28. marts 2023

Uanset hvilken hudtype du har, så er eksfoliering (peeling) en vigtig del af hudplejerutinen.

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade hos os alle. Når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil din creme, serum, ansigtsolie, samt maske bedre kunne trænge ned og ind i huden, og virke langt mere effektivt. Du vil samtidig også opleve, at du bruger meget mindre af din serum/creme.

Når du jævnligt eksfolierer din hud får den en smuk glød, den vil se meget mere frisk og klar ud, og den vil føles mere blød og glat i overfladen.

22. marts 2023

Vidste du at håndcremen fra Elemental Herbology - udover at give masser af fugt, virker genopbyggende, reparerende samt plejer og styrker neglebåndende - også reducerer og forebygger brune pletter på hænderne?

Håndcremen kan anvendes lige så ofte du måtte opleve behov for det. Pris: 160,- kr.

16. marts 2023

Det føles bestemt ikke rart når ens hud er sensitiv. Udover at den kan være rød, svide, klø, afskalle med tørre flager, føles stram, opleve eksem, så er den også ofte sårbar overfor både indre og ydre påvirkninger. Særligt kulde/varme, særlig kost, forkert/for hård/manglende hudpleje kan påvirke huden negativt og forværre hudens tilstand.

Nu er der heldigvis godt nyt til dig, som har udfordringer med og oplever nogle af disse symptomer.

Murad har netop lanceret en ny hudplejeserie, som udelukkende har fokus på at lindre, genoprette samt styrke og berolige huden. Serien består af 3 enkle produkter. Et renseprodukt, et behandlingsprodukt/serum og en ansigtscreme.

De næste dage vil jeg præsentere dem hver for sig, så hvis du er nysgerrig efter at høre mere om produkterne, så følg med her på siden.

Hvis du ønsker min hjælp til din hud, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

14. marts 2023

CELL ACTIVE FACIAL MOSTURISER

Cell active moisturiser er en avanceret daglig fugtighedscreme til ansigtet, der kombinerer patenteret teknologi med botaniske planter og urter, for at hjælpe med at give intensiv fugt og næring til huden, forebygge og reducere linjer og rynker, og forbedre og ensarte hudtonen og styrker hudens barriere.

Denne ansigtscreme henvender sig til moden hud, eller hud der viser tegn på ældning og tørhed.

En yderst fornem og meget fortjent pris til denne sublime ansigtscreme fra Elemental Herbology, som du naturligvis kan finde her i klinikken 

Bemærk - denne ansigtscreme har fået ny emballage. Før var den kobberfarvet, men findes nu i hvid emballage.

12. marts 2023

Murad C-vitamin anti-aging ansigtsbehandling

Ved indslusning af 40 % ren C-vitamin kan vi målrettet arbejde på at reducere og forebygge pigmentforandringer og uens hudtone i ansigtet. Huden får derudover øjeblikkeligt sin klare friske glød tilbage, og fastheden, spændstigheden og elasticiteten forbedres. Linjer og rynker reduceres, og hudcellerne boostes på et meget dybt plan.

Det er videnskabelig bevist, at Murad C-vitamin ansigtsbehandling effektivt reducerer og forebygger pigmentforandringer og uens hudtone, ligesom den reparerer og genopbygger huden og booster cellerne indefra.

Hvis du også gerne vil booste din hud med C-vitaminer, og reducere forekomsten af pigmentforandringer, og sørge for at de holdes mest muligt i ro henover foråret og sommeren, så er det en god ide at starte C-vitamin ansigtsbehandlingerne allerede nu.

9. marts 2023

Vinteren og de skiftende temperaturer kan virke udtørrende på vores hud både i ansigtet og på kroppen, og medføre tørhed, kløe og afskalning.

Efter dit bad kan du med fordel anvende en nærende kropsolie. Både Aromatherapy Associates og Elemental Herbology har flere forskellige kropsolier, med hver sin naturlige duft baseret på rene og naturlige essentielle olier.

Lige nu kan du her i klinikken få en miniature udgave af Earth Harmony Bath & Body Oil fra Elemental Herbology til kr. 95,-. Det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil prøve de fantastiske kropsolier - eller måske til en lille gave til en du holder af

Kropsolien har  - udover at den virker dybt nærende, plejende og blødgørende - en beroligende effekt på krop og sind. Derudover kan olien anvendes både i brusebadet, karbadet og som en body olie.

De naturlige duftnoter er:

Mandarin - virker mentalt opløftende og letter stress og uro i sindet.

Cedertræ - beroliger og lindrer og opmuntrer til frigivelse af serotonin.

Citron - gendanner energi og opfrisker sindet.

Elemental Herbology har netop vundet prisen, som året naturlige brand i England

8, marts 2023

Cell plumping moisturiser er kendt for sin fugtgivende, beroligende, og helende egenskaber. Ansigtscremen indeholder blandt andet høje niveauer af rose damask-blomstervand, som er destilleret fra rosenblade, for at give huden intensiv fugt, reducere rødme og berolige følsomhed og sensibilitet

Du kan finde alle Elemental Herbologys produkter her i klinikken.

7. marts 2023

Et af mine absolutte bedste råd til at bevare lange smukke vipper som ikke knækker, er at fjerne øjenmakeup og mascara hver aften.

Når du tager øjenmakeup og mascara af, så hjælper det utrolig meget hvis du anvender en øjenmakeupfjerner som er effektiv, mild og plejende. Lad altid gerne øjenmakeupfjerneren sidde og virke i et par sekunder på et par vatrondeller, for at løsne øjenmakeuppen og for at undgå at gnide for meget og dermed risikere knækkede vipper.

Jeg kan anbefale Payot eye makeup remover, som er en to-faset øjenmakeupfjerner der opløser alle typer øjenmakeup - også vandfast. Den indeholder blandt andet hindbærekstrakt som virker plejende og blødgørende. Den kombinerede olie/vand formel er effektiv og mild og kan bruges til selv de mest sarte øjne. Den kan i øvrigt også anvendes til læberne.

Du kan finde Payot eye makeup remover her i klinikken.

6. marts 2023

Hydration serien fra Murad er ultra fugtgivende produkter, der reducerer og forebygger tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil fugtbooste huden, og forebygge mod fine linjer og rynker. Produkterne fremmer desuden cellefornyelsen og minimerer synligheden af linjer. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.

Dr. Howard er hudlæge, farmaceut og indehaver af eget forskningscenter. Der foreligger klinisk dokumentation på alle Murad´s produkter, og undersøgelserne/test er foretaget på uafhængige laboratorier.

Murad´s produkter er iøvrigt det man kalder cosmeceutical produkter. Det vil sige at det ikke er kosmetik produkter og heller ikke medicinske produkter - men lige midt imellem. Det betyder at du kan forvente både mærkbare og synlige resultater når du anvender produkterne fra Murad.

Du kan finde alle Dr. Murad´s produkter og de professionelle ansigtsbehandlinger fra ham her i klinikken.

8. februar 2023

Duftnoterne i Inner Strength lyset indeholder de fineste og rene æteriske olier, og giver en beroligende og opløftende atmosfære i ethvert rum. Lysene består af soya voks, og har en meget lang brændetid.

Aromatherapy Associates har siden 1985, udviklet eksklusive naturlige hudplejeprodukter til ansigtet og kroppen samt livsstilsprodukter. Alt sammen med stor passion, og et enormt stort ønske om at tilbyde den bedste hudpleje kombineret med support til mental- og følelsesmæssige balance og velvære. Indefra og ud - og udefra og ind.

Hele 7 gange er Aromatherapy Associates kåret som verdens bedste aromaterapi brand, og det er i min optik fuldt fortjent. Det er bestemt ikke tilfældigt at produkterne benyttes på de mest eksklusive klinikker og hoteller i verden.

7. februar 2023

Resurgence serien fra Murad hjælper med at minimere tegn på ældning som du kan se, og tegn på aldersaccelererende mikroskader, som du endnu ikke kan se. Produkterne fokuserer intensivt på at løfte og genopbygge huden, udglatter fine linjer og rynker, forbedrer fastheden og elasticiteten, mindsker tør og ru hud, forbedrer hudens tekstur, udjævner uens hudtone og sørger for at huden får en sund glød og udstråling.

Dr. Howard Murad har siden 1989 udviklet hudplejeprodukter til ethvert tænkeligt hudproblem, og bygger på hans mange årige erfaring som hudlæge og farmaceut. Dr. Murad anses som en pioner indenfor hudpleje og behandling af hudproblemer.

Hvert eneste hudplejeprodukt har til formål enten at vedligeholde en sund og smuk hud, forbedre eller afhjælpe specifikke hudproblemer.

Der er foretaget klinisk dokumentation på hvert eneste hudplejeprodukt på uafhængige laboratorier, og du kan derfor være sikker på både at se og mærke en markant forskel, når du anvender hudplejeprodukter fra Murad.

5. februar 2023

Hvert eneste produkt fra Murad´s Blemish Control-serien, er udviklet for hurtigt at reducere udbrud, tilstoppede porer og regulere en overskydende talg produktion. 

Dr. Howard Murad har siden 1989 udviklet hudplejeprodukter til ethvert tænkeligt hudproblem, og bygger på hans mange årige erfaring som hudlæge og farmaceut. Dr. Murad anses som en pioner indenfor hudpleje og behandling af hudproblemer.

Hvert eneste hudplejeprodukt har til formål enten at vedligeholde en sund og smuk hud, forbedre eller afhjælpe specifikke hudproblemer.

Der er foretaget klinisk dokumentation på hvert eneste hudplejeprodukt på uafhængige laboratorier, og du kan derfor være sikker på både at se og mærke en markant forskel, når du anvender Murad´s hudplejeprodukter.

1.februar 2023

Passer du godt på din hud om natten?

Hver eneste nat har du den perfekte mulighed for både at forbedre og/eller vedligeholde din hud. For det er nemlig om natten, at din hud regenererer sig selv.

Du kan derfor med fordel give den masser af fugt og næring med dit natprodukt. På den måde sørger du for at cellerne bliver fyldt med den vigtige fugt, samtidig med at du giver hudcellerne de bedste forudsætninger for at de kan forny sig. Resultatet er en smuk og sund hud, med masser af glød og vitalitet.

