1. september 2022

COOLA SOLSPRAY SPF 30 TIL ANSIGTET

Et af mine absolutte favorit produkter lige nu, er Coola´s solspray til ansigtet. Den er så nem at påføre i løbet af dagen, og uanset om du går/løber ture, er i haven, dyrker udendørs sport, opholder dig ved vandet - så vil det helt sikkert være et must have produkt her i sommerperioden

Denne solspray til ansigtet indeholder 70 % økologisk certificerede ingredienser, den er vandfast, og så beskytter den huden mod både UVA og UVB stråler.

Den føles ganske let på huden, og samtidig mindskes synligheden af porer, linjer og rynker, og får din makeup til at holde bedre hvis du har makeup på. Huden efterlades med et mat finish, hvilket gør at også mange mænd elsker den. Du mærker ganske enkelt slet ikke, at du har solbeskyttelse på huden.

30. august 2022

Vi har alle prøvet det. Ud af det blå er der pludselig kommet en bums Den kommer altid på et dårligt tidspunkt, og somme tider kan den godt tage laaang tid om at gå væk og hele helt op.

Uanset om du er teenager, eller om du for længst har passeret denne alder, så er det dybt frustrerende at få en bums.

Murad acne spot treatment, anvendes direkte på det berørte område. Det hjælper effektivt med øjeblikkeligt at fremme heling med sine antiinflammatoriske egenskaber.

Der foreligger klinisk dokumentation på, at du kan se en forskel efter bare 4 timer. Det er klart - den forsvinder ikke på 4 timer, men den vil se mindre rød ud, og gå væk hurtigere når du smører dette behandlingsprodukt fra Dr. Murad på bumsen.

9. august 2022


Derfor er en ansigtsmaske så effektiv

Uanset om du gerne vil have tilført din hud mere fugt, dybderenset porerne, ønsker mere glød og udstråling, forbedret din huds spændstighed og elasticitet, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe din hud intensivt og på et dybt plan. Masker er et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner, og du vil opleve et markant synligt og mærkbart resultat hver gang du anvender en maske.

Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges, men det vil ofte være en individuel vurdering alt efter din huds tilstand. ​​​​

Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.

Her i klinikken tilbyder jeg professionel rådgivning og vejledning. Efter en personlig hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske så du opnår de bedste resultater.

4. august 2022


🌸🌸 SÅDAN UNDGÅR DU AT DINE VIPPER KNÆKKER 🌸🌸


Indimellem kan man opleve, at ens vipper er knap så lange og fyldige. Det sker når et vippehår er afstødt, og det næste hår endnu ikke er vokset frem. Det er helt normalt at opleve i perioder.


Men hvis du mangler flere af dine vippehår i længere perioder, og flere af dem er korte så kan følgende råd følges:


1) Sørg for at den mascara du bruger plejer vipperne.

2) Anvend helst ikke en vandfast mascara. Den udtørrer dine vipper, og dermed knækker de nemmere.

3) Anvend gerne en primer, før du påfører din mascara. Den styrker og beskytter vipperne, og giver ekstra fylde/volume når du påfører din mascara efterføkgende.

4) Vær forsigtig med en vippebukker. Vælg en af en god kvalitet, og en som er så mild som muligt ved vipperne, og tryk/pres ikke for hårdt om vipperne.

5) Anvend en øjenmakeupfjerner, som IKKE indeholder alkohol eller andre udtørrende ingredienser. Vælg også en øjenmakeupfjerner som fjerner øjenmakeup samt din mascara hurtigt og effektivt, så du ikke skal gnide for meget. Gå efter en øjenmakeupfjerner, som også indeholder plejende ingredienser. Det vil styrke og pleje både dine vipper og udsætte ældningsprocessen ved dine øjenomgivelser.

6) HUSK - du skal fjerne din mascara 100 % hver aften!

1. august 2022

Efter en skøn sommer, med masser af sol, varme og strandture, kan huden på kroppen hos mange føles ru, tør og mangle dens sædvanlige spændstighed og elasticitet.

Denne nye body scrub fra Aromatherapy Associates hjælper øjeblikkeligt din hud med at genopbygge fugtniveauet, og bidrager til både at opnå og bevare en klar og strålende hud.

Med hjælp fra havsalt løsner og fjerner body scrubben effektivt de døde hudceller, og sørger samtidig for at nære huden på et dybt plan, takket være den koldpressede olie fra grønne kaffebønner.

Den er desuden beriget med en essentiel olie-blanding der dufter skønt af rosmarin, enebær og grapefrugt - en sand fryd for dine sanser og indre velvære, og som efterlader din hud velduftende, frisk og blød.

NØGLEINGREDIENSER:

Havsalt - fjerner de døde hudceller

Koldpresset olie fra grønne kaffebønner - beskytter og nærer huden på et dybt plan

Grapefrugt - hjælper til at forbedre blodcirkulationen og giver et energi-boost

Enebær - stimulerer og afgifter krop og sind, og bidrager desuden til at klare tankerne og bevare positiviteten.

28. juli 2022


En smuk blush eller highlighter, er den perfekte måde at fremhæve dine kindben, og det giver samtidig lidt kant til dit ansigt. Når du anvender en blush eller highlighter, kan du med fordel vælge en farve der matcher din hudtone, ligesom du efterfølgende kan farvestemme med en læbestift eller lip gloss 💄👄


#Mineralogie #NaturligMakeup #Blush #RadianceShimmer #ForlængelseAfSundHudpleje

26. juli 2022


Føles huden stresset og tør efter mange solrige dage? ☀️

Cell Nourish Radiance serum reducerer tørhed, irritation, inflammation, samtidig med at den beskytter huden mod miljøskader som pigmentforandringer og ældningstegn m.m.


