22. juni 2024


Oplever du problemer med tilstopninger eller udbrud?


Så vil lermasken fra Elemental Herbology hjælpe med at reducere og forebygge tilstopninger samt urenheder. Din huds naturlige balance og talgproduktion genskabes for en sundere hud. Masken reducerer også rødme og irritation, og eventuel betændelse lindres.

20. juni 2024

Dr. Murad har udviklet flere dagcremer med spf 30, hvilket giver dig en optimal start med solbeskyttelse hver eneste morgen ☀️


Ansigtscremerne indeholder udover solbeskyttelse, også gode fugtgivende ingredienser, styrkende vitaminer og antioxidanter - og hvis du ønsker en dagcreme som hjælper med at reducere og forebygge pigementforandringer (brune pletter), eller ønsker en mere spændstig og opstrammet hud, så kan nogle af ansigtscremerne også hjælpe med det.

18. september 2024


Vi kan ikke undgå at pigmentforandringer (de brune pletter i huden) bliver aktiveret, og dermed mere synlige henover foråret og sommeren ☀️

Men vi kan anvende solbeskyttelse, samt bruge produkter med et højere indhold af C-vitaminer og antioxidanter, for at forebygge samt reducere pigmentforandringer, og for at holde dem så meget i ro som muligt.

Jeg kan også anbefale C-vitamin ansigtsbehandlingerne fra Dr. Murad, hvor din hud bliver boostet med 40 % ren C-vitamin 

17. juni 2024


💧 Fugt din hud 💧


Fugt er essentielt for din huds velvære og balance, udstråling samt evne til at beskytte sig selv. Fugt er også vigtigt for vores huds celler, så de kan fungere optimalt.

Så - uanset om du er ung, eller har lidt mere erfaring, så bør din hudpleje ikke alene indeholde fugt, men også ingredienser som sørger for at fugten bliver bevaret i huden.

12. juni 2024


AFTENRUTINEN 😴😴


"Jeg gør det fra i morgen - jeg er simpelthen for træt nu...."


Kan du genkende den sætning, når du skal til at rense og pleje din hud om aftenen? Hvis ja, så er du bestemt ikke den eneste!


Jeg anbefaler at du renser, plejer og fugter din hud, inden du sætter sig i sofaen om aftenen. Altså inden du bliver for træt 😴


Jeg lover dig, at når du vågner næste morgen, så kan du tydeligt mærke og se, at din hud er blevet renset, plejet og fugtet aftenen forinden 🤗 

11. juni 2024


Sacred Nature er en økologisk og vegansk hudplejeserie, der henvender sig til den miljøbevidste forbruger. Sacred Nature anvender planter fra deres egne flotte haver - Scientific Garden i Davines Village i Italien.


Sacred Nature´s produkter indeholder Scientific Garden Extract, som er et kompleks bestående af tre bio-fermenterede antioxidant-ekstrakter af myrte, hyldebær og granatæble. Disse planter er nøje udvalgt til at være grundessensen i denne skønne økologiske serie, og de er valgt ud fra kriterierne effektivitet og biodiversitet. Scientific Garden Extract er blevet dyrket i henhold til regenerative standarder inden for landbrug, så naturens cyklus respekteres og CO2-sekvestrering (bortskaffelse) i jorden fremmes.


▪️ Dermatologisk testet på sensitiv hud

▪️ Klinisk effekt bevist

▪️ Vegansk

▪️ Eco cert

▪️ Cosmos


Sacred Nature bruger bæredygtigt emballage som miljøbevidst design - 100% genanvendeligt. Papæsken produktet leveres i, er lavet af 100% genbrugspap. Etiketten er lavet af 100% genbrugspapir. Glas krukker og flasker og stål/tin låg. Sacred Nature donerer desuden 1% af deres omsætning på denne serie til for the Planet, som genplanter skov og fremmer social udvikling i det etiopiske højland.


Prøv Sacred Nature´s startkit/rejsesæt hvor du får 15. ml. cleansing balm, 15 ml. youth serum og 15 ml. nutrient cream til 385,- kr. Du kan også vælge 15. ml. nutrient cream til 139,- kr.


10. juni 2024


Det kan være meget hårdt for huden at barbere sig, og hvis du oplever rødme, irritation, urenheder, svie eller tørhed, så vil en after shave balm helt sikkert hjælpe dig.

En god after shave balm går ind og dulmer rødme, virker lindrende og helende, giver fugt og forebygger urenheder og irritation.