Vital Glow fra Elemental Herbology er en reparerende og intensiv og dybt fugtgivende natcreme. Den indeholder bl.a. Plant C-Stem™, som hjælper med at genoprette, styrke og reparere huden. AHA complex og granactive retinoid fremmer de naturlige fornyelsesprocesser i huden, og sørger for at uens hudtone samt pigmentering mindskes. Du vil opleve at din hud ser mere sund og strålende ud, ligesom spændstigheden og elasticiteten forbedres.

23. januar 2023


Mange oplever hudproblemer i forbindelse med - eller efter barbering. Røde knopper, bumser, rifter der ofte følges af en sviende fornemmelse, er symptom på det man kalder skægpest.

Hvis du har godt styr på dit skæg og barbering, er denne guide ikke helt til dig - men du skal være velkommen til at læse med alligevel.

Nogle barberer sig kun med vand – men det er kun indtil de prøver at bruge en god barberskum eller barbergel. Når man først har mærket, hvor nemt barberbladet glider ned over ansigtet/huden, og hvor behagelig barberingen pludselig bliver, går man ikke tilbage til at klare sig med vand.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du tage følgende gode råd til dig, så du kan få styr på dit skæg og barbering.

GUIDE TIL BARBERING:

1) God tid. Tag dig god tid til at barbere dig godt og grundigt uden rifter og skægpest.

2) Rens huden før barbering.

3) Anvend en pre-shave oil eller dit favorit shave produkt. At bruge et produkt under barberingen gør, at der bliver mindre friktion mellem skraberen og huden, hvilket mindsker risikoen for rifter og andre irritationer. Det er også med til at give en tættere barbering.

4) Anvend Et post-shave balm/after shave produkt til efter barberingen. Det giver ro, irker helende og behgeligt kølende.

Med ovenstående produkter kommer du langt. Vælg ALTID produkter af god/høj kvalitet, hvis du gerne vil have den bedste og mest behagelige barbering og minimere irritationer.

AFTERSHAVE MED SPRIT:

Når barberingen er overstået, plejede man i gamle dage at bruge en god sjat barbersprit eller aftershave, som indeholdt rigelige mængder alkohol. Fordelen herved er, at alkoholen virker desinficerende så alle bakterier bliver dræbt på stedet, hvilket sikrer en mere hygiejnisk barbering. Men det efterlader også huden udtørret, hvilket kan medføre nye hudproblemer - og det er ikke ønskeligt. Heldigvis findes der i dag rigtig mange alternativer til alkohol, der ligeledes virker antibakterielt – så man kan stadig få det bedste fra begge verdener, uden at irritere huden.

Du kan læse mere om udfordringer i forbindelse med barbering, samt mere information om produkterne under hvert billede.The Refinery´s produkter kan købes her i klinikken, og du får altid personlig rådgivning og vejledning.

P.S. Hvis du som kvinde også oplever ovenstående problemer, gør både produkterne og de gode råd sig også til gældende til dig.

18. januar 2023


PRESSED VS LOOSE FOUNDATION

Mineralogie´s foundation adskiller sig fra traditionel foundation ved, at den plejer og beskytter huden uden at tilstoppe hudens porer. Derudover indeholder produkterne A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod ældning.

Pressed foundation indeholder også mandelolie, som plejer huden lidt mere. Det er godt til den mere tørre og sarte hud.

Uanset hvilken Mineralogie foundation du vælger, så vil du aldrig føle eller se „malet“ ud, uanset hvor meget du påfører. Mineral foundation reagerer på varmen i huden, så ønsker du et mere dækkende resultat, vent et par minutter og gentag evt. påføring. Påfør lidt ad gangen, indtil du har den ønskede dækning.

MERE OM MINERALOGIE:

Mineralogie makeup føles let og naturlig på huden, og giver en flot ensartet hudtone samt super dækkeevne. Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød.

Produkterne indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer der virker direkte plejende og helende for huden, og ses derfor som en forlængelse af sund hudpleje. Mineralogie beskytter desuden mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker.

Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, mineralske olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer.  Mineralogie prioriterer miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Makeuppen kan anvendes af alle hudtyper, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Hvis du har problemer med akne, er det særligt vigtigt, at du ikke anvender makeup som tilstopper hudens porer, da det forværrer problemerne med akne.

17. januar 2023


Hver dag har du muligheden for at forbedre og vedligeholde din hud, så den fremstår sund, smuk og i en god balance.

En blid rensning af huden på daglig basis er en nem og meget effektiv måde at holde huden i en god tilstand og balance.

En ansigtsrens er det første og meget vigtige trin i din hudplejerutine. Olie, snavs og evt. makeup bør renses væk, så huden ikke bliver irriteret og tilstoppet. Husk altid at afslutte med en ansigtscreme, så huden er beskyttet, og pH-værdien kan opretholdes

Der findes virkelig mange forskellige renseprodukter, og det kan derfor være svært at vide hvilket produkt man skal vælge. Udover at kende din hudtype og din huds tilstand nu og her, så er det vigtigt at vide hvad du vil have at dit renseprodukt skal gøre. Skal den fjerne makeup? Skal den skumme? Skal den give fugt? Skal den berolige? Er det noget du vil bruge i bruseren? Har du specifikke hudproblemer, som du gerne vil have at dit renseprodukt skal hjælpe med at løse?

Hvis du ønsker en professionel vurdering af din hud, og hjælp til at finde det bedste renseprodukt til netop din hud, så er du velkommen til at besøge mig i klinikken og få personlig rådgivning.

12. januar 2023


PLEJE AF HUDEN PÅ HALSEN


Huden på halsen er ofte et område vi ikke fokuserer så meget på, med det resultat at ældningstegn viser sig hurtigere, end hvis man sørger for at passe og pleje den. På et eller andet tidspunkt - når du kommer op i alderen - så vil det afsløres, om ens hals har været passet og plejet som huden i ansigtet.


Det er ikke fordi, vi ikke må blive ældre at se på. Slet ikke! Men det gør bare en forskel om du passer på og plejer din hud, og på den måde vedligeholder den som med så meget andet.


Vores hud på halsen er meget tynd, og dermed også mere sårbar. Dertil kommer at vi bevæger vores hoved fra side til side MANGE gange dagligt, og det "slider" lidt i de kollagene og elastine fibre som vi alle har liggende som et fint net i vores hud, og som er med til at holde huden spændstig og elastisk.


Jeg anbefaler at du anvender de samme produkter på halsen som i ansigtet. På den måde undgår du at have mange forskellige produkter på din hylde derhjemme. Start med at påføre cremen nedefra og op som vist på billedet, og masser cremen ind i huden med opadgående strygende bevægelser.


Og husk - selvom det altid vil være det bedste at forebygge med pleje af halsen - så er det aldrig for sent at komme i gang med at passe og pleje den.


10. januar 2023


Murad enzym ansigtsbehandling

Det er med meget stor glæde, at jeg nu kan tilbyde denne banebrydende og resultatorienterede behandling her i klinikken.

Murad enzym ansigtsbehandling er videnskabelig udviklet til at reducere akne-udbrud, mens rødme og betændelse dæmpes. Behandlingen henvender sig også til dig, som har problemer med mange både åbne og indkapslede tilstopninger.

Denne resultatorienterede behandling kombinerer eksfolierende enzymer, antioxidanter og fugtgivende ingredienser til at åbne tilstoppede porer, og derved lette udrensningen og undgå irritationer. Hudens struktur forbedres, ligesom porerne mindskes efter hver behandling


9. januar 2023


Det omskiftelige vejr kan være udfordrende for læberne.

Mineralogie Lip Rescue Amour giver dine læber intensiv hydrering, så de ser velplejede og velfugtede ud. Den sørger også for at beskytte og hele eventuelle rifter. Der er en transparent farve i denne læbebalsam, som giver læberne en naturlig let farve

Mineralogie Lip Rescue Amour indeholder blandt andet ingredienser som shea butter og candelilla voks, som stammer fra bladene i en Candelilla busk der lever i Mexico. Den bruges i stedet for bivoks, og er derfor veganvenlig.

Hvis du ønsker en god læbebalsam, som ikke indeholder farve, så er der selvfølgelig også mulighed for at finde det i klinikken. Både mærkerne Clark´s samt Abhati har læbeprodukter virker plejende, beskyttende, reparerende og helende.

5. januar 2023


Der kan være mange årsager til at man får mørke rande omkring øjnene. For lidt søvn og for lidt vand giver ofte mørke rande, og det er altid det jeg spørger ind til som det første, hvis man henvender sig med den udfordring.

Dernæst viser kosten, nogle former for medicin, stress, bekymringer og ens generelle livsstil sig også omkring øjnene. Både med mørke rande, men også med tørhed, tørhedslinjer og hævelse.

Denne øjencreme fra Murad er den mest powerfulde øjencreme til at lysne øjenomgivelserne. Guldstabiliseret C-vitamin vil efter 2 ugers brug reducere mørke rande, og lysreflekterende mikromineraler lysner øjeblikkeligt. Samtidig vil øjencremen reducere hævelser, og beroliger den sarte hud om øjnene.

Hele 86 % oplever resultatet efter bare 2 ugers brug. 

3. januar 2023


Måske oplever du lige nu flere urenheder, tilstopninger og mere tørhed i huden. Julen og den gode julemad, alkohol og juleknas sætter sine spor - også i huden.

Huden er kroppens største sanseorgan. Derfor vil du opleve ubalancen her, når kosten har været anderledes og mere usund end den plejer.

Lige så snart vi er tilbage i de gode vaner med sund mad, mere normale søvnrutiner og motion - så vil huden genoprettes, og stille og roligt komme tilbage til den gode tilstand.

Hvis du gerne vil have det går lidt hurtigere, så kan du hjælpe huden ved at anvende en ansigtsmaske. En ansigtsmaske er spækket med aktive og koncentrerede ingredienser, og derfor vil huden hurtigere finde tilbage til den normale gode tilstand når du jævnligt anvender den.

Det er en individuel vurdering hvilken maske der vil hjælpe din hud bedst, ligesom det vil være individuelt hvor ofte den skal anvendes.

Jeg vil anbefale at du søger rådgivning hos en professionel kosmetolog, for at få en vurdering af din hud. På den måde er du sikker på at din hud bliver analyseret korrekt, og at du får den rigtige maske, og dermed opnår de resultater du ønsker.

29. november 2022

En måde at passe på sig selv kan være ved at rense, pleje og fugte huden dagligt. 5 min. ritual morgen og aften med gode kvalitets produkter som er målrettet din hud, giver dig ikke alene en lille pause. Det gør også godt for både din hud, dit mentale fokus og dit overskud - særligt i en tid som vi oplever lige nu. 

17. november 2022


Murad Multi-Vitamin Infusion Oil er en revolutionerende ansigtsolie som reducerer fine linjer og rynker samt tilfører huden glød. Den forebygger solskader, mens antioxidanter beskytter mod miljøskader. Essentielle fedtsyrer fra olierne forbedrer desuden hudens barriere, som særligt her i den kolde tid kan blive påvirket.

Anti-aging olien kan både i ansigtet og på halsen, og indeholder en kombination af hele 6 forskellige vitaminer: A-, B-, C-, D-, E- og F-vitamin. Ansigtsolien er baseret på en let formel og absorberes hurtigt og giver en øjeblikkelig udstråling. Den kn anvendes af de fleste hudtyper.

96% af testpersonerne bemærkede en mere strålende og sundere hud efter 4 uger.

TIP: Har du meget tørre hænder kan du blande den i din håndcreme, eller påføre den alene. Tag evt. en 100 % ren bomuldshandske ovenpå for at opnå endnu mere fugt.

15. november 2022


Når du sover reparerer kroppen sig selv. Dette gælder også for din hud, som faktisk er kroppens største organ 😴 Under søvnen genopbygger huden sig selv, den sørger for at rense ud fra de dybere hudlag, den genopretter balancen, holder kollagenproduktionen i gang og reparerer skader som kan opstå både indefra og udefra af forskellige årsager.


Jeg tror vi alle har prøvet på et eller andet tidspunkt ikke at sove godt. Enten en enkelt nat, eller i en periode. Vi fungerer ikke helt så godt, når vi ikke får sovet ordentligt.


Når du er træt ses det på din hud. Den bliver mere grålig i hudtonen, Huden mangler fugt, glød, spændstighed og elasticitet, ligesom linjer og rynker fremtræder mere synligt.


Hver eneste nat har du den perfekte mulighed for at hjælpe og vedligeholde din hud. Vælg en god natcreme og tilføj eventuelt en vitaminrig nærende ansigtsolie eller serum, en maske du kan sove med om natten og en øjencreme 😴


Få råd og vejledning hos din professionelle kosmetolog, så din hud får lige præcis det den har brug for om natten 🎯

14. november 2022


Nu nærmer december sig med hastige skridt, og hvis ikke du allerede har været til de første julefester står festlighederne sikkert lige for døren Det betyder selvfølgelig, at du skal have styr på de sidste detaljer til årets julefrokoster. Smukke negle giver den sidste finish til dit outfit.

Du kan finde flere flotte farver fra OPI her i klinikken. Når du investerer i en OPI neglelak, får du en lak som er nem at arbejde med, og som er yderst holdbar. Derudover gør OPI også meget ud af at lave gode pensler, der gør det nemt for dig at påføre neglelakken. Det er derfor slut med at bøvle med at lægge neglelak, når du vælger en neglelak fra OPI.

10. november 2022


Dr. Murad har udviklet hudplejeserien Resurgence™, som er en revolutionerende hudplejeserie der behandler aldersrelaterede problemer som fugttab, nedsat kollagenproduktion, manglende glød og udstråling m.m.

Dr. Murad er en pioner inden for denne type avanceret hudpleje, og disse højtydende produkter fra Resurgence™ serien fokuserer særligt på at forny og forbedre hudens elasticitet og fasthed, de virker foryngende og balancerende på huden som er blevet kronisk tør og har mistet fasthed, elasticitet og udstråling.

Det handler - efter min mening - ikke om at fjerne rynker eller forsøge at skjule ens alderstegn, men mere om at pleje og vedligeholde huden så den fremstår sund, smuk og velplejet. En sund og velplejet hud vil se yngre ud, fremstå mere blød og glat i overfladen og have en smuk naturlig glød.

Du kan få hjælp til hvilke produkter fra denne serie, som vil være de helt rigtige til din hud her i klinikken. Husk også at du har mulighed for at optjene bonuspoint til gratis hudplejeprodukter fra Murad når du køber produkterne her i klinikken

7. november 2022


Det kan være utrolig fristende liiiige at klemme en hudorm ud af hudens porer. Det forstår jeg godt.

Men men.....

Hvis du har besøgt klinikken - enten til en behandling eller været forbi butikken - så har du nok hørt mig oplyse om hvorfor du IKKE skal gøre dette.

Hvis du klemmer for hårdt eller forkert på huden, så risikerer du desværre at få permanente røde mærker eller karsprængninger

Jeg er ret overbevist om, at du vil blive meget ked at de røde mærker/karsprængninger, som vil følge dig resten af dit liv.

Så - jeg vil anbefale dig at bestille tid til at få dybderenset huden hos en professionel kosmetolog, som anvender den rette teknik.

Du kan selv forebygge og reducere tilstopninger med gode hudplejerutiner

3. november 2022

Når døde hudceller og overskydende talg danner propper i hudens porer, er der risiko for at der dannes bakterier, som så kan medføre udbrud/bumser.

Noget af det mest effektive til at opløse disse "propper" er salicylsyre.

Salicylsyre er en frugtsyre (BHA) som virker eksfolierende. Salicylsyre har en særlig evne til trænge ind i tilstoppede porer og løsner op for talg, der har klistret de døde hudceller sammen.

Dette hjælper til at reducere og forebygge udbrud, udjævne hudens struktur, ligesom det hjælper huden til at få renset ud fra de dybere hudlag.

Vil du også have hjælp til din hud, så kontakt klinikken allerede i dag. 

Jeg tilbyder professionelle ansigtsbehandlinger, og jeg hjælper dig med at finde de produkter som kan hjælpe din hud.


31. oktober 2022

Igen i 2022 har Aromatherapy associates vundet prisen for verdens bedste aromaterapimærke ved World Spa Awards! Det er 5. gang Aromatherapy Associates vinder denne prestigefyldte award, som er stemt af spabranchens fagfolk og forbrugere.

Hvis du endnu ikke har oplevet effekten af Aromatherapy Associates eksklusive kropsprodukter, så er efteråret den perfekte årstid til at forkæle dig selv med de naturlige håndplukkede aromatiske dufte.

Træk vejret og lad aromaterapien forvandle uro, stress og bekymringer til overskud, glæde og fornyet energi

Du kan finde Aromatherapy Associates produkter her i klinikken.

25. oktober 2022


HVAD GØR STRESS VED HUDEN?


Når kroppen rammes af stress, kan det direkte påvirke huden med enten rødme, tørhed, eksem eller en overproduktion af talg og fedt, som kan udvikle sig til en kendt tilstand; stress-akne.


▪️ Stress, hudpleje og manglende tid


Man kan desværre ikke altid selv styre stressen i sit liv, og der kan være mange årsager til at stress er opstået. Men du kan selv styre dine hudplejerutiner. Det er meget sandsynligt at huden ikke har din første prioritet, og lige præcis derfor kan hudens tilstand forværres. Hvis manglende tid er årsagen til at nå det man gerne vil nå, så slækker de fleste netop på hudplejen.


Realistisk og forståeligt nok.


Men hvorfor ikke give dig selv de 5 minutter alene på badeværelset om morgenen og om aftenen. Nogle minutter hvor du har mulighed for at tage et par dybe indåndinger og lukke verden lidt ude for en stund.


Giv dig selv lidt "MIG TID" - pust ud, og plej din hud ❤️


Jeg siger ikke at det fjerner stressen, men det kan i det mindste give dig et pusterum, og så bidrager det samtidig til at forbedre din huds tilstand.


Hold fast i dine hudplejerutiner, for dette kan du som ovenfor nævnt selv kontrollere. Beskyt huden om dagen antioxidanter, fugt og SPF, og reparér den om aftenen med en god og nærende natcreme eller en maske som du kan beholde på natten over 😴

24. oktober 2022

Retinol youth renewal eye masks er en førsteklasses øjenmaske som er skabt af Dr. Murad og i samarbejde med hudplejeeksperten Dr. Zion Ko. Den leverer et øjeblikkeligt boost af retinol for praktisk talt at slette synlige linjer, forbedrer øjenomgivelsernes fugtindhold samt fasthed og efterlader huden blød og glat.

Øjenmasken indeholder Retinol Tri-Active Technology, der balancerer hurtigtvirkende retinoler og retinoler med forsinket frigivelse for øjeblikkelige resultater, samtidig med at de er skånsomme mod huden. Ved hjælp fra blå agave og udstrålingsboostende passionsfrugtekstrakter, virker dine øjenomgiver forfriskende på bare 10 min.

6. oktober 2022

Calm & Soothing facial oil fra Elemental Herbology, indeholder en ekstraordinær blanding af 14 forskellige plante- og æteriske olier, som på hver sin måde hjælper, støtter og styrker din hud.

Ansigtsolien giver intensiv fugt til huden, den reducerer rødme, irritation, sensitivitet og følsomhed, og den virker også forebyggende på ældningstegn.

Desuden styrker ansigtsolien hudens barriere, som ofte bliver påvirket og udfordret ved kulde/varmepåvirkninger, hvilket vi netop oplever lige nu, idet årstiden skifter til efterår.

Ansigtsolien kan anvendes både morgen og aften - eller efter behov. Din kosmetolog kan hjælpe dig med at vurdere, hvor ofte din hud har brug for ansigtsolien.

6. oktober 2021


Vidste du at din huds tilstand er afgørende for hvor flot og naturligt din foundation lægger sig på din hud, og hvordan den holder i løbet af dagen?

Hvis din hud f.eks. er tør, så lægger din foundation sig unaturligt og ujævnt og får eventuelle linjer og rynker til at fremtræde tydeligere.