Denne serum er spækket med C-vitaminer, Kombucha samt grøn te, som sørger for at styrke, genopbygge samt fugte huden, ligesom den hjælper huden med at bevare en sund smuk glød og udstråling 🍊🌿


Elemental Herbology kombinerer de mest innovative ingredienser, teknologi, med naturlige planter og botaniske ekstrakter. Tilsammen bidrager de til, at hvert eneste produkt fra Elemental Herbology forbedrer og/eller vedligeholder huden, og øger din generelle velvære på det indre såvel som det ydre plan 🌹#ElementalHerbology #PowerhouseAfVitaminer #EffektivSerum

21. juli 2022

🌞🌞🌞🌞🌞

Solen og varmen er lige nu meget stærk. Hvis du har fået for meget sol, eller lider af soleksem, så kommer her nogle gode råd til hvad du kan gøre, og lidt viden om soleksem.


🌞 HVORFOR KOMMER SOLEKSEM? 🌞

Soleksem opstår, fordi din krop får for meget sol. Soleksem behøver nødvendigvis ikke at ligne den almindelige form for eksem, som mange kender. Udslæt med soleksem kan nemlig variere meget fra person til person. Når du har været i solen, vil udslættet typisk vise sig efter 24-72 timer.


🌞 SYMPTOMER PÅ SOLEKSEM 🌞

Der kan være forskellige måder, soleksem viser sig på. Det kan bl.a. være følgende:


> Røde knopper

> Blære på huden

> Plamager

> Stærk kløe


Oftest bliver huden rød med små knopper eller plamager, som kan ledsages af kløe og blærer på huden.


🌞 HVOR HURTIGT GÅR SOLEKSEM VÆK? 🌞

Hvis du får soleksem, er det første du skal gøre at holde dig helt væk fra solen, da huden har brug for ro. Hvis du derefter undgår solen, bør soleksemmen forsvinde i løbet af 1-2 uger. Typisk vil soleksem helt fortage sig, i takt med at vejret bliver dårligere, og sommermånederne er ovre.


🌞 SÅDAN FOREBYGGER DU SOLEKSEM 🌞

Du kan forebygge soleksem på forskellige måder. Den nemmeste måde er nok helt at undgå sol, men de fleste af os bliver udsat for solens varme stråler uanset hvad. Hvis du skal opholde dig i solen i længere tid, kan du forebygge soleksem ved at bruge rigeligt med solcreme alle steder på kroppen. Eventuelt kan du dække din hud til de steder, hvor huden er ekstra udsat for at blive forbrændt og udvikle eksem.


🌞 HVAD KAN MAN GØRE VED SOLEKSEM? 🌞

Når du først har fået soleksem, kan det være svært at stoppe med at klø. Det kan derfor være meget generende at have soleksem, når huden er meget irriteret.


Jeg kan anbefale en god aftersun. Den jeg har her i klinikken er fra Coola, som er enorm effektiv både hvis har været i solen og huden er påvirket, men også ved soleksem. I svære tilfælde, hvor det ikke kan afhjælpe din soleksem, kan du bruge cremer med antihistaminer.

11. juli 2022


😴 OPTIMER DIN SØVN 😴


Vi ved alle hvad en god nats søvn gør. Vi har overskud, god energi, er glade, klare i hovedet og klarer uden problemer hverdagens udfordringer og gøremål. Vi når det vi gerne vil, og har overskud til at være noget for dem omkring os 💃


Hvis du gerne vil have optimeret din søvn, eller hvis du af den ene eller anden årsag er inde i en periode med dårlig og/eller afbrudt søvn, så er der hjælp at hente - på en naturlig måde 🌿


Forbered dig på din bedste nattesøvn med Aromatherapy Associates´s afslappende, beroligende og omfavnende Deep Relax Sleep Mist. Dette er en yderst effektiv håndplukket og håndlavet blanding, som inkluderer ingredienser som vetivert (giver jordforbindelse), beroligende kamille og afslappende rene æteriske olier fra sandeltræ for at hjælpe med at få skuldrene ned efter en travl dag, få ro på et tankefyldt sind og forbereder dig på en uforstyrret samt genopbyggende søvn 😴😴


Deep Relax Sleep mist vil også over tid virke afspændende, og hjælper dine sanser med at finde den rette balance. Med tiden genkender dine sanser de afslappende dufte, hvilket hjælper din krop, sind og følelser med at slappe af, så du kan føle dig veludhvilet med fornyet energi og overskud til hverdagens gøremål 🤗


RITUALET:

Sprøjt et par pift på sengetøjet, din krop, nattøjet eller på et stykke vat som lægges i soveværelse. Læn dig tilbage og træk vejret dybt, så de beroligende aromaer kan berolige dine sanser, og mærk hvordan roen stille og roligt breder sig i krop og sind 😴


21. juni 2022

"Now, calm comes in a cream".

Denne klinisk dokumenterede beroligende creme fra Murad til meget stresset hud, reducerer synlige tegn på stressbetinget aldring og rødme.

Shea butter & macadamia oil: Giver intens fugt og næring i dybden, og en behagelig fornemmelse i huden.

Mirabilis jalapa ekstrakt: Beroliger irritation og mindsker rødme. Mikroalge ekstrakt: Hjælper med at berolige huden, reducerer synlige tegn på en stresset og irriteret hud, og udglatter stresslinjer.

Hvad er en sensitiv hud?

Når huden er sensitiv, er den konstant på overarbejde. Det resulterer ofte i, at den er i ubalance. Årsagen er ofte manglende fedtstof og fugt, hvilket gør at huden forsøger at beskytte sig selv, og det kan forårsage urenheder, tørre sårbare partier, ligesom kløe og svie kan opstå. At huden slår ud betyder generelt, at huden råber om hjælp fordi den i dette tilfælde mangler noget næring og beskyttelse.