Her i klinikken forhandler jeg The Refinery´s hudplejeprodukter, som er udviklet til mænd. Du er velkommen i klinikken, hvor jeg tilbyder personlig rådgivning og vejledning. 

9. juni 2024


Aromatherapy Assiciates skaber luksuriøse hudplejeprodukter til ansigtet og kroppen, som går hånd i hånd med at fremme din huds naturlige skønhed med din indre ro og balance, gennem omhyggeligt udvalgte planter, botaniske urter samt æteriske olier af allerhøjeste kvalitet.


30 min. afslappende ryg/skulder/nakke massage tager dig på en rejse ind i en verden med beroligende dufte, hvor du kan lade dine sanser hvile og genfinde din indre balance. Din hud bliver næret, og behandlingen bringer dyb afslapning i krop og sind.

8. juni 2024


Nu bliver det lettere at pakke kufferten til ferien🧳


Mini pincetten fra Tweezerman passer perfekt til tasken eller på rejsen, og der medfølger et praktisk beskyttende etui. De håndfilede blade på pincetten fanger let hvert enkelt hårstrå, med samme præcision som den prisbelønnede Slant Tweezer i fuld størrelse. Pris: 129,-


Du kan finde Tweezerman´s produkter her i klinikken.

4. juni 2024


MAKEUP TIPS I SOMMERVARMEN 🌸


Her i sommervarmen, kan det være rart at have en lettere makeup på. For fortsat at opnå en fin og ensartet hudtone, kan jeg anbefale at du blander lidt af din foundation i din dagcreme. Det virker lidt som en BB cream. Forskellen er dog, at ved at gøre det på denne måde, så får din hud stadig får alt det den har brug for fra din sædvanlige foretrukne dagcreme.

Mineralogie´s mineral foundation, adskiller sig fra traditionel foundation ved at den plejer og beskytter huden uden at virke tilstoppende på huden. Derudover indeholder den A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod ældning. 


2. juni 2024


MURAD PRO ILLUMINATING PEEL 5


Det er med stor glæde, at jeg nu også tilbyder Murad Pro Illuminating Peel 5 ansigtsbehandlingen her i klinikken. 


Behandlingen henvender sig til dig som har en moden hud, og som ønsker at vi arbejder intensivt og målrettet på at reducere linjer og rynker. Vi har fokus på effektivt at accelerere cellefornyelsen, så du hurtigt opnår en forbedring af hudens spændstighed og elasticitet. Du opnår samtidig en klar og strålende hud, hvor både hudtonen og hudoverfladen fremstår mere ensartet. I behandlingen indgår også en øjenmaske inklusiv lymfedrænage massage, da det ofte er her de første linjer og rynker viser sig.KAN EN SOLCREME BLIVE FOR GAMMEL 4/4 🌞


Ja! Du skal være opmærksom på holdbarheden på din solcreme. Ligesom de fleste andre produkter, har solcreme en udløbsdato. Kig på emballagen, hvor et lille ikon indikerer, hvor lang tid produktet kan holde sig efter åbning. Solcreme har typisk en holdbarhed på 6, 12 eller 24 måneder efter åbning.


Hvis din solcreme fra sidste år ikke har været åbnet eller ligget ude i den bagende sol, kan du som udgangspunkt godt bruge den. Anvender du et produkt efter den pågældende tidsfrist er overskredet, så kan du ikke forvente at solbeskyttelsen er lige så høj som anført på emballagen. Der er også stor risiko for, at der dannes bakterie og svampesporer herefter - så vær forsigtig!

30. maj 2024


FAKTA OM SOL & SOLBESKYTTELSE 3/4 ☀️


Måske tænker du, at en solcreme med faktor 30 beskytter dobbelt så godt, som en solcreme med solfaktor 15.


Men. Det er ikke korrekt.


Reelt giver en solcreme med solfaktor 30, en ekstra beskyttelse på 4 %, i forhold til en solcreme med solfaktor 15. 


▪️ Solfaktor 15 beskytter mod 93% af solens stråler.

▪️ Solfaktor 30 beskytter mod 97% af solens stråler

▪️ Solfaktor 50 beskytter mod 98%. af solens stråler


Solfaktor 100 bruges stort set ikke i Danmark.

Den vil give 1% mere beskyttelse, end solfaktor 50.


For at få den korrekte beskyttelse skal man huske, at påføre nok solbeskyttelse, og supplere ca hver 2. time ☀️


Her i klinikken forhandler jeg Coola, som er økologiske solprodukter som er skånsomme, ikke-fedtende og koralvenlig. Til kroppen kan du finde Payot´s solprodukter.