Hvis din hud derimod er mere fedtet, så vil du måske opleve at din foundation "smelter" i løbet af dagen.

Uanset om du har en tør, fedtet, sensitiv eller kombineret hud, så er der hjælp at hente både i forhold til at opnå et mere naturligt og holdbart resultat.

Der findes et utal af foundations, og jeg forstår godt at det kan være svært at vælge den rigtige.

Først og fremmest handler det om at vælge en foundation som er sund for din hud - altså at anvende noget hvor din hud kan ånde frit, og helst også noget der anses som værende en forlængelse af sund hudpleje med plejende vitaminer og mineraler.

Her i klinikken har jeg Mineral makeup fra Mineralogie, og det har jeg haft i knap 12 år. Med denne makeupserie, har jeg mulighed for at hjælpe alle hudtyper og alle hudtilstande.

Om man bedst kan lide en flydende foundation, en løs mineralpudder eller en presset mineralpudder, er helt sikkert en smagssag. Dog vil den flydende og pressede mineral foundation tilføre huden ekstra fugt, når vi taler om produkterne fra Mineralogie.

HUSK - at rense/vaske dine børste og pensler jævnligt, så de ikke bliver en grobund for bakterier.

Du er velkommen her i klinikken hos mig, hvis du ønsker min hjælp til at finde din nye favorit foundation eller hudplejeprodukter.

Psssst.... 3 hurtige tips til et naturligt og smukt resultat:

1) En primer som du lægger under din foundation og efter din dagcreme, kan hjælpe med et flottere og mere naturligt resultat, ligesom det hjælper på holdbarheden.

2) Ved at blande din foundation i din dagcreme, så kan du selv bestemme dækkeevnen.

3) En setting spray vil som navnet indikerer, ”sætte” makeuppen, og sørge for at holde den på plads.

4. oktober 2022


Jeg kan ikke redde hele verden.

Det ved jeg godt.

Men jeg kan bidrage med det jeg kan, og gøre en lille forskel for regnskoven, klimaet og vores planet

Jeg har derfor besluttet at sløjfe udprint af bon. Du kan altid få en kvittering på det du har købt hvis du ønsker det. Den bliver blot sendt på email fremover

3. oktober 2022

Oplever du at din hud har reageret hen over sommeren med pigmentforandringer, urenheder, manglende spændstighed og elasticitet eller stresset hud?

Eller måske arbejder du meget foran en skærm, så din hud udsættes for det skadelige blå lys?

Eller føler du at din hud mangler glød og udstråling, og /eller spændstighed og elasticitet?

Hvis ja, så skal du gå efter Murad's Environmental Shield hudplejeserie

Serien indeholder bl.a. C-vitamin, der er effektiv i behandlingen af pigmentforandringer, spændstighed og elasticitet, stresset hud og ikke mindst manglende glød og udstråling.

29. september 2022

Måske har du længe overvejet at komme i gang med nogle gode hudplejerutiner, så du kan bevare eller opnå en sund og smuk hud.

- Men hvad skal man vælge?

- Og hvad passer til min hudtype?

- Kan jeg mon holde hudplejerutinerne?

Hvis nogle af ovenstående spørgsmål trænger sig på hos dig, så kan jeg berolige dig med at du bestemt ikke er den eneste der har disse tanker og overvejelser

Mit råd til dig vil være at holde det hele så simpelt som muligt.

Start med få produkter som virker overskuelige for dig. Du kan altid bygge flere produkter på, hvis det er det du ønsker.

Få hjælp af en professionel kosmetolog til at vælge produkterne til dig, så du får det rigtige med hjem. Når du får de rigtige produkter med hjem, så ser og mærker du også en forbedring med din hud. Alene det vil være en stor motivationsfaktor for dig. Din kosmetolog kan også hjælpe med at finde produkter, som passer til dine rutiner, og måske også finde produkter som kan mere end én ting, så du får det optimale ud af få produkter.

HUSK - det er aldrig for sent at komme i gang med at pleje huden!

27. september 2022

Cell Nourish serum bliver omtalt som et powerhouse af vitaminer. Det gør den fordi den er spækket med C-vitaminer, kombucha samt grøn te som sørger for at fugte og genopbygge huden, ligesom den hjælper huden med at bevare en sund smuk glød og udstråling.

Denne serum er lige nu særlig effektiv til dig som oplever tørhed og/eller irriteret hud her når årstiden skifter. Den styrker nemlig hudens barriere, så huden bedre kan klare overgangen til køligere temperaturer. Samtidig beskytter og forebygger den også mod miljøskader og ældningstegn.

Elemental Herbology kombinerer de mest innovative ingredienser,  med naturlige planter og botaniske ekstrakter og teknologi. Tilsammen bidrager de til, at hvert eneste produkt fra Elemental Herbology forbedrer og/eller vedligeholder huden, og øger din generelle velvære på det indre såvel som det ydre plan

Find denne serum og alle Elemental Herbology`s produkter her i klinikken.

26. september 2022

De-Stress Muscle Gel fra Aromatherapy Associates er ideel til ømme og trætte muskler, og virker med det samme lindrende og afslappende på spændte og ømme muskler.

Efter en lang dag, føles det virkelig skønt at smøre et tyndt lag på skuldrene og i nakken. Spændinger føles efter bare 5 min. ikke nær så slemme, og det giver fornyet energi og overskud til at klare resten af dagen.

Jeg kan også anbefale den til flyveturen for at bevare en god cirkulation i ankler og ben og/eller til en dag med meget stående, gående eller stillesiddende arbejde. Den er ligeledes fantastisk at anvende inden en løbetur eller i forbindelse med yoga

Nøgleingredienser:

Sort peber - stimulerer blodcirkulationen og løsner trætte og ømme muskler. Giver energi og varme til huden

Ingefær - booster blodcirkulationen og hjælper til at løsne spændinger i muskler og led

Rosmarin - hjælper til at styrke hukommelsen og virker muskelafslappende

Fyrretræ - giver energi og hjælper dig til at trække vejret dybt ned i maven

1. september 2022

COOLA SOLSPRAY SPF 30 TIL ANSIGTET

Et af mine absolutte favorit produkter lige nu, er Coola´s solspray til ansigtet. Den er så nem at påføre i løbet af dagen, og uanset om du går/løber ture, er i haven, dyrker udendørs sport, opholder dig ved vandet - så vil det helt sikkert være et must have produkt her i sommerperioden

Denne solspray til ansigtet indeholder 70 % økologisk certificerede ingredienser, den er vandfast, og så beskytter den huden mod både UVA og UVB stråler.

Den føles ganske let på huden, og samtidig mindskes synligheden af porer, linjer og rynker, og får din makeup til at holde bedre hvis du har makeup på. Huden efterlades med et mat finish, hvilket gør at også mange mænd elsker den. Du mærker ganske enkelt slet ikke, at du har solbeskyttelse på huden.

30. august 2022

Vi har alle prøvet det. Ud af det blå er der pludselig kommet en bums Den kommer altid på et dårligt tidspunkt, og somme tider kan den godt tage laaang tid om at gå væk og hele helt op.

Uanset om du er teenager, eller om du for længst har passeret denne alder, så er det dybt frustrerende at få en bums.

Murad acne spot treatment, anvendes direkte på det berørte område. Det hjælper effektivt med øjeblikkeligt at fremme heling med sine antiinflammatoriske egenskaber.

Der foreligger klinisk dokumentation på, at du kan se en forskel efter bare 4 timer. Det er klart - den forsvinder ikke på 4 timer, men den vil se mindre rød ud, og gå væk hurtigere når du smører dette behandlingsprodukt fra Dr. Murad på bumsen.

9. august 2022


Derfor er en ansigtsmaske så effektiv

Uanset om du gerne vil have tilført din hud mere fugt, dybderenset porerne, ønsker mere glød og udstråling, forbedret din huds spændstighed og elasticitet, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe din hud intensivt og på et dybt plan. Masker er et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner, og du vil opleve et markant synligt og mærkbart resultat hver gang du anvender en maske.

Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges, men det vil ofte være en individuel vurdering alt efter din huds tilstand. ​​​​

Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.

Her i klinikken tilbyder jeg professionel rådgivning og vejledning. Efter en personlig hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske så du opnår de bedste resultater.

4. august 2022


🌸🌸 SÅDAN UNDGÅR DU AT DINE VIPPER KNÆKKER 🌸🌸


Indimellem kan man opleve, at ens vipper er knap så lange og fyldige. Det sker når et vippehår er afstødt, og det næste hår endnu ikke er vokset frem. Det er helt normalt at opleve i perioder.


Men hvis du mangler flere af dine vippehår i længere perioder, og flere af dem er korte så kan følgende råd følges:


1) Sørg for at den mascara du bruger plejer vipperne.

2) Anvend helst ikke en vandfast mascara. Den udtørrer dine vipper, og dermed knækker de nemmere.

3) Anvend gerne en primer, før du påfører din mascara. Den styrker og beskytter vipperne, og giver ekstra fylde/volume når du påfører din mascara efterføkgende.

4) Vær forsigtig med en vippebukker. Vælg en af en god kvalitet, og en som er så mild som muligt ved vipperne, og tryk/pres ikke for hårdt om vipperne.

5) Anvend en øjenmakeupfjerner, som IKKE indeholder alkohol eller andre udtørrende ingredienser. Vælg også en øjenmakeupfjerner som fjerner øjenmakeup samt din mascara hurtigt og effektivt, så du ikke skal gnide for meget. Gå efter en øjenmakeupfjerner, som også indeholder plejende ingredienser. Det vil styrke og pleje både dine vipper og udsætte ældningsprocessen ved dine øjenomgivelser.

6) HUSK - du skal fjerne din mascara 100 % hver aften!

1. august 2022

Efter en skøn sommer, med masser af sol, varme og strandture, kan huden på kroppen hos mange føles ru, tør og mangle dens sædvanlige spændstighed og elasticitet.

Denne nye body scrub fra Aromatherapy Associates hjælper øjeblikkeligt din hud med at genopbygge fugtniveauet, og bidrager til både at opnå og bevare en klar og strålende hud.

Med hjælp fra havsalt løsner og fjerner body scrubben effektivt de døde hudceller, og sørger samtidig for at nære huden på et dybt plan, takket være den koldpressede olie fra grønne kaffebønner.

Den er desuden beriget med en essentiel olie-blanding der dufter skønt af rosmarin, enebær og grapefrugt - en sand fryd for dine sanser og indre velvære, og som efterlader din hud velduftende, frisk og blød.

NØGLEINGREDIENSER:

Havsalt - fjerner de døde hudceller

Koldpresset olie fra grønne kaffebønner - beskytter og nærer huden på et dybt plan

Grapefrugt - hjælper til at forbedre blodcirkulationen og giver et energi-boost

Enebær - stimulerer og afgifter krop og sind, og bidrager desuden til at klare tankerne og bevare positiviteten.

28. juli 2022


En smuk blush eller highlighter, er den perfekte måde at fremhæve dine kindben, og det giver samtidig lidt kant til dit ansigt. Når du anvender en blush eller highlighter, kan du med fordel vælge en farve der matcher din hudtone, ligesom du efterfølgende kan farvestemme med en læbestift eller lip gloss 💄👄


#Mineralogie #NaturligMakeup #Blush #RadianceShimmer #ForlængelseAfSundHudpleje 

26. juli 2022


Føles huden stresset og tør efter mange solrige dage? ☀️

Cell Nourish Radiance serum reducerer tørhed, irritation, inflammation, samtidig med at den beskytter huden mod miljøskader som pigmentforandringer og ældningstegn m.m.


Denne serum er spækket med C-vitaminer, Kombucha samt grøn te, som sørger for at styrke, genopbygge samt fugte huden, ligesom den hjælper huden med at bevare en sund smuk glød og udstråling 🍊🌿


Elemental Herbology kombinerer de mest innovative ingredienser, teknologi, med naturlige planter og botaniske ekstrakter. Tilsammen bidrager de til, at hvert eneste produkt fra Elemental Herbology forbedrer og/eller vedligeholder huden, og øger din generelle velvære på det indre såvel som det ydre plan 🌹#ElementalHerbology #PowerhouseAfVitaminer #EffektivSerum 

21. juli 2022

🌞🌞🌞🌞🌞

Solen og varmen er lige nu meget stærk. Hvis du har fået for meget sol, eller lider af soleksem, så kommer her nogle gode råd til hvad du kan gøre, og lidt viden om soleksem.


🌞 HVORFOR KOMMER SOLEKSEM? 🌞

Soleksem opstår, fordi din krop får for meget sol. Soleksem behøver nødvendigvis ikke at ligne den almindelige form for eksem, som mange kender. Udslæt med soleksem kan nemlig variere meget fra person til person. Når du har været i solen, vil udslættet typisk vise sig efter 24-72 timer.


🌞 SYMPTOMER PÅ SOLEKSEM 🌞

Der kan være forskellige måder, soleksem viser sig på. Det kan bl.a. være følgende:


> Røde knopper

> Blære på huden

> Plamager

> Stærk kløe


Oftest bliver huden rød med små knopper eller plamager, som kan ledsages af kløe og blærer på huden.


🌞 HVOR HURTIGT GÅR SOLEKSEM VÆK? 🌞

Hvis du får soleksem, er det første du skal gøre at holde dig helt væk fra solen, da huden har brug for ro. Hvis du derefter undgår solen, bør soleksemmen forsvinde i løbet af 1-2 uger. Typisk vil soleksem helt fortage sig, i takt med at vejret bliver dårligere, og sommermånederne er ovre.


🌞 SÅDAN FOREBYGGER DU SOLEKSEM 🌞

Du kan forebygge soleksem på forskellige måder. Den nemmeste måde er nok helt at undgå sol, men de fleste af os bliver udsat for solens varme stråler uanset hvad. Hvis du skal opholde dig i solen i længere tid, kan du forebygge soleksem ved at bruge rigeligt med solcreme alle steder på kroppen. Eventuelt kan du dække din hud til de steder, hvor huden er ekstra udsat for at blive forbrændt og udvikle eksem.


🌞 HVAD KAN MAN GØRE VED SOLEKSEM? 🌞

Når du først har fået soleksem, kan det være svært at stoppe med at klø. Det kan derfor være meget generende at have soleksem, når huden er meget irriteret.


Jeg kan anbefale en god aftersun. Den jeg har her i klinikken er fra Coola, som er enorm effektiv både hvis har været i solen og huden er påvirket, men også ved soleksem. I svære tilfælde, hvor det ikke kan afhjælpe din soleksem, kan du bruge cremer med antihistaminer.

11. juli 2022


😴 OPTIMER DIN SØVN 😴


Vi ved alle hvad en god nats søvn gør. Vi har overskud, god energi, er glade, klare i hovedet og klarer uden problemer hverdagens udfordringer og gøremål. Vi når det vi gerne vil, og har overskud til at være noget for dem omkring os 💃


Hvis du gerne vil have optimeret din søvn, eller hvis du af den ene eller anden årsag er inde i en periode med dårlig og/eller afbrudt søvn, så er der hjælp at hente - på en naturlig måde 🌿


Forbered dig på din bedste nattesøvn med Aromatherapy Associates´s afslappende, beroligende og omfavnende Deep Relax Sleep Mist. Dette er en yderst effektiv håndplukket og håndlavet blanding, som inkluderer ingredienser som vetivert (giver jordforbindelse), beroligende kamille og afslappende rene æteriske olier fra sandeltræ for at hjælpe med at få skuldrene ned efter en travl dag, få ro på et tankefyldt sind og forbereder dig på en uforstyrret samt genopbyggende søvn 😴😴


Deep Relax Sleep mist vil også over tid virke afspændende, og hjælper dine sanser med at finde den rette balance. Med tiden genkender dine sanser de afslappende dufte, hvilket hjælper din krop, sind og følelser med at slappe af, så du kan føle dig veludhvilet med fornyet energi og overskud til hverdagens gøremål 🤗


RITUALET:

Sprøjt et par pift på sengetøjet, din krop, nattøjet eller på et stykke vat som lægges i soveværelse. Læn dig tilbage og træk vejret dybt, så de beroligende aromaer kan berolige dine sanser, og mærk hvordan roen stille og roligt breder sig i krop og sind 😴


21. juni 2022

"Now, calm comes in a cream".

Denne klinisk dokumenterede beroligende creme fra Murad til meget stresset hud, reducerer synlige tegn på stressbetinget aldring og rødme.

Shea butter & macadamia oil: Giver intens fugt og næring i dybden, og en behagelig fornemmelse i huden.

Mirabilis jalapa ekstrakt: Beroliger irritation og mindsker rødme. Mikroalge ekstrakt: Hjælper med at berolige huden, reducerer synlige tegn på en stresset og irriteret hud, og udglatter stresslinjer.

Hvad er en sensitiv hud?

Når huden er sensitiv, er den konstant på overarbejde. Det resulterer ofte i, at den er i ubalance. Årsagen er ofte manglende fedtstof og fugt, hvilket gør at huden forsøger at beskytte sig selv, og det kan forårsage urenheder, tørre sårbare partier, ligesom kløe og svie kan opstå. At huden slår ud betyder generelt, at huden råber om hjælp fordi den i dette tilfælde mangler noget næring og beskyttelse.

Du er velkommen her i klinikken, hvis du ønsker min hjælp til at få din hud i en bedre tilstand og balance. Jeg har mere end 17 års erfaring som kosmetolog, og min viden og erfaring - kombineret med klinisk dokumenterede og effektive hudplejeprodukter - vil sikkert også kunne hjælpe din hud,

20. juni 2022


Tips til en let og naturlig sommer makeup

Hvis du også godt kan lide en helt let og naturlig makeup her i sommerperioden, men stadig gerne vil have en smuk og ensartet hudtone - så er denne simple løsning måske noget for dig

Bland din favorit foundation i din dagcreme, med enten en flydende foundation eller en løs mineralpudder - alt efter hvilket resultat du ønsker. På den måde kan du helt selv styre, hvor meget dækkeevne du får

Mineralogie er en natulig makeupserie, som jeg har valgt at have her i klinikken. Serien har både en flydende foundation, en fast mineralpudder samt en løs mineralpudder.

Både den flydende og den løse, kan som nævnt blandes med din dagcreme, og giver et meget smukt og naturligt resultat.

13. juni 2022

Husker du at pleje huden på halsen?

Vores hud ældes, og det er en helt naturlig proces. Men vidste du at huden på vores hals er betydelig mindre modstandsdygtig end andre hudområder?


Mit bedste råd er, at du anvender de samme produkter, som du anvender til dit ansigt. Du kan godt få specifikke produkter til halsen, men for at holde det enkelt og uden alt for mange produkter, anbefaler jeg at du bruger de samme produkter som i ansigtet.


OG HUSK...... Hvad enten din hals og decolleté ser flot og glat ud, eller allerede er begyndt at krølle lidt - så er det aldrig for sent eller ligegyldigt at starte på at pleje disse sarte områder.


FAKTA OM HUDEN PÅ HALSEN:

📌 Huden på vores hals er mere tynd end i ansigtet

📌 Den indeholder færre melanocytter, som er hudens eget naturlige forsvar mod UV-stråler, og er derfor mere sårbar overfor sollys

📌 Den indeholder færre talgkirtler, som er hudens eget fedtstof som sørger for fugt, elasticitet og spændstighed

📌 Blodgennemstrømningen er lavere i dette område end i ansigtet, hvilket kan gøre, at den ofte kommer til at mangle glød.

30. Maj 2022

Søndag den 5. juni er det Fars dag.

Et gavekort til en afslappende og afspændende ryg/skulder/ nakkemassage, giver far fornyet energi, glæde og overskud.

Fars dags gavekort til afslappende kropsmassage: 400,- kr.

Det kan også være, at far mangler nogle gode hudplejeprodukter. Produkter som er målrettet til mænd, og cremer som IKKE fedter, giver velvære og gør at far tager sig ud bedst muligt. Jeg hjælper gerne med at finde de rigtige produkter.

16. maj 2022

Sommeren er skøn, men det kan også være udfordrende for vores fødder, fordi de er udsatte når vi går i sandaler eller bare tæer.

Heldigvis er der god hjælp at hente, til både at forebygge og reparere hvis "skaden" er sket.

AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream, er en yderst nærende og fugtgivende fodcreme. Den virker utroligt blødgørende og helende på tørre, ru og revnede fødder, og sørger for at få dem i balance igen.

Den sørger også for at holde på fugten i huden, så fødderne holder sig bløde og velplejede, og forebygger nye revner.

Fodcremen er beriget med mudder fra Det Døde Hav, som hjælper med at reducere inflammation i huden, og som har en blødgørende og meget helende virkning på huden.

Hold dine fødder babybløde og velplejede med AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream.

12. maj 2022


Fugt din hud

Fugt er essentielt for din huds velvære, balance og udstråling. Det er også vigtigt for cellerne, så deres funktioner kan fungere optimalt i huden.

Så uanset om du er ung, eller har lidt mere erfaring - så bør din hudpleje indeholde ikke bare fugt, men også ingredienser der sørger for at bevare fugten i din hud.


2. maj 2022


Søndag den 8. maj er det Mors dag.

Et gavekort til forkælelse hvor mor oplever, at tiden for en stund går i stå, og hvor der bliver taget sig kærligt af hende, giver glæde længe efter behandlingen er slut.

Mor vil gå herfra med fornyet energi, glæde og overskud.

Jeg tilbyder gavekort på alle behandlinger og ethvert ønsket beløb, og vil glæde mig til at forkæle din mor.

21. april 2022


Vidste du at du har mulighed for at få en gratis opfølgende telefonkonsultation indenfor 14 dage, når du køber produkter her i klinikken?

Her snakker vi om hvordan din hud har det med de nye produkter, sikrer at du anvender produkterne korrekt og i den rigtige rækkefølge, ligesom du kan stille mig spørgsmål som måske er dukket op hos dig efter dit køb, og er kommet i gang med hudplejeprodukterne derhjemme.

Vi kan alle komme i tvivl om det vi nu gør er det rigtige. Specielt hvis det er nye produkter, kan tvivlen melde sig. En bekræftelse på at alt går som det skal føles betryggende, så tøv derfor ikke med at kontakte mig indenfor klinikkens åbningstid.

HUSK - DER FINDES INGEN DUMME SPØRGSMÅL HER HOS MIG!


19. april 2022


Måske har du allerede opdaget at solen nu har fået rigtig fat og bider Selvom du ikke bliver rød, så er det stadig godt at beskytte din hud mod solens UVA og UVB stråler.

Her tænker jeg selvfølgelig mest på modermærkekræft og hudkræft. Men det hjælper i den grad også med at udsætte ældningsprocessen i huden, ligesom de pigmentdannende celler - som vi alle har i vores hud - ikke så let aktiveres. Det betyder at dine pigmentforandringer (de brune pletter) har en større mulighed for at holde sig i ro, og dermed ikke bliver så synlige.

Jeg anbefaler Coola´s solprodukter, som også kan købes her i klinikken. Hvert solprodukt er spækket med vitaminer, antioxidanter og/eller essentielle fedtsyrer.

Produkterne er op til 97% økologiske, og indeholder naturlige ingredienser. Huden plejes, fugtes og beskyttes samtidig af de bedste ekstrakter og olier fra naturen.

Coola´s solprodukter er kendt for dens lette konsistens, og det store udvalg af forskellige solprodukter til enhver hudtype. De trænger lynhurtigt ind i huden, og fedter ikke.

Jeg oplever at rigtig mange kan holde deres soleksem væk med disse solprodukter, idet de er super effektive, plejende og indeholder beroligende, helende og styrkende ingredienser.

Alle produkter er fremstillet helt uden brug af aminobenzoesyre, parabener eller phtalater.


11. april 2022


Lige nu svinger temperaturerne udenfor meget op og ned, og det kan være ekstremt udfordrende for vores hud.

Den skal bruge mange ressourcer på at finde den rette balance, og det kan godt påvirke dens ellers så normale gode tilstand og huden kan måske føles mere tør. En tør hud kan føles stram. Den kan også være mere sensibel, mangle glød og vitalitet, ligesom spændstigheden og elasticiteten påvirkes negativt. Den kan også klø eller svide, og man kan opleve at få rødt udslæt/røde knopper. Det kan føles meget ubehageligt.

Det bliver selvfølgelig bedre, efterhånden som temperaturerne stabiliserer sig. Indtil de gør det, så er der heldigvis noget du kan gøre, for at hjælpe din hud igennem denne periode.


Calm & Soothe Facial oil fra Elemental Herbology indeholder hele 14 forskellige planteolier, som på hver

sin måde arbejder på at tilføre huden fugt, næring, genopbygning, beskyttelse og beroligende ingredienser.

De nøje udvalgte patenterede ingredienser samt vitaminer, mineraler, urter og planteekstrakter, arbejder fokuseret på at hjælpe din hud på hver sin måde. Din hud vil føles mere spændstig, den vil have et højere fugt indhold, elasticiteten forbedres og huden styrkes dybt indefra.

Resultatet vil være mindre tør hud, mindre sensibel, mere glød og vitalitet, ligesom huden generelt vil være i en bedre balance.

Den er særligt god lige nu hvor temperaturen skifter, da den også virker beskyttende på huden.


31. marts 2022

GØR DIN HUD KLAR TIL FORÅRET


Intet er så skønt som en frisk, ren og strålende hud. 

Giv derfor din hud kærlig pleje, så den er klar til foråret, sol og sommer.


Udover at det er sådan en hud mange drømmer om, så har en sund og ren hud også en langt stærkere immunforsvar i forhold til ydre påvirkninger som sol, forurening, bakterier, pollen og temperaturændringer.

Solskader og pigmentforandringer optræder ligeledes langt lettere (og tydeligere) på en hud der har en svag barriere. Det samme gælder ubalancer som f.eks, sensibel hud, tør hud, eksem, Rosacea, akne osv.

Book tid til en ansigtsbehandling her i klinikken, hvor behandlingen skræddersyes til præcis din huds behov efter en grundlig hudananlyse. Du får samtidig vejledning til hvordan du bedst vedligeholder din hud derhjemme efter ansigtsbehandlingen.


24. MARTS 2022


Guide til ansigtsmasker


Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov. Uanset om du gerne vil have tilført huden mere fugt, dybderenset porerne, mere glød og udstråling, forbedret spændstigheden og elasticiteten, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe intensivt, og være et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner.Hvor ofte skal man bruge en ansigtsmaske?


Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges. ​​​​Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.


Her i klinikken tilbyder jeg rådgivning og vejledning. Efter en hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske, så du opnår de bedste resultater.


22. MARTS 2022

SÅDAN PLEJER DU DINE NEGLE & NEGLEBÅND


Hvis du også har problemer med flossede negle og tørre neglebånd, så er der meget du kan gøre for at afhjælpe det.


Som så meget andet på kroppen, så trænger neglene også til pleje. Håndsprit, frost, kulde, nu snart sommer, opvask og snart forestående havearbejde osv. udtørrer både hænder, negle og neglebånd.


Derfor er det vigtigt at man husker at give dem lidt opmærksomhed og kærlig pleje.


Mangle oplever at neglene vokser hurtigere om sommeren, og derfor er der god grund til at være ekstra opmærksom og give neglene den nødvendige pleje.


Denne neglebåndsolie syntes jeg er særlig god, da den trænger lynhurtigt ind, fugter, beskytter, heler og styrker både negle samt neglebånd takket være de nøje udvalgte vitaminer og kombinationen af plejende og styrkende olier.


Du kan finde neglebåndsolien her i klinikken.

Pris: 39,-


3 gode huskeregler til flotte negle og neglebånd:


📌Brug negleolie og meget gerne dagligt eller efter behov.

📌Hvis neglene bliver for lange bør du klippe dem. Mange ved hvor lange deres negle kan blive, før de når en længde hvor de knækker og flosser.

📌Når du filer neglen så sørg for at file i en retning. Så undgår du at skade neglene unødvendigt.


17. februar 2022


Eksfoliering (peeling) er en vigtig del af hudplejerutinen, for at bevare en sund og strålende hud med glød og vitalitet.

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade. Når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil dine cremer, serum, ansigtsolie samt masker bedre kunne trænge ned og ind i huden.

Du vil opleve at produkterne virker langt mere effektivt, ligesom du vil opleve at bruge mindre af dine cremer. Samtidig får din hud en smuk glød, og den ser meget mere frisk og klar ud og den bliver mere blød og glat i overfladen.

Hvor tit du skal anvende eksfoliering, kommer helt an på hvilken eksfoliering du bruger. Om produktet er med eller uden korn, om den indeholder frugtsyre, Retinol/A-vitamin eller enzymer etc. har en enorm stor betydning for hvor tit den skal anvendes.

Endelig har det også en stor betydning hvilken hudtype du har, og hvilken tilstand din hud er i.

En professionel vurdering hos din kosmetolog, vil klarlægge hvad der præcis skal til for at du vælger det rigtige produkt din hud, som den har det lige nu og her.


15. februar 2022


SPAHYGGE DERHJEMME I VINTERFERIEN

Vejret er gråt og vådt, og indbyder til indendørshygge. Et fodbad er noget af det mest afslappende du kan gøre for dig selv, og kan give en mini spa oplevelse derhjemme.

Der findes mange salte og olier du kan anvende til fodbad, men i dag vil jeg fortælle hvad et magnesium fodbad kan gøre for dig.

Magnesium fodbade virker meget afspændende og afslappende på vores muskler, og giver ro i nervesystemet hvilket give ro i hovedet og et bedre overblik.

Magnesium badeflagerne giver et øget magnesium indhold i kroppen, og magnesium fodbade er en innovativ måde at tilføre kroppen magnesium på, fordi det optages af cellerne og musklerne på få minutter, men uden om vores  fordøjelsessystem.

Produktet består af 100% naturlig magnesiumklorid fra kilden Zechstein Inside®, og er testet for garanteret optagelse i England af Cardiff Universitet, NHS, Watkins & Josling.

ANVENDELSE:

Opløs magnesiumflagerne i et varmt fodbad/karbad, og slap af i 20 minutter eller længere. Tænd gerne et lys mens du har fødderne i vandet, og lad dig synke ind i en fredfyldt boble.

Posen indeholder 1 kg. magnesiumflager, og der er nok til ca. 7 fodbade i en pose. Pris: 179,-

Produktet er egnet til enhver alder, under graviditet og amning.


9. februar 2022


Når du skal fjerne din øjenmakeup, kan du med fordel vælge en blid, plejende og effektiv øjenmakeupfjerner.

En god øjenmakeupfjerner sørger ikke bare for at fjerne øjenmakeuppen hurtigt, effektivt og skånsomt. Den tilfører også den tynde og sarte hud du har omkring dine øjne fugt, pleje, vitaminer, mineraler samt beroligende botaniske planter og urter.

Når du bruger en øjenmakeupfjerner med plejende og beroligende ingredienser, vil du opleve at tørhedslinjer mindskes, linjer og rynker forebygges, rødme og irritationen omkring øjnene mindskes væsentligt, takket være de fugtgivende, plejende, beroligende og styrkende ingredienser.

Jeg anbefaler AHAVA´s øjenmakeupfjerner, som er baseret på mineraler fra det døde hav. Den kan du købe her i klinikken. Pris: 160,- kr.


8. februar 2022


Mineralogie Mascara Primer er den perfekte base til dig med korte og tynde vipper, som ønsker øjeblikkelig volumen, længde og fylde. Den er også god til dig, som bare gerne vil passe på og styrke dine vipper, eller til dig som ønsker endnu mere længde og fylde på dine vipper.

Arbejd med børsten fra vippehårets rod i små zigzag bevægelser udad for maksimal effekt. Påfør herefter din mascara på normal vis.

Denne primer kan anvendes under alle typer af mascara, og giver øjeblikkeligt mere længde og volumen.

Find Mineralogie Mascara Primer her i klinikken.

Pris: 230,- kr.


24. januar 2022


Husker du at eksfoliere din hud?


Det er fuldstændig afgørende for din huds velbefindende, at du får eksfolieret den så dine øvrige produkter bedre kan trænge ned og virke i huden.

Vital Cleanse fra Elemental Herbology er et 2-1 renseprodukt, som ikke blot sørger for at rense din hud fri for affaldsstoffer og overskydende fedtstoffer. Den også eksfolierer blidt - men effektivt - hudoverfladen ved hjælp af naturlige enzymer. Det er derfor tidsbesparende, fordi du både får renset og eksfolieret huden på én og samme tid. Renseproduktet forbedrer ligeledes hudens tekstur/struktur, ensarter hudtonen og giver huden en sund glød og en smuk udstråling.

Produktet føles mildt idet den ikke indeholder korn som ridser i hudens overflade. Den er derfor også særdeles velegnet, hvis din hud er meget følsom, sart eller på anden måde irriteret.

Naturlige planter arbejder sammen for at stimulere cellefornyelsen og beskytter og styrker huden mod miljøskader.

Anvendes morgen og aften for bedste resultat - eller efter din kosmetolog´s anbefaling.

INGREDIENSER:

Vildblomsthonning : En ren og næringsrig antioxidant, der giver kraftige anti-inflammatoriske og helende egenskaber til huden.

C- vitamin : Hjælper med at øge kollagenproduktionen, lysner og ensarter hudtonen, samt reducerer forekomsten af ​​rødme og pigmentforandringer.

Grøn te : En kraftig antioxidant der hjælper med at beskytte huden mod miljøskader.

Papaya: Naturlige enzymer som blidt og meget skånsomt eksfolierer de døde hudceller væk fra hudens overfladePris: 275,- kr. 


16. januar 2022

Har du tør/fedtet/sensitiv/kombineret hud?


Der kan være mange årsager til at din hud er tør eller i ubalance. Både indre og ydre faktorer er afgørende, men fælles for dem begge er, at der er hjælp at hente.


Ydre faktorer:

Temperatursvingninger som kulde/varme dehydrerer vores hud

Sollys/UVS/UVB stråler

Forkerte hudplejeprodukter og rutiner


Indre faktorer:

Usund livsstil som for lidt søvn, for meget sukker + kulhydrater, for lidt vand, manglende vitaminer/mineraler, rygning, energidrikke, alkohol, stress, sygdom samt medicin m.m. påvirker huden.

Naturlig ældning har naturligvis indflydelse på huden. Med tiden falder hudens evne til at holde på fugten i huden. Tilfør derfor ekstra fugt og næring til huden, så den holder sig sund. På den måde udsætter du også den naturlige ældningsprocesses som jo altså er uundgåelig.

Hormonelle forandringer sker igennem hele livet. Men der er perioder i livet, hvor hormonerne har større udsving og påvirker vores hud m.m. Dem kan vi ikke kontrollere, men vi kan hjælpe huden igennem disse perioder så godt vi kan.


Gode hudplejerutiner med hudplejeprodukter som passer præcis til din hud, kan hjælpe din hud i en bedre balance. Jeg tilbyder både ansigtsbehandlinger og personlig vejledning og rådgivning her i klinikken, og uanset om du ønsker forbedringer eller gerne vil vedligeholde din hud, så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig til en sund og smuk hud.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

22. februar 2021

Forårssolen er til stor glæde begyndt at kigge frem. Men husker du at beskytte dig mod de stærke stråler?

Mange forbinder ikke foråret med stærk sol og beskyttelse, men faktisk skal man være meget opmærksom på hvor stærk solen er i foråret. Fordi vinden endnu er kølig, så mærker man simpelthen ikke hvor meget solen bider. Det er først senere på dagen at man måske mærker at huden strammer og  måske også er blevet lidt rød.

Og jo - solen ER vidunderlig og den gør godt og er godt for mange ting. Men - der er intet som solen som kan få hudens ældningsproces til at accelerere. 

Så hvis du gerne vil udsætte ældningsprocessen i din hud, og minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft -  SÅ HUSK SOLBESKYTTELSE.

2. december 2020

Vejret skifter og måske oplever du at huden også ændrer sig. Når vi får varme på inde og herefter bevæger os ud i køligere omgivelser, så vil de fleste opleve at huden bliver dehydreret. Din hud vil bedre kunne klare sig, hvis du får en mere nærende creme, tilføjer en styrkende og beskyttende ansigtsolie og måske er der også behov for at at ændre renseproduktet i denne årstid. 

Hvis du er i tvivl om din hud har brug for noget ekstra pleje eller ændringer i din hudplejerutiner, så tilbyder jeg dig hjælp her i klinikken. Jeg har mere en 16 års erfaring som professionel kosmetolog, og det tilsammen med et godt kendskab til de produkter jeg fører her i klinikken, gør det mig i stand til at tilbyde dig en personlig hudanalyse, samt vejlede dig om din hud så du kan sætte ind med lige præcis det som DIN hud har brug. 

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med din hud, så du kan bevare en sund og smuk hud.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. august 2020

1. hjælp til tørre øjenomgivelser og hævede øjne

På blot 10 minutter kan dette kølende gel-plaster opstramme, tone og lysne huden mens forekomsten af linier og hævelser reduceres. Ved hjælp af hyaluronsyre, peptider og islandsk gletsjervand, vil dine øjenomgivelser opleves genoplivede, beroligede og foryngende.

Skyn eyepads er ideelle at have hvis du skal se frisk ud efter en lang dag, er inde i en presset og stresset periode hvor du er mere mørk omkring øjnene, efter flyveturen som dehydrer huden - eller hvis du bare gerne vil give dine øjenomgivelser et ekstra boost med fugt, opstramning og genopbygning.

Skyn eyepads er fri for parfume, parabener, silikone og andre kemiske stoffer og er desuden veganske.

Anvend Skyn eyepads 1 x ugentligt eller efter behov.

1 par:    45,- kr.

4 par:  125,- kr.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. maj 2020

Sommeren og sandal tiden venter lige om hjørnet. Det er for de fleste hårdt for fødderne, og dine fodsåler og hæle kan nemt blive tørrer med revner og ømhed som følge deraf. Når jeg har været i bad, så bruger jeg en god plejende fodcreme og tager en bomulds sok på indtil fodcremen er absorberet. Det holder mine fødder bløde og velplejede, og det tager kun et øjeblik. Min favorit fodcreme er fra AHAVA. Den indeholder mineraler fra det døde hav, kokos-og jojoba olier, sheasmør, aloe vera og beskyttende provitamin B5 og E-vitamin. 

Selvom det er en rig og intensiv plejende fodcreme, så trænger den ind i huden efter kort tid. Er dine hæle og fodsåler meget tørre, så anbefaler jeg at du anvender fodcremen både morgen og aften på rene fødder. Det er en sand fornøjelse at have bløde og velplejede fødder, og anvender du fodcremen jævnligt (dagligt hvis du har behov for det), vil dine fødder være dig dybt taknemmelige hver eneste dag. 

Du kan købe AHAVA fodcremen her i klinikken. Den koster kr. 189,-

Send en mail til bs@bs-hudpleje.dk eller ring alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00 og aftal en tid for afhentning af fodcremen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

8, maj 2020

Jeg har mange forskellige produkter på mit badeværelse. Alt efter årstiden og min huds behov, tilpasser jeg mine favoritter så de kommer til at stå i front på hylden. 

Lige nu har jeg fokus på at forberede og styrke min hud til foråret og sommeren og solens stråler. I marts gik jeg i gang med Beautybears Tan gummies. Det er et kosttilskud med vitaminer som forbeder huden på solens stråler, gør at man får en flottere glød, som også holder et stykke tid efter sommeren er slut. Men det allerbedste er at det holder mit soleksem væk, som jeg ellers godt kan have en tendens til. Det er SÅ skønt at være fri for kløende knopper. Beautybears Tan sørger også for at styrke huden indefra, så pigmentforandringer holdes mest muligt i ro igennem sommeren.

Så er der selvfølgelig Coola´s solprodukter. Min favorit solcreme til ansigtet er Matte tint, som ensarter farveforskelle og føles silkeblød og let på huden. Til kroppen anvender jeg sprayudgaven, da det går hurtigt og så kan jeg selv påføre solprodukter på ryggen fordi den netop er i sprayform.

Til hudens pleje om natten, bruger jeg lige nu Cell Nourish serum samt natcremen Vital Glow fra Elemental Herbology. Disse to produkter er rige på vitaminer og antioxidanter, som styrker, booster og genopbygger huden henover natten. Vitamin C og peptider sørger blandt andet for at fremme kollagen produktionen, og  Retinoid/A-vitamin stimulerer cellefornyelsen, så hudens spændstighed og elasticitet både forbedres og holdes i form. Begge produkter er ekstrem plejende, og virker som balsam på huden.

Kærlig hilsen

Berit

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

6. maj 2020       

                                                                                                 

Kære kunder

Klinikken er i øjeblikket midlertidig lukket, da jeg ikke er helt på toppen. Jeg har ikke Coronavirus (er blevet testet for en sikkerheds skyld), men jeg hoster en hel del og kan derfor ikke være i klinikken. Lige så snart jeg er frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

27. april 2020    

Kære kunder

Desværre kommer klinikken ikke til at åbne i dag som ellers planlagt. 

Jeg er ikke helt på toppen. For en sikkerheds skyld valgte jeg at blive testet for Covid -19, men det har jeg heldigvis ikke. 

Lige så snart jeg føler mig frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. april 2020

Kære kunder

Det er med stor glæde at jeg kan meddele at klinikken åbner igen mandag den 27. april 2020. Jeg starter lige så forsigtigt op med behandlinger. Jeg følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, og tilbyder derfor til at starte med kun kortere behandlinger. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke svare på hvornår jeg åbner op for længerevarende behandlinger. Der vil ligeledes i en periode være reduceret åbningstider åbningstider, ligesom der vil være anvisninger og forholdsregler, som jeg vil bede dig læse nøje igennem INDEN du kommer i klinikken. Det kan du læse mere om ved at følge linket her https://sites.google.com/a/bs-hudpleje.dk/klinikken/arrangementer. Kalenderen er voldsomt booket lige nu, og der er igen MEGET lang ventetid på at få en behandling. Jeg beklager meget, men jeg gør mit allerbedste for at følge med samtidig med at jeg passer godt på mig selv, så jeg også kan være her på den lange bane. Jeg håber på fortsat forståelse og tålmodighed med at få svar på spørgsmål og tider.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Jeg håber at alle er kommet godt igennem denne tid, og jeg glæder mig SÅ meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

 

24. april 2020                                                                                                            

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder på højtryk for at samle de sidste brikker i puslespillet, og at få styr på alting så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

19. april 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder i øjeblikket på at finde egnede løsninger og at få styr på alting, så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

17. april 2020

Kære kunder

Det ser ud til at påbuddet om lukning af klinikken ophæves fra i næste uge.

Der er imidlertid endnu ikke kommet retningslinier fra myndighederne om hvordan åbningen kan foregå

Jeg afventer derfor at retningslinierne bliver meldt klart og tydeligt ud, da jeg ønsker at genåbningen skal foregå på en ansvarlig og sikker måde.

Jeg håber naturligvis på din forståelse, idet jeg ønsker at passe godt på både mig selv og dig når du besøger klinikken

Jeg skal nok melde klart og tydeligt ud både på hjemmesiden her, via Facebook samt nyhedsbreve når jeg ved mere om åbningen. 

Online booking er fortsat midlertidig lukket, og der kan ikke bookes tider før klinikken igen åbner.

Berit Sprogø - Indehaver

6. april 2020

Kære kunder

Jeg havde håbet... Og glædet mig....

Men desværre er påbuddet fra regeringen om lukningen af klinikken endnu engang forlænget. Selvom jeg havde forventet det, blev jeg alligevel ked af aftenens melding. 

Jeg ved nemlig at jeg kommer til at skuffe en masse søde kunder, som havde glædet sig til at komme til en behandling. Jeg kontakter jer hver især pr. telefon.

MEN - det vigtigste er at vi alle kommer så godt igennem det her som muligt. 

Tusind millioner tak for de opmuntrende ord og omsorg jeg bliver mødt med. Det varmer - tak!

Jeg fortsætter selvfølgelig med at komme med gode råd og inspiration på klinikkens Facebook side (Find linket længere på forsiden), og hvis du har brug for at komme i kontakt med mig, kan jeg kontaktes på tlf. 41 41 41 01 tirsdag ml. 14.00 - 15.00, eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk. Dog vil jeg lige gøre opmærksom på, at bookning af nye tider først er muligt, når klinikken igen er åben.

Pas på dig - så passer vi på hinanden 

Berit Sprogø - Indehaver

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket

Regeringen har netop forlænget påbuddet om lukning. Det betyder at som det ser ud nu, åbner klinikken tidligst op igen den 14. april 2020.

Jeg kontakter hver og en som har booket en tid. Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart jeg får lov til at åbne klinikken. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.

Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan lige så nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Corona-krisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdaterer løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

De bedste tanker og kærligste hilsner

Berit Sprogø - Indehaver

19. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er lukket for en periode....

 Jeg følger naturligvis regeringen og sundhedsstyrelsens påbud om lukning, og klinikken åbner derfor tidligst op igen 1. april 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken. 

Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart klinikken igen er åben. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Coronakrisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

17. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen og regeringen samt sundhedsstyrelsens påbud lukket frem til og med 30. marts 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

16. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen lukket i uge 12.

Som det ser ud indtil videre, er klinikken åben tirsdag og torsdag i uge 13 fra kl. 10.00 - 17.00 begge dage.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved at ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet på hjemmesidens forside. 

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19


12. marts 2020                                            CORONAVIRUS/COVID19

JEG LUKKER IKKE NED - MEN JEG PASSER PÅ DIG, MIG SELV OG SÅRBARE MENNESKER MED NEDSAT LUNGEFUNKTION OG IMMUNFORSVAR!

Jeg er i klinikken og fortsætter indtil videre behandlinger som sædvanligt. Jeg har altid prioriteret hygiejne højt, og hygiejnen vil nu blive yderligere skærpet. Jeg kogevasker som altid håndklæder og lagener, bruger handsker, spritter hænder og håndtagene i hele klinikken vil nu blive afsprittet efter hver eneste kunde så du kan være tryg ved at komme her. 

Jeg har stillet håndsprit frem, og beder derfor alle der besøger klinikken om at vaske hænder og benytte håndsprit så snart du kommer. Jeg beklager naturligvis at jeg lige i øjeblikket ikke kan byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk, men jeg håber på din forståelse idet jeg følger sundhedsstyrelsens anvisninger om hygiejne, og ønsker at reducere risikoen for smittespredning.

Jeg vil bede dig aflyser dine tider, hvis du eller nogen i din nærmeste familie eller omgangskreds har været i de risikofyldte områder. Føler du dig sløj, er snottet, har feber eller influenza lignede symptomer, så skal du IKKE  komme til behandlingen. Når pandemien er ovre, bliver der masser af tid til forkælelse. 

HUSK at melde afbud hvis du har feber, er snottet eller sløj på tlf. 41 41 41 01.

Mangler du produkter og er nervøs for at komme i klinikken, kan du ringe til mig og bestille dine produkter, og så finder vi ud af hvordan vi kan løse det. Det kan evt. koordineres på den måde at jeg stiller en pose med det du ønsker at købe udenfor klinikken når jeg kan se du kommer - eller evt. kan vi aftale en tid, og så kan du betale via Mobilepay udenfor døren eller via bankoverførsel. Så behøver du ikke komme ind i klinikken. Hvis det ikke kan fungere for dig eller føles trygt, så ring til mig og vi finder en løsning på det.

Jeg følger naturligvis regeringen, sundhedsstyrelsen og hele Corona-sagen tæt, og håber inderligt at jeg og alle andre kommer igennem denne krise hurtigt, uden at ende med at skulle lukke vores virksomhed. Mine tanker går til alle smittede, folk med andre sygdomme som ikke vil kunne klare at blive smittet, og til alle små selvstændige virksomheder som går en rigtig hård tid i møde.

Jeg håber stadig der er nogle der tør komme og besøge klinikken - jeg gør i hvert fald alt hvad jeg kan for din, min og vores allesammens sikkerhed.

Kærlig hilsen 

Berit Sprogø

10. marts 2020

Foråret og sommeren er lige på trapperne, og det er tid til at passe godt på huden når solens stråler igen rammer din hud efter en lang mørk tid. Solcreme vil altid være mit bedste råd til at at undgå solskader som pigmentforandringer og forbrænding af huden.

Du kan også styrke og forberede huden til foråret og sommeren ved at supplere med et kosttilskud. Beauty Bear Tan vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. Tan vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende glød/farve ved at styrke huden indefra så pigmentforandringer beskyttes og holdes mest muligt i ro. 

Den glød/farve du opnår vil også holde længere.

Kosttilskuddet er ligeledes særdeles velegnet hvis du lider af soleksem, eller hvis du bliver hurtig forbrændt. Beautybear Tan er veganske og indeholder betacaroten og C-vitaminer. Du skal blot tygge 2 lækre gummies med ferskensmag dagligt 4-5 uger før soleksponering, og gerne fortsætte resten af solsæsonen.


20. februar 2019                                     Pleje af øjenomgivelser   

             

Vores hud omkring øjnene er mere tynd og følsom, og det er også her at de første ældningstegn viser sig. Det gør derfor en verden til forskel for hele dit ansigt, hvis du plejer dine øjenomgivelser med en god øjencreme. 

Den prisvindende Eye elexir fra Elemental Herbology indeholder den tredobbelte avancerede teknologi som hjælper med at reducere fine linjer og rynker, hævelser og mørke rande.

Nøgleingredienser: Peptider, kombucha og hematit.

Find Eye Elexir her i klinikken. Pris 380,-

10. december 2018

Escentric Molecules dufte

Første og anden generation - Molecule 01 og Molekyle 02

Jeg er vild med dem begge fordi de er diskrete, og ofte giver utallige komplimenter (det kan vi nok alle sammen lide). 01éren indeholder kun et enkelt molekyle, og danner din helt egen signatur duft når du har den på. 02éren indeholder kun duftstoffet ambra og har en frisk men samtidig blød og rund duft. 

Begge dufte har en lidt feremon-agtig effekt, da de er virkelig tiltrækkende. De SKAL prøves!