Du er velkommen her i klinikken, hvis du ønsker min hjælp til at få din hud i en bedre tilstand og balance. Jeg har mere end 17 års erfaring som kosmetolog, og min viden og erfaring - kombineret med klinisk dokumenterede og effektive hudplejeprodukter - vil sikkert også kunne hjælpe din hud,

20. juni 2022


Tips til en let og naturlig sommer makeup

Hvis du også godt kan lide en helt let og naturlig makeup her i sommerperioden, men stadig gerne vil have en smuk og ensartet hudtone - så er denne simple løsning måske noget for dig

Bland din favorit foundation i din dagcreme, med enten en flydende foundation eller en løs mineralpudder - alt efter hvilket resultat du ønsker. På den måde kan du helt selv styre, hvor meget dækkeevne du får

Mineralogie er en natulig makeupserie, som jeg har valgt at have her i klinikken. Serien har både en flydende foundation, en fast mineralpudder samt en løs mineralpudder.

Både den flydende og den løse, kan som nævnt blandes med din dagcreme, og giver et meget smukt og naturligt resultat.

13. juni 2022

Husker du at pleje huden på halsen?

Vores hud ældes, og det er en helt naturlig proces. Men vidste du at huden på vores hals er betydelig mindre modstandsdygtig end andre hudområder?


Mit bedste råd er, at du anvender de samme produkter, som du anvender til dit ansigt. Du kan godt få specifikke produkter til halsen, men for at holde det enkelt og uden alt for mange produkter, anbefaler jeg at du bruger de samme produkter som i ansigtet.


OG HUSK...... Hvad enten din hals og decolleté ser flot og glat ud, eller allerede er begyndt at krølle lidt - så er det aldrig for sent eller ligegyldigt at starte på at pleje disse sarte områder.


FAKTA OM HUDEN PÅ HALSEN:

📌 Huden på vores hals er mere tynd end i ansigtet

📌 Den indeholder færre melanocytter, som er hudens eget naturlige forsvar mod UV-stråler, og er derfor mere sårbar overfor sollys

📌 Den indeholder færre talgkirtler, som er hudens eget fedtstof som sørger for fugt, elasticitet og spændstighed

📌 Blodgennemstrømningen er lavere i dette område end i ansigtet, hvilket kan gøre, at den ofte kommer til at mangle glød.

30. Maj 2022

Søndag den 5. juni er det Fars dag.

Et gavekort til en afslappende og afspændende ryg/skulder/ nakkemassage, giver far fornyet energi, glæde og overskud.

Fars dags gavekort til afslappende kropsmassage: 400,- kr.

Det kan også være, at far mangler nogle gode hudplejeprodukter. Produkter som er målrettet til mænd, og cremer som IKKE fedter, giver velvære og gør at far tager sig ud bedst muligt. Jeg hjælper gerne med at finde de rigtige produkter.

16. maj 2022

Sommeren er skøn, men det kan også være udfordrende for vores fødder, fordi de er udsatte når vi går i sandaler eller bare tæer.

Heldigvis er der god hjælp at hente, til både at forebygge og reparere hvis "skaden" er sket.

AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream, er en yderst nærende og fugtgivende fodcreme. Den virker utroligt blødgørende og helende på tørre, ru og revnede fødder, og sørger for at få dem i balance igen.

Den sørger også for at holde på fugten i huden, så fødderne holder sig bløde og velplejede, og forebygger nye revner.

Fodcremen er beriget med mudder fra Det Døde Hav, som hjælper med at reducere inflammation i huden, og som har en blødgørende og meget helende virkning på huden.

Hold dine fødder babybløde og velplejede med AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream.

12. maj 2022


Fugt din hud

Fugt er essentielt for din huds velvære, balance og udstråling. Det er også vigtigt for cellerne, så deres funktioner kan fungere optimalt i huden.

Så uanset om du er ung, eller har lidt mere erfaring - så bør din hudpleje indeholde ikke bare fugt, men også ingredienser der sørger for at bevare fugten i din hud.


2. maj 2022


Søndag den 8. maj er det Mors dag.

Et gavekort til forkælelse hvor mor oplever, at tiden for en stund går i stå, og hvor der bliver taget sig kærligt af hende, giver glæde længe efter behandlingen er slut.

Mor vil gå herfra med fornyet energi, glæde og overskud.

Jeg tilbyder gavekort på alle behandlinger og ethvert ønsket beløb, og vil glæde mig til at forkæle din mor.

21. april 2022


Vidste du at du har mulighed for at få en gratis opfølgende telefonkonsultation indenfor 14 dage, når du køber produkter her i klinikken?

Her snakker vi om hvordan din hud har det med de nye produkter, sikrer at du anvender produkterne korrekt og i den rigtige rækkefølge, ligesom du kan stille mig spørgsmål som måske er dukket op hos dig efter dit køb, og er kommet i gang med hudplejeprodukterne derhjemme.

Vi kan alle komme i tvivl om det vi nu gør er det rigtige. Specielt hvis det er nye produkter, kan tvivlen melde sig. En bekræftelse på at alt går som det skal føles betryggende, så tøv derfor ikke med at kontakte mig indenfor klinikkens åbningstid.

HUSK - DER FINDES INGEN DUMME SPØRGSMÅL HER HOS MIG!


19. april 2022


Måske har du allerede opdaget at solen nu har fået rigtig fat og bider Selvom du ikke bliver rød, så er det stadig godt at beskytte din hud mod solens UVA og UVB stråler.

Her tænker jeg selvfølgelig mest på modermærkekræft og hudkræft. Men det hjælper i den grad også med at udsætte ældningsprocessen i huden, ligesom de pigmentdannende celler - som vi alle har i vores hud - ikke så let aktiveres. Det betyder at dine pigmentforandringer (de brune pletter) har en større mulighed for at holde sig i ro, og dermed ikke bliver så synlige.

Jeg anbefaler Coola´s solprodukter, som også kan købes her i klinikken. Hvert solprodukt er spækket med vitaminer, antioxidanter og/eller essentielle fedtsyrer.

Produkterne er op til 97% økologiske, og indeholder naturlige ingredienser. Huden plejes, fugtes og beskyttes samtidig af de bedste ekstrakter og olier fra naturen.

Coola´s solprodukter er kendt for dens lette konsistens, og det store udvalg af forskellige solprodukter til enhver hudtype. De trænger lynhurtigt ind i huden, og fedter ikke.

Jeg oplever at rigtig mange kan holde deres soleksem væk med disse solprodukter, idet de er super effektive, plejende og indeholder beroligende, helende og styrkende ingredienser.

Alle produkter er fremstillet helt uden brug af aminobenzoesyre, parabener eller phtalater.


11. april 2022


Lige nu svinger temperaturerne udenfor meget op og ned, og det kan være ekstremt udfordrende for vores hud.

Den skal bruge mange ressourcer på at finde den rette balance, og det kan godt påvirke dens ellers så normale gode tilstand og huden kan måske føles mere tør. En tør hud kan føles stram. Den kan også være mere sensibel, mangle glød og vitalitet, ligesom spændstigheden og elasticiteten påvirkes negativt. Den kan også klø eller svide, og man kan opleve at få rødt udslæt/røde knopper. Det kan føles meget ubehageligt.

Det bliver selvfølgelig bedre, efterhånden som temperaturerne stabiliserer sig. Indtil de gør det, så er der heldigvis noget du kan gøre, for at hjælpe din hud igennem denne periode.


Calm & Soothe Facial oil fra Elemental Herbology indeholder hele 14 forskellige planteolier, som på hver

sin måde arbejder på at tilføre huden fugt, næring, genopbygning, beskyttelse og beroligende ingredienser.

De nøje udvalgte patenterede ingredienser samt vitaminer, mineraler, urter og planteekstrakter, arbejder fokuseret på at hjælpe din hud på hver sin måde. Din hud vil føles mere spændstig, den vil have et højere fugt indhold, elasticiteten forbedres og huden styrkes dybt indefra.

Resultatet vil være mindre tør hud, mindre sensibel, mere glød og vitalitet, ligesom huden generelt vil være i en bedre balance.

Den er særligt god lige nu hvor temperaturen skifter, da den også virker beskyttende på huden.


31. marts 2022

GØR DIN HUD KLAR TIL FORÅRET


Intet er så skønt som en frisk, ren og strålende hud.

Giv derfor din hud kærlig pleje, så den er klar til foråret, sol og sommer.


Udover at det er sådan en hud mange drømmer om, så har en sund og ren hud også en langt stærkere immunforsvar i forhold til ydre påvirkninger som sol, forurening, bakterier, pollen og temperaturændringer.

Solskader og pigmentforandringer optræder ligeledes langt lettere (og tydeligere) på en hud der har en svag barriere. Det samme gælder ubalancer som f.eks, sensibel hud, tør hud, eksem, Rosacea, akne osv.

Book tid til en ansigtsbehandling her i klinikken, hvor behandlingen skræddersyes til præcis din huds behov efter en grundlig hudananlyse. Du får samtidig vejledning til hvordan du bedst vedligeholder din hud derhjemme efter ansigtsbehandlingen.


24. MARTS 2022


Guide til ansigtsmasker


Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov. Uanset om du gerne vil have tilført huden mere fugt, dybderenset porerne, mere glød og udstråling, forbedret spændstigheden og elasticiteten, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe intensivt, og være et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner.Hvor ofte skal man bruge en ansigtsmaske?


Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges. ​​​​Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.


Her i klinikken tilbyder jeg rådgivning og vejledning. Efter en hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske, så du opnår de bedste resultater.


22. MARTS 2022

SÅDAN PLEJER DU DINE NEGLE & NEGLEBÅND


Hvis du også har problemer med flossede negle og tørre neglebånd, så er der meget du kan gøre for at afhjælpe det.


Som så meget andet på kroppen, så trænger neglene også til pleje. Håndsprit, frost, kulde, nu snart sommer, opvask og snart forestående havearbejde osv. udtørrer både hænder, negle og neglebånd.


Derfor er det vigtigt at man husker at give dem lidt opmærksomhed og kærlig pleje.


Mangle oplever at neglene vokser hurtigere om sommeren, og derfor er der god grund til at være ekstra opmærksom og give neglene den nødvendige pleje.


Denne neglebåndsolie syntes jeg er særlig god, da den trænger lynhurtigt ind, fugter, beskytter, heler og styrker både negle samt neglebånd takket være de nøje udvalgte vitaminer og kombinationen af plejende og styrkende olier.


Du kan finde neglebåndsolien her i klinikken.

Pris: 39,-


3 gode huskeregler til flotte negle og neglebånd:


📌Brug negleolie og meget gerne dagligt eller efter behov.

📌Hvis neglene bliver for lange bør du klippe dem. Mange ved hvor lange deres negle kan blive, før de når en længde hvor de knækker og flosser.

📌Når du filer neglen så sørg for at file i en retning. Så undgår du at skade neglene unødvendigt.


17. februar 2022


Eksfoliering (peeling) er en vigtig del af hudplejerutinen, for at bevare en sund og strålende hud med glød og vitalitet.

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade. Når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil dine cremer, serum, ansigtsolie samt masker bedre kunne trænge ned og ind i huden.

Du vil opleve at produkterne virker langt mere effektivt, ligesom du vil opleve at bruge mindre af dine cremer. Samtidig får din hud en smuk glød, og den ser meget mere frisk og klar ud og den bliver mere blød og glat i overfladen.

Hvor tit du skal anvende eksfoliering, kommer helt an på hvilken eksfoliering du bruger. Om produktet er med eller uden korn, om den indeholder frugtsyre, Retinol/A-vitamin eller enzymer etc. har en enorm stor betydning for hvor tit den skal anvendes.

Endelig har det også en stor betydning hvilken hudtype du har, og hvilken tilstand din hud er i.

En professionel vurdering hos din kosmetolog, vil klarlægge hvad der præcis skal til for at du vælger det rigtige produkt din hud, som den har det lige nu og her.


15. februar 2022


SPAHYGGE DERHJEMME I VINTERFERIEN

Vejret er gråt og vådt, og indbyder til indendørshygge. Et fodbad er noget af det mest afslappende du kan gøre for dig selv, og kan give en mini spa oplevelse derhjemme.

Der findes mange salte og olier du kan anvende til fodbad, men i dag vil jeg fortælle hvad et magnesium fodbad kan gøre for dig.

Magnesium fodbade virker meget afspændende og afslappende på vores muskler, og giver ro i nervesystemet hvilket give ro i hovedet og et bedre overblik.

Magnesium badeflagerne giver et øget magnesium indhold i kroppen, og magnesium fodbade er en innovativ måde at tilføre kroppen magnesium på, fordi det optages af cellerne og musklerne på få minutter, men uden om vores fordøjelsessystem.

Produktet består af 100% naturlig magnesiumklorid fra kilden Zechstein Inside®, og er testet for garanteret optagelse i England af Cardiff Universitet, NHS, Watkins & Josling.

ANVENDELSE:

Opløs magnesiumflagerne i et varmt fodbad/karbad, og slap af i 20 minutter eller længere. Tænd gerne et lys mens du har fødderne i vandet, og lad dig synke ind i en fredfyldt boble.

Posen indeholder 1 kg. magnesiumflager, og der er nok til ca. 7 fodbade i en pose. Pris: 179,-

Produktet er egnet til enhver alder, under graviditet og amning.


9. februar 2022


Når du skal fjerne din øjenmakeup, kan du med fordel vælge en blid, plejende og effektiv øjenmakeupfjerner.

En god øjenmakeupfjerner sørger ikke bare for at fjerne øjenmakeuppen hurtigt, effektivt og skånsomt. Den tilfører også den tynde og sarte hud du har omkring dine øjne fugt, pleje, vitaminer, mineraler samt beroligende botaniske planter og urter.

Når du bruger en øjenmakeupfjerner med plejende og beroligende ingredienser, vil du opleve at tørhedslinjer mindskes, linjer og rynker forebygges, rødme og irritationen omkring øjnene mindskes væsentligt, takket være de fugtgivende, plejende, beroligende og styrkende ingredienser.

Jeg anbefaler AHAVA´s øjenmakeupfjerner, som er baseret på mineraler fra det døde hav. Den kan du købe her i klinikken. Pris: 160,- kr.


8. februar 2022


Mineralogie Mascara Primer er den perfekte base til dig med korte og tynde vipper, som ønsker øjeblikkelig volumen, længde og fylde. Den er også god til dig, som bare gerne vil passe på og styrke dine vipper, eller til dig som ønsker endnu mere længde og fylde på dine vipper.

Arbejd med børsten fra vippehårets rod i små zigzag bevægelser udad for maksimal effekt. Påfør herefter din mascara på normal vis.

Denne primer kan anvendes under alle typer af mascara, og giver øjeblikkeligt mere længde og volumen.

Find Mineralogie Mascara Primer her i klinikken.

Pris: 230,- kr.


24. januar 2022


Husker du at eksfoliere din hud?


Det er fuldstændig afgørende for din huds velbefindende, at du får eksfolieret den så dine øvrige produkter bedre kan trænge ned og virke i huden.

Vital Cleanse fra Elemental Herbology er et 2-1 renseprodukt, som ikke blot sørger for at rense din hud fri for affaldsstoffer og overskydende fedtstoffer. Den også eksfolierer blidt - men effektivt - hudoverfladen ved hjælp af naturlige enzymer. Det er derfor tidsbesparende, fordi du både får renset og eksfolieret huden på én og samme tid. Renseproduktet forbedrer ligeledes hudens tekstur/struktur, ensarter hudtonen og giver huden en sund glød og en smuk udstråling.

Produktet føles mildt idet den ikke indeholder korn som ridser i hudens overflade. Den er derfor også særdeles velegnet, hvis din hud er meget følsom, sart eller på anden måde irriteret.

Naturlige planter arbejder sammen for at stimulere cellefornyelsen og beskytter og styrker huden mod miljøskader.

Anvendes morgen og aften for bedste resultat - eller efter din kosmetolog´s anbefaling.

INGREDIENSER:

Vildblomsthonning : En ren og næringsrig antioxidant, der giver kraftige anti-inflammatoriske og helende egenskaber til huden.

C- vitamin : Hjælper med at øge kollagenproduktionen, lysner og ensarter hudtonen, samt reducerer forekomsten af ​​rødme og pigmentforandringer.

Grøn te : En kraftig antioxidant der hjælper med at beskytte huden mod miljøskader.

Papaya: Naturlige enzymer som blidt og meget skånsomt eksfolierer de døde hudceller væk fra hudens overfladePris: 275,- kr.


16. januar 2022

Har du tør/fedtet/sensitiv/kombineret hud?


Der kan være mange årsager til at din hud er tør eller i ubalance. Både indre og ydre faktorer er afgørende, men fælles for dem begge er, at der er hjælp at hente.


Ydre faktorer:

Temperatursvingninger som kulde/varme dehydrerer vores hud

Sollys/UVS/UVB stråler

Forkerte hudplejeprodukter og rutiner


Indre faktorer:

Usund livsstil som for lidt søvn, for meget sukker + kulhydrater, for lidt vand, manglende vitaminer/mineraler, rygning, energidrikke, alkohol, stress, sygdom samt medicin m.m. påvirker huden.

Naturlig ældning har naturligvis indflydelse på huden. Med tiden falder hudens evne til at holde på fugten i huden. Tilfør derfor ekstra fugt og næring til huden, så den holder sig sund. På den måde udsætter du også den naturlige ældningsprocesses som jo altså er uundgåelig.

Hormonelle forandringer sker igennem hele livet. Men der er perioder i livet, hvor hormonerne har større udsving og påvirker vores hud m.m. Dem kan vi ikke kontrollere, men vi kan hjælpe huden igennem disse perioder så godt vi kan.


Gode hudplejerutiner med hudplejeprodukter som passer præcis til din hud, kan hjælpe din hud i en bedre balance. Jeg tilbyder både ansigtsbehandlinger og personlig vejledning og rådgivning her i klinikken, og uanset om du ønsker forbedringer eller gerne vil vedligeholde din hud, så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig til en sund og smuk hud.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

22. februar 2021

Forårssolen er til stor glæde begyndt at kigge frem. Men husker du at beskytte dig mod de stærke stråler?

Mange forbinder ikke foråret med stærk sol og beskyttelse, men faktisk skal man være meget opmærksom på hvor stærk solen er i foråret. Fordi vinden endnu er kølig, så mærker man simpelthen ikke hvor meget solen bider. Det er først senere på dagen at man måske mærker at huden strammer og måske også er blevet lidt rød.

Og jo - solen ER vidunderlig og den gør godt og er godt for mange ting. Men - der er intet som solen som kan få hudens ældningsproces til at accelerere.

Så hvis du gerne vil udsætte ældningsprocessen i din hud, og minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft - SÅ HUSK SOLBESKYTTELSE.

2. december 2020

Vejret skifter og måske oplever du at huden også ændrer sig. Når vi får varme på inde og herefter bevæger os ud i køligere omgivelser, så vil de fleste opleve at huden bliver dehydreret. Din hud vil bedre kunne klare sig, hvis du får en mere nærende creme, tilføjer en styrkende og beskyttende ansigtsolie og måske er der også behov for at at ændre renseproduktet i denne årstid.

Hvis du er i tvivl om din hud har brug for noget ekstra pleje eller ændringer i din hudplejerutiner, så tilbyder jeg dig hjælp her i klinikken. Jeg har mere en 16 års erfaring som professionel kosmetolog, og det tilsammen med et godt kendskab til de produkter jeg fører her i klinikken, gør det mig i stand til at tilbyde dig en personlig hudanalyse, samt vejlede dig om din hud så du kan sætte ind med lige præcis det som DIN hud har brug.

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med din hud, så du kan bevare en sund og smuk hud.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. august 2020

1. hjælp til tørre øjenomgivelser og hævede øjne

På blot 10 minutter kan dette kølende gel-plaster opstramme, tone og lysne huden mens forekomsten af linier og hævelser reduceres. Ved hjælp af hyaluronsyre, peptider og islandsk gletsjervand, vil dine øjenomgivelser opleves genoplivede, beroligede og foryngende.

Skyn eyepads er ideelle at have hvis du skal se frisk ud efter en lang dag, er inde i en presset og stresset periode hvor du er mere mørk omkring øjnene, efter flyveturen som dehydrer huden - eller hvis du bare gerne vil give dine øjenomgivelser et ekstra boost med fugt, opstramning og genopbygning.

Skyn eyepads er fri for parfume, parabener, silikone og andre kemiske stoffer og er desuden veganske.

Anvend Skyn eyepads 1 x ugentligt eller efter behov.

1 par: 45,- kr.

4 par: 125,- kr.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. maj 2020

Sommeren og sandal tiden venter lige om hjørnet. Det er for de fleste hårdt for fødderne, og dine fodsåler og hæle kan nemt blive tørrer med revner og ømhed som følge deraf. Når jeg har været i bad, så bruger jeg en god plejende fodcreme og tager en bomulds sok på indtil fodcremen er absorberet. Det holder mine fødder bløde og velplejede, og det tager kun et øjeblik. Min favorit fodcreme er fra AHAVA. Den indeholder mineraler fra det døde hav, kokos-og jojoba olier, sheasmør, aloe vera og beskyttende provitamin B5 og E-vitamin.

Selvom det er en rig og intensiv plejende fodcreme, så trænger den ind i huden efter kort tid. Er dine hæle og fodsåler meget tørre, så anbefaler jeg at du anvender fodcremen både morgen og aften på rene fødder. Det er en sand fornøjelse at have bløde og velplejede fødder, og anvender du fodcremen jævnligt (dagligt hvis du har behov for det), vil dine fødder være dig dybt taknemmelige hver eneste dag.

Du kan købe AHAVA fodcremen her i klinikken. Den koster kr. 189,-

Send en mail til bs@bs-hudpleje.dk eller ring alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00 og aftal en tid for afhentning af fodcremen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

8, maj 2020

Jeg har mange forskellige produkter på mit badeværelse. Alt efter årstiden og min huds behov, tilpasser jeg mine favoritter så de kommer til at stå i front på hylden.

Lige nu har jeg fokus på at forberede og styrke min hud til foråret og sommeren og solens stråler. I marts gik jeg i gang med Beautybears Tan gummies. Det er et kosttilskud med vitaminer som forbeder huden på solens stråler, gør at man får en flottere glød, som også holder et stykke tid efter sommeren er slut. Men det allerbedste er at det holder mit soleksem væk, som jeg ellers godt kan have en tendens til. Det er SÅ skønt at være fri for kløende knopper. Beautybears Tan sørger også for at styrke huden indefra, så pigmentforandringer holdes mest muligt i ro igennem sommeren.

Så er der selvfølgelig Coola´s solprodukter. Min favorit solcreme til ansigtet er Matte tint, som ensarter farveforskelle og føles silkeblød og let på huden. Til kroppen anvender jeg sprayudgaven, da det går hurtigt og så kan jeg selv påføre solprodukter på ryggen fordi den netop er i sprayform.

Til hudens pleje om natten, bruger jeg lige nu Cell Nourish serum samt natcremen Vital Glow fra Elemental Herbology. Disse to produkter er rige på vitaminer og antioxidanter, som styrker, booster og genopbygger huden henover natten. Vitamin C og peptider sørger blandt andet for at fremme kollagen produktionen, og Retinoid/A-vitamin stimulerer cellefornyelsen, så hudens spændstighed og elasticitet både forbedres og holdes i form. Begge produkter er ekstrem plejende, og virker som balsam på huden.

Kærlig hilsen

Berit

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

6. maj 2020

Kære kunder

Klinikken er i øjeblikket midlertidig lukket, da jeg ikke er helt på toppen. Jeg har ikke Coronavirus (er blevet testet for en sikkerheds skyld), men jeg hoster en hel del og kan derfor ikke være i klinikken. Lige så snart jeg er frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

27. april 2020

Kære kunder

Desværre kommer klinikken ikke til at åbne i dag som ellers planlagt.

Jeg er ikke helt på toppen. For en sikkerheds skyld valgte jeg at blive testet for Covid -19, men det har jeg heldigvis ikke.

Lige så snart jeg føler mig frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. april 2020

Kære kunder

Det er med stor glæde at jeg kan meddele at klinikken åbner igen mandag den 27. april 2020. Jeg starter lige så forsigtigt op med behandlinger. Jeg følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, og tilbyder derfor til at starte med kun kortere behandlinger. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke svare på hvornår jeg åbner op for længerevarende behandlinger. Der vil ligeledes i en periode være reduceret åbningstider åbningstider, ligesom der vil være anvisninger og forholdsregler, som jeg vil bede dig læse nøje igennem INDEN du kommer i klinikken. Det kan du læse mere om ved at følge linket her https://sites.google.com/a/bs-hudpleje.dk/klinikken/arrangementer. Kalenderen er voldsomt booket lige nu, og der er igen MEGET lang ventetid på at få en behandling. Jeg beklager meget, men jeg gør mit allerbedste for at følge med samtidig med at jeg passer godt på mig selv, så jeg også kan være her på den lange bane. Jeg håber på fortsat forståelse og tålmodighed med at få svar på spørgsmål og tider.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Jeg håber at alle er kommet godt igennem denne tid, og jeg glæder mig SÅ meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

24. april 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket.

Jeg arbejder på højtryk for at samle de sidste brikker i puslespillet, og at få styr på alting så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

19. april 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket.

Jeg arbejder i øjeblikket på at finde egnede løsninger og at få styr på alting, så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

17. april 2020

Kære kunder

Det ser ud til at påbuddet om lukning af klinikken ophæves fra i næste uge.

Der er imidlertid endnu ikke kommet retningslinier fra myndighederne om hvordan åbningen kan foregå

Jeg afventer derfor at retningslinierne bliver meldt klart og tydeligt ud, da jeg ønsker at genåbningen skal foregå på en ansvarlig og sikker måde.

Jeg håber naturligvis på din forståelse, idet jeg ønsker at passe godt på både mig selv og dig når du besøger klinikken

Jeg skal nok melde klart og tydeligt ud både på hjemmesiden her, via Facebook samt nyhedsbreve når jeg ved mere om åbningen.

Online booking er fortsat midlertidig lukket, og der kan ikke bookes tider før klinikken igen åbner.

Berit Sprogø - Indehaver

6. april 2020

Kære kunder

Jeg havde håbet... Og glædet mig....

Men desværre er påbuddet fra regeringen om lukningen af klinikken endnu engang forlænget. Selvom jeg havde forventet det, blev jeg alligevel ked af aftenens melding.

Jeg ved nemlig at jeg kommer til at skuffe en masse søde kunder, som havde glædet sig til at komme til en behandling. Jeg kontakter jer hver især pr. telefon.

MEN - det vigtigste er at vi alle kommer så godt igennem det her som muligt.

Tusind millioner tak for de opmuntrende ord og omsorg jeg bliver mødt med. Det varmer - tak!

Jeg fortsætter selvfølgelig med at komme med gode råd og inspiration på klinikkens Facebook side (Find linket længere på forsiden), og hvis du har brug for at komme i kontakt med mig, kan jeg kontaktes på tlf. 41 41 41 01 tirsdag ml. 14.00 - 15.00, eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk. Dog vil jeg lige gøre opmærksom på, at bookning af nye tider først er muligt, når klinikken igen er åben.

Pas på dig - så passer vi på hinanden

Berit Sprogø - Indehaver

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket

Regeringen har netop forlænget påbuddet om lukning. Det betyder at som det ser ud nu, åbner klinikken tidligst op igen den 14. april 2020.

Jeg kontakter hver og en som har booket en tid. Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart jeg får lov til at åbne klinikken. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.

Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben.

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan lige så nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Corona-krisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdaterer løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen,

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

De bedste tanker og kærligste hilsner

Berit Sprogø - Indehaver

19. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er lukket for en periode....

Jeg følger naturligvis regeringen og sundhedsstyrelsens påbud om lukning, og klinikken åbner derfor tidligst op igen 1. april 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken.

Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart klinikken igen er åben. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben.

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Coronakrisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen,

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

17. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen og regeringen samt sundhedsstyrelsens påbud lukket frem til og med 30. marts 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

16. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen lukket i uge 12.

Som det ser ud indtil videre, er klinikken åben tirsdag og torsdag i uge 13 fra kl. 10.00 - 17.00 begge dage.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved at ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet på hjemmesidens forside.

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19


12. marts 2020 CORONAVIRUS/COVID19

JEG LUKKER IKKE NED - MEN JEG PASSER PÅ DIG, MIG SELV OG SÅRBARE MENNESKER MED NEDSAT LUNGEFUNKTION OG IMMUNFORSVAR!

Jeg er i klinikken og fortsætter indtil videre behandlinger som sædvanligt. Jeg har altid prioriteret hygiejne højt, og hygiejnen vil nu blive yderligere skærpet. Jeg kogevasker som altid håndklæder og lagener, bruger handsker, spritter hænder og håndtagene i hele klinikken vil nu blive afsprittet efter hver eneste kunde så du kan være tryg ved at komme her.

Jeg har stillet håndsprit frem, og beder derfor alle der besøger klinikken om at vaske hænder og benytte håndsprit så snart du kommer. Jeg beklager naturligvis at jeg lige i øjeblikket ikke kan byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk, men jeg håber på din forståelse idet jeg følger sundhedsstyrelsens anvisninger om hygiejne, og ønsker at reducere risikoen for smittespredning.

Jeg vil bede dig aflyser dine tider, hvis du eller nogen i din nærmeste familie eller omgangskreds har været i de risikofyldte områder. Føler du dig sløj, er snottet, har feber eller influenza lignede symptomer, så skal du IKKE komme til behandlingen. Når pandemien er ovre, bliver der masser af tid til forkælelse.

HUSK at melde afbud hvis du har feber, er snottet eller sløj på tlf. 41 41 41 01.

Mangler du produkter og er nervøs for at komme i klinikken, kan du ringe til mig og bestille dine produkter, og så finder vi ud af hvordan vi kan løse det. Det kan evt. koordineres på den måde at jeg stiller en pose med det du ønsker at købe udenfor klinikken når jeg kan se du kommer - eller evt. kan vi aftale en tid, og så kan du betale via Mobilepay udenfor døren eller via bankoverførsel. Så behøver du ikke komme ind i klinikken. Hvis det ikke kan fungere for dig eller føles trygt, så ring til mig og vi finder en løsning på det.

Jeg følger naturligvis regeringen, sundhedsstyrelsen og hele Corona-sagen tæt, og håber inderligt at jeg og alle andre kommer igennem denne krise hurtigt, uden at ende med at skulle lukke vores virksomhed. Mine tanker går til alle smittede, folk med andre sygdomme som ikke vil kunne klare at blive smittet, og til alle små selvstændige virksomheder som går en rigtig hård tid i møde.

Jeg håber stadig der er nogle der tør komme og besøge klinikken - jeg gør i hvert fald alt hvad jeg kan for din, min og vores allesammens sikkerhed.

Kærlig hilsen

Berit Sprogø

10. marts 2020

Foråret og sommeren er lige på trapperne, og det er tid til at passe godt på huden når solens stråler igen rammer din hud efter en lang mørk tid. Solcreme vil altid være mit bedste råd til at at undgå solskader som pigmentforandringer og forbrænding af huden.

Du kan også styrke og forberede huden til foråret og sommeren ved at supplere med et kosttilskud. Beauty Bear Tan vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. Tan vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende glød/farve ved at styrke huden indefra så pigmentforandringer beskyttes og holdes mest muligt i ro.

Den glød/farve du opnår vil også holde længere.

Kosttilskuddet er ligeledes særdeles velegnet hvis du lider af soleksem, eller hvis du bliver hurtig forbrændt. Beautybear Tan er veganske og indeholder betacaroten og C-vitaminer. Du skal blot tygge 2 lækre gummies med ferskensmag dagligt 4-5 uger før soleksponering, og gerne fortsætte resten af solsæsonen.


20. februar 2019 Pleje af øjenomgivelser

Vores hud omkring øjnene er mere tynd og følsom, og det er også her at de første ældningstegn viser sig. Det gør derfor en verden til forskel for hele dit ansigt, hvis du plejer dine øjenomgivelser med en god øjencreme.

Den prisvindende Eye elexir fra Elemental Herbology indeholder den tredobbelte avancerede teknologi som hjælper med at reducere fine linjer og rynker, hævelser og mørke rande.

Nøgleingredienser: Peptider, kombucha og hematit.

Find Eye Elexir her i klinikken. Pris 380,-

10. december 2018

Escentric Molecules dufte

Første og anden generation - Molecule 01 og Molekyle 02

Jeg er vild med dem begge fordi de er diskrete, og ofte giver utallige komplimenter (det kan vi nok alle sammen lide). 01éren indeholder kun et enkelt molekyle, og danner din helt egen signatur duft når du har den på. 02éren indeholder kun duftstoffet ambra og har en frisk men samtidig blød og rund duft.

Begge dufte har en lidt feremon-agtig effekt, da de er virkelig tiltrækkende. De SKAL prøves!