedring af hudens spændstighed og elasticitet. Du opnår samtidig en klar og strålende hud, hvor både hudtonen og hudoverfladen fremstår mere ensartet.


Murad® Professional Intensive Peel 5 består af fem høj-aktive ingredienser (glykol-, lactid- og salicylsyre, indisk figen ekstrakt samt ester-C vitamin), som på hver sin måde bidrager hurtigt til en strålende hudoverflade og en vital glød. Immuno-Skin ComplexT samt ekstrakt af indisk figen stimulerer både vitale cellefunktioner samt cellefornyelsen i epidermis.Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelys terapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.  Murad anti-aging luksus ansigtsbehandling   1250,-                                                     (ca.90 min.)  

(meget populær ansigtsbehandling)


Behandlingen henvender sig til dig som ønsker ultimative resultater, forkælelse og lidt mere luksuriøs forkælelse. Vi fokuserer på at forbedre og forebygge alderstegn, reducere og forebygge pigmentforandringer samt uens hudtone, give huden sin naturlige glød tilbage, reducere akne/urenheder, eller stresset/sensitiv hud. 


Behandlingen skræddersyes og tilpasses med enten koncentreret glykolsyre eller indslusning af 40 % rent C-vitamin.

Koncentreret glykolsyre fjerner effektivt døde hudceller, og efterlader huden blødere og mere glat. Cellefornyelsen vil gå hurtigere, og hermed forbedres hudens struktur og ungdommelighed ved hver behandling. Fine linjer og rynker reduceres, og en unik blanding af antioxidanter virker beroligende. og styrkende på huden. Din hud efterlades med fornyet glød.

Ved indslusning af 40 % rent C-vitamin får huden sin klare friske glød tilbage, og fastheden, spændstigheden og elasticiteten forbedres. Linjer og rynker reduceres, og hudcellerne boostes på et dybt plan. Det er videnskabelig bevist, at Murad C-vitamin ansigtsbehandling effektivt reducerer og forebygger pigmentforandringer, og reparer huden og booster cellerne indefra. 

      

                  

Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelys terapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.  


Murad Enzym ansigtsbehandling  899,-        (ca. 75 min.) 

                

Denne professionelle ansigtsbehandling er videnskabelig udviklet til at reducere akne- udbrud, mens rødme og betændelse dæmpes. Behandlingen henvender sig også til dig, som har problemer med mange tilstopninger.


Denne resultatorienterede behandling kombinerer eksfolierende enzymer, antioxidanter og fugtgivende ingredienser til at åbne tilstoppede porer, og derved lette udrensningen og undgå irritationer. Hudens struktur og porerne vil efter hver behandling forbedres.  


Alt efter hvordan huden har det, vil et forløb med flere behandlinger indenfor kort tid ofte være nødvendigt for at opnå effektive og vedvarende resultater. Hvor ofte og hvor mange behandlinger der skal til, er svært at sige på forhånd og vil altid være en individuel vurdering.

 

Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelys terapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.Klassisk ansigtsbehandling  799,-                                               (ca. 75 min.)                                             

     

Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelys terapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.Luksus ansigtsbehandling   1150,-                                                           (ca.90 min.)       

                  

Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelysterapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.    

                                                                            

Time Out behandling 1250,-     (ca. 90 min.)


Denne behandling er til dig som ønsker at komme helt ned i gear, og hvor der er fokus på ultimativ afslapning. 

Du kan trygt ligge dig tilrette på den lune briks, og glemme alt om vasketøj, presserende opgaver og andre overvejelser/ bekymringer og give dig hen i hele 90 min. Der er fokus på både kroppen og ansigtet, og du vil føle dig som et nyt menneske og have et  større mentalt overskud efter denne behandling. 


* 45 min. afslappende kropsmassage

med naturlige aromatiske olier


* Afrensning af ansigtet


* Afslappende ansigtsmassage med naturlige aromatiske og plejende ansigtsolie


* Fugtgivende maske tilpasset din hud


* Intensiv fugtgivende øjenmaske inkl. lymfedrænagemassageRescue ansigtsbehandling   695,-                                       (ca. 45 min.)     


Rescue behandlingen er en lidt kortere men yderst effektiv behandling, hvor du får tilført masser af fugt til din hud. Din hud boostes med C-vitaminer, som øjeblikkeligt bringer gløden tilbage så din hud fremstår sund og smuk. Hvis du ønsker en behandling, hvor vi kommer lidt mere i dybden, så har du mulighed for at opgradere denne behandling med enten Murad Rapid exfoliator anti-aging, Enzym- eller C-vitamin behandlingen mod et tillæg på kr. 100,-. Du kan læse mere om disse behandlinger under fanen "ansigtsbehandlinger".Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % personligt til dig.

Efter ansigtsbehandligen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål


                                 

Lunch time behandling  -  fra 450,-           (ca. 30 min.)                                                                        


Denne behandling henvender sig til dig som allerede får ansigtsbehandlinger her i klinikken. 

Er det første gang du skal have en ansigtsbehandling her i klinikken, så anbefaler jeg at du bestiller tid til en klassisk ansigtsbehandling.


En Lunch time behandling er en kort og målrettet behandling, som kan afhjælpe de mest presserende problemer. Ideel i kombination imellem dine ansigtsbehandlinger., og giver din hud et intensivt boost af lige præcis det den mangler nu og her.


Vælg mellem følgende muligheder.


Ekspress eksfoliering giver øjeblikkelig opklaring, glød og vitalitet til huden.  

Hudens døde hudceller eksfolieres, og din hud vil være mere blød og glat efterfølgende.  Du kan også vælge C-vitamin boostet, som forebygger    pigmentforandringer og lysner allerede forekomne pigmentforandringer. Den giver desuden huden øjeblikkeligt glød og vitalitet, og forbedrer hudens spændstighed og elasticitet og forebygger fine linjer. (Disse behandlinger henvender sig til dig, som allerede har fået en ansigtsbehandling i klinikken)


Det kan være enten en fugtgivende, dybderensende eller opstrammende maske. Masken tilpasses og skræddersyes til din hudtype og din huds behov her og nu. 


Afrensning samt afslappende ansigtsmassage. 

Når du får ansigtsmassage her i klinikken, så virker det - udover at være en utrolig afslappende oplevelse - også dybt afstressende, reducerer spændingshovedpine, kæbespændinger, træthed og spændinger i og omkring øjnene? Du vil også opleve at sove bedre og dybere, fordi der kommer ro i nervesystemet. Huden vil også fremstå mere frisk og klar, idet affaldsstoffer ledes væk fra hudens celler så huden opnår de bedste bestingelser for at regenerer sig selv


Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7.

Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer - og det får os til at se trætte og triste ud.


Dine øjenomgivelser får et intensivt fugtboost, og lymfedrænage massagen sørger for at affaldsstoffer føres væk fra øjenomgivelserne. Samtidig optimeres cellefornyelsen og ældningstegn forebygges. Der kan efter behov fokuseres ekstra på linjer og rynker i behandlingen.   


Alle ansigtsbehandlinger skræddersyes 100 % personligt til dig, og du har mulighed for at få farvelysterapi som giver utrolig velvære og forbedrer behandlingen.

Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.


                                                                                                             

  TILKØBSBEHANDLINGER

Du kan kombinere næsten alle tilkøbs behandlinger præcis som du ønsker. 

Disse behandlinger er meget populære i forbindelse med en ansigtsbehandling., men kan sagtens kombineres i forbindelse med vipper & bryn, voksbehandlinger eller massage. 


Dine øjenomgivelser får et intensivt fugtboost, og lymfedrænage massagen sørger for at affaldsstoffer føres væk fra øjenomgivelserne. Samtidig optimeres cellefornyelsen og ældningstegn forebygges. Der kan efter behov fokuseres ekstra på linjer og rynker i behandlingen.                     Konsultation & Hudanalyse       350,-                      (ca. 30 min.)                                                                                        


Med en hudanalyse kan jeg se din huds tilstand her og nu, og herefter afdække din huds behov for hudplejeprodukter. Ud fra en personlig samtale med dig, og hvad jeg ser ved hudanalysen skræddersys den rette løsning for dig og din hud. Når du anvender de rette produkter kan vi afhjælpe, forbedre eller forebygge diverse udfordringer, og du vil opleve en sund, smuk og stærk hud. Du får naturligvis grundig vejledning i hvordan du skal anvende de anbefalede produkter derhjemme.

VIPPER & BRYN

Bryn og vipper er med til at give dit ansigt karakter, og det indrammer og løfter dine øjne og øjenbryn.

Dine bryn formes og rettes , så de passer til dit ansigt og øjne.

Det er helt utroligt hvilken forskel det gør for dit ansigt, at få rettet og farvet vipper og bryn 


HOTSTONE MASSAGE  & AFSLAPPENDE VELVÆRE MASSAGE 

 

AFSLAPPPENDE VELVÆRE MASSAGE

 

30 min. rygmassage med aromatiske olier                           400,-                                                    

Massagen forebygger og afhjælper infiltrationer, løsner op for anspændte muskler, øger blodcirkulationen, afhjælper spændingshovedpine og modvirker smerter i skulder og nakke. Massagen medvirker også til fysisk og psykisk velvære, reducerer væskeansamlinger i kroppen, virker positivt på fordøjelsessystemet og afhjælper forstoppelse. Massagen hjælper også på smerter og mindsker stress, og hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

Hvis du har en travl hverdag, og har brug for at finde din indre ro og oplevelsen af velvære, er denne massage absolut noget for dig. 

60 min. helkropsmassage, med aromatiske olier                 600,-                                         

Massagen forebygger og afhjælper infiltrationer, løsner op for anspændte muskler, øger blodcirkulationen, afhjælper spændingshovedpine og modvirker smerter i skulder og nakke. Massagen medvirker også til fysisk og psykisk velvære, reducerer væskeansamlinger i kroppen, virker positivt på fordøjelsessystemet og afhjælper forstoppelse. Massagen hjælper også på smerter og mindsker stress, og hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

Hvis du har en travl hverdag, og har brug for at finde din indre ro og oplevelsen af velvære, er denne massage absolut noget for dig. 


HOT STONE MASSAGE

45 min. rygmassage kombineret med Hot stone         600,-                            

Hot Stone massage er en meget blid og omsorgsfuld massage, som arbejder med hele kroppens energiniveau.  De varme lavasten trænger dybt ned i musklerne og nærmest smelter stress og spændinger væk. og du vil opleve en dyb afspænding i krop og sind. Massagen øger sanse- og kropsbevidstheden, og denne dybe afspændende massage giver dig en enestående mulighed for at få løsnet op for gamle dybtliggende spændninger, og nye mere overfladiske spændinger. Massagen hjælper også på smerter, mindsker stress og hjælper kroppen af med affaldsstoffer.  

Hvis du har en travl hverdag, og har brug for at finde din indre ro og oplevelsen af velvære er denne massage lige noget for dig.  

75 min. Hotstone massage - hele kroppen                 900,-

Hot Stone massage er en meget blid og omsorgsfuld massage, som arbejder med hele kroppens energiniveau.  De varme lavasten trænger dybt ned i musklerne og nærmest smelter stress og spændinger væk. og du vil opleve en dyb afspænding i krop og sind. Massagen øger sanse- og kropsbevidstheden, og denne dybe afspændende massage giver dig en enestående mulighed for at få løsnet op for gamle dybtliggende spændninger, og nye mere overfladiske spændinger. Massagen hjælper også på smerter, mindsker stress og hjælper kroppen af med affaldsstoffer.           

Hvis du har en travl hverdag, og har brug for at finde din indre ro og oplevelsen af velvære er denne massage lige noget for dig. 

HÅRFJERNING

Jeg anvender professionel voks fra australske Lycon, som er etableret i 1978 af den internatinalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. Lycon voks nyder godt af sit velfortjente ry som creme de la creme indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de aller mest eksklusive og kendte klinikker i mere end 35 lande. Voksen er specielt udviklet med de fineste naturlige ingredienser og en sanselig aromaterapi, og leverer enestående resultater idet voksen fjerner hår helt ned til 1 mm. Din hud bliver samtidig plejet og fugtet som en ekstra luksus for dig. Lycons lave temperaturer gør at selv den mest sarte hud kan klare en voksbehandling.

Det er ikke uden grund at Lycon er den førende voks på markedet både på grund af den høje kvalitet samt det sublime resultat, og er efterspurgt af berømtheder i hele verden.


Voks overlæbe 185,-

Voks hage 185,-

Voks overlæbe + hage 265,-

Voks overlæbe + hage + under hagen/hals 400,-

Voks baglår (15 min.) 200,-

Voks bikini linie 400,-

Voks underben (ca. 25 min.) 315,-

Voks axil (armhuler) 225,-

Alle ansigtsbehandlinger skræddersyes og tilpasses personligt til dig.


Du bedes komme 5 min. før din aftale, så din behandling kan starte til tiden.

Hvis du bliver forsinket kan jeg måske være nødsaget til at afkorte noget af 

din behandling, så det ikke går ud over kunden som kommer efter dig.


 FRED OG RO

Jeg ønsker at give dig den bedste og mest afslappende oplevelse når du kommer til en behandling hos mig. Derfor håber jeg at du vil respektere, at din mobiltelefon er slukket mens du modtager din behandling.

*1. marts hvert år er der prisreguleringer på behandlinger