27. maj 2024


🌾 POLLENALLERGI 🌾


Alle kan blive ramt af pollenallergi - også selvom man ikke tidligere har oplevet tegn på allergi.

Men vidste du også, at huden kan reagere på pollen?


Man kan opleve at få røde knopper og plamager som klør, brænder og svider. Det gælder både i ansigtet og på kroppen. Derudover kan man også opleve generel øget sensitivitet og tørhed, og til tider kan man faktisk også opleve at ens hud reagerer anderledes på de hudplejeprodukter man plejer at anvende, og som normalt fungerer godt.


Hvis du oplever det, så vil jeg anbefale dig at kontakte en professionel kosmetolog som hjælpe dig og din hud igennem denne periode. Ofte kan små ændringer i hudplejerutinen, gøre en stor forskel for din hud.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp.

26. maj 2024


FAKTA OM SOL & SOLBESKYTTELSE 2/3☀️


Ud over at beskytte din hud mod både UVA og UVB stråler, så er der flere ting du skal tage højde for, når du vælger solfaktor. 


▪️ DIN HUDTYPE

Jo lysere og mere sensitiv hud du har, jo højere solbeskyttelsesfaktor bør du anvende


▪️ DIT AKTIVITETSNIVEAU

Er du f.eks. meget aktiv og får varmen/sved på panden/bader, skal du rejse sydpå eller arbejder du udenfor store dele af dagen, bør du tage det med i din overvejelser, når du vælger solcreme. Det er en rigtig god idé, at anvende en solcreme med højere faktor - især til ansigtet og andre udsatte områder som f.eks. skuldre, bryst og skilningen i håret.

 

▪️ UV-indekset

UV-indekset fortæller, hvornår du skal passe ekstra på i solen. Det er nemlig ikke temperaturen, der er afgørende for om solen kan brænde, men derimod styrken af UV-strålingen. UV- strålingen kan allerede være høj i begyndelsen af foråret. Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at du beskytter dig med solcreme, når UV-indekset er 3 eller højere. I Danmark er det typisk i perioden fra april til september. Jeg anbefaler at du beskytter din hud hele året rundt.

Der findes en app (UV-indeks appen) som fortæller dagens UV-indeks. Hvis du downloader appen på din telefon, så kan du hurtigt og nemt se hvornår du skal være ekstra påpasselig 🌞 

25. maj 2024


FAKTA OM SOL & SOLBESKYTTELSE 1/3☀️


Det sollys der når ned på jorden består af to forskellige typer af skadelige stråler: UVA stråler samt UVB stråler.


UVA strålerne er dem som trænger dybt ned i huden, og er de stråler som kan medføre for tidlig ældning af huden.


UVB-stråling trænger ikke lige så dybt ned i huden - MEN disse stråler er årsagen til at vores hud bliver forbrændt/solskoldet. Det er en af de væsentligste årsager til hudkræft. Koncentrationen af UVB stråler varierer alt efter årstid, hvor du befinder dig og tidspunktet på dagen, men de er altid stærkest i tidsrummet mellem 10:00 -16:00.


Det er ikke blot ubehageligt og smertefuldt at blive forbrændt, det kan også medføre permanente skader i huden.

Når du køber solbeskyttelse, så anbefaler jeg derfor altid, at du vælger et solprodukt som beskytter din hud mod både UVA og UVB stråler. Jeg anbefaler i øvrigt også, at du anvender solbeskyttelse hele året rundt, idet vi altid bliver disponeret for solens stråler - og ja, det bliver vi også på en overskyet dag i efteråret eller vinteren! 

23. maj 2024


Tree of Life balm, er den ultimative SOS balsam som øjeblikkeligt hjælper ved at lindre myggestik (virker kløestillende), bistik, brandmærker, betændt hud, efter berøring med brændenælder m.m. Den er også perfekt at bruge til tørre neglebånd, tørre albuer, tørre læber, tørre hænder, tørre knæ, tørre fødder, ligesom den kan lindre symptomerne på psoriasis.


Tree og Life er desuden særdeles velegnet til brug under graviditet, for at forebygge og reducere strækmærker 🫄


Du kan finde Tree of Life balm her i klinikken.

Pris: 200,- kr.


22. maj 2024


Kender du Dr. Murad´s filosofi, og hans 4 principper?


Hvis ikke, så kan du læse om den her. Jeg kunne ikke være mere enig med Dr. Howard Murad i hans tanker om passe godt på sig selv indefra og ud, og udefra og ind.


1) Spis dit vand:

"Ved at spise vandholdige frugter og grøntsager absorberes næringsstofferne bedre og øger hudens sundhed."

2) Væk din krop:

"Ved at træne hjælper du med at øge blodcirkulationen og regenerationen af huden, som er kroppens største organ. Øget blodgennemstrømning transporterer ilt til alle dine celler."

3) Vær venlig mod dit sind:

"Ved at passe på dit følelsesmæssige jeg, kan du reducere den cellulære indvirkning af stress, som kan føre til tegn på usund hud og tidlig aldring."

4) Giv næring til din hud:

"Huden er smuk, når den er sund på celleniveau. Derfor skaber Murad produkter med kraftige fugtgivende ingredienser, der understøtter hudens barrierefunktion."


"Stress mindre. Vær uperfekt. Lev længere."

- Dr. Howard Murad

Dr. Murad har forpligtet sig til at udvikle klinisk dokumenterede, cruelty-fri produkter, der opfylder de samme høje standarder for sikkerhed, effektivitet og pleje, som du forventer af din hudlæge. Desuden bakkes produkterne op af Dr. Murads forskning, i de mest avancerede formler, der ikke kun tager hensyn til et symptom eller en bekymring, men derimod til hudens samlede sundhed. 

16. maj 2024


CLASSIC BODY SPRAY PIÑA COLADA SPF 30


Med sin forfriskende og naturlige duft, er denne økologiske solspray skabt til lange, aktive dage i solen. Denne solspray indeholder Coola´s antioxidantrige Plant Protection®-kompleks, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler, og samtidig plejer huden.


Spray denne ultrafine, vandafvisende og bredspektrede UVA-/UVB-beskyttelse på huden når som helst og hvor som helst!


• Indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser

• Indeholder bredspektret SPF 30-beskyttelse

• Vandfast (80 minutter)

• Ultra let i konsistensen

• Rig på antioxidanter

• Allergivenlig

• Naturlig duft af Piña Colada

• Vegansk

• Reef-friendly i henhold til Hawaii-lovgivningen (Act 104)


Pris: 279,- kr.

12. maj 2024


Sommerklar krop 👙🩱☀️


Huden på kroppen har ligesom huden i ansigtet, også brug for god pleje. Når du anvender en body scrub 2-3 gange om ugen, vil du opleve at din body lotion eller kropsolie trænger bedre ned i din hud, ligesom huden spændstighed og elasticitet forbedres markant.


Coconut Shell cream body scrub eksfolierer blidt de døde hudceller væk fra huden på kroppen, samtidig med at den cremede konsistens fugter din hud med hjælp fra kokosolie, shea butter og aloe vera. Resultatet er en blød, glat og smidig hud.

11. maj 2024


Hos langt de fleste, er huden gennem vinteren blevet mere tør, tyndere og mindre elastisk.

En serum er produceret af mindre og mere koncentrerede molekyler end en creme, og det har den betydning, at den kan trænge ned i de dybere hudlag, og på den måde hjælpe din hud meget mere effektivt.

7. maj 2024


Det er forår, solen skinner og inden længe kan vi finde shorts, kjoler og bare ben frem 🌞


Med en god kvalitets woman soft shave, opnår du en perfekt glat hud efter hver barbering. En særlig god teknologi sørger for en skånsom, tæt og sikker barbering - hver gang.

Woman soft shave kan anvendes til barbering af ben, armhuler, bikinilinje eller det intime område.


Pris: 49,- kr.


P.S. Jeg anbefaler altid at du bruger gode produkter til at barbere dig i. Dels for at passe godt på huden, men også for at opnå en endnu tættere barbering, samt forebygge irritationer som røde knopper, kløe og indgroede hår. Du kan finde produkter til både under og efter barbering her i klinikken, og jeg hjælper dig gerne med at finde dit nye favorit shave produkt så du kan få en både sikker og effektiv barbering.

6. maj 2024


Oplever du også at din hud mangler en sund glød og udstråling? Så vil denne dobbeltvirkende exfolierende maske, som fjerner døde hudceller og tilfører huden masser af fugt samtidig, hjælpe din hud øjeblikkeligt efter bare en hjemmebehandling. Din hud vil føles mere blød og glat i overfladen, ligesom din huds struktur og hudtone efterlades mere ensartet.


Nøgleingredienser:

✅ Naturlige AHA fra æble, papaya og appelsin, som blidt eksfolierer huden

✅Kombuchka™: Skaber en lipofyldende effekt uden kirurgi, hvilket forbedrer hudens glathed og udstråling

✅ SEPITONIC™: En multi-vitamin energigiver, der aktiverer cellefornyelsen for at forny huden

2. maj 2024


Hvis du har prøvet en god pincet, så ved du at...


✅ Den tager håret første gang - uden at knække dem.

✅ Du ved også at du bruger meget mindre tid på hårfjerning, fordi du ikke skal hive i det samme hår flere gange.

✅ Du ved også at huden er mindre irriteret efterfølgende.

✅ Du får et perfekt resultat, uanset om det er øjenbryn der skal rettes, eller om det er enkelte hår andre steder i ansigtet der skal fjernes.


Selv en god pincet kan blive slidt, og dermed knap så effektiv fordi den ikke længere er skarp. Og så er det tid til at få anskaffet en ny.


Min personlige favorit pincet er - og har alle dage været det - pincetten fra Tweezerman. Pincetten´s ergonomi og anatomi gør at den ligger godt i hånden, den er skarp og den er meget præcis at arbejde med. Pincetten har vundet den anerkendte Allure pris i mere end 20 år - i træk vel og mærke!


Jeg forhandler Tweezerman´s pincetter her i klinikken, og du er velkommen til at komme forbi og se pincetten.


Pris: 189,- kr.


#Tweezerman #PrisvindendePincet #KosmetologBeritSprogø #BeritSprogøHudplejeklinik 

30. april 2024


Hvis du har en travl hverdag, og har brug for at finde din indre ro og oplevelsen af velvære, så er en afslappende kropsmassage absolut noget for dig.


Massagen forebygger og afhjælper infiltrationer, løsner op for anspændte muskler, øger blodcirkulationen, afhjælper spændingshovedpine og modvirker smerter i skulder og nakke. Massagen medvirker også til fysisk og psykisk velvære, reducerer væskeansamlinger i kroppen, virker positivt på fordøjelsessystemet og afhjælper forstoppelse. Massagen hjælper også på smerter og mindsker stress, hjælper kroppen af med affaldsstoffer, og forbedrer din søvn 😴 

28. april 2024


Endelig ser foråret ud til være kommet for at blive nu. Det er også nu, at du med fordel kan forberede din hud til den nye årstid, med en ansigtsbehandling.


Ansigtsbehandlingen fokuserer målrettet på at give din hud intensiv fugt, og forebygger og reducerer pigmentforandringer samt uens hudtone, samtidig med at hudens celler boostes. Ved indslusning af 40 % rent C-vitamin får huden sin klare friske glød tilbage efter vinteren, og fastheden, spændstigheden og elasticiteten forbedres. Linjer og rynker reduceres, og hudcellerne boostes på et dybt plan.


Det er videnskabelig bevist, at Murad C-vitamin ansigtsbehandlingen, effektivt forebygger og reducerer pigmentforandringer, og reparerer huden og booster cellerne indefra.


▪️ Dobbelt afrensning

▪️ Eksfoliering

▪️ Dybderensning af porer og evt. fjernelse af milier

▪️ Afslappende ansigtsmassage

▪️ Maske

▪️ Serum

▪️ Øjencreme

▪️ Beskyttende cremer   


Ansigtsbehandlingen skræddersyes 100 % til dig, og du har mulighed for at få farve lysterapi som giver utrolig velvære og intensiverer ansigtsbehandlingen. Efter ansigtsbehandlingen følger rådgivning til hvordan du bedst plejer din hud derhjemme samt evt. spørgsmål.

25. april 2024


Vital Cleanse er formuleret med naturlige botaniske ingredienser, der arbejder sammen om at rense huden og stimulere cellefornyelsen. Vital Cleanse er velegnet til alle hudtyper og årstider, og hjælper med at beskytte huden mod miljøskader. Samtidig forbedrer den hudens tekstur, hudtone og udstråling.

Pris: 275,- kr.


Nøgleingredienser:

23. april 2024


Oplever du at det er svært at finde tid til at eksfoliere din hud?


Så er disse eksfolierende pads med AHA frugtsyre, helt sikkert løsningen til dig. Produkterne skal nemlig blot påføres, og blive sidden de på huden. Ikke noget med at det skal vaskes af - nemt!


Ved hjælp af naturlige AHA frugtsyrer og peptider fjernes døde hudceller effektivt - men skånsomt. Fine linjer og rynker bekæmpes effektivt, samtidig med at porer og urenheder/tilstopninger reduceres.


Resultatet er en klarere hud og en mere ensartet hudoverflade.


Produktet indeholder blandt andet:

▪️ Alpha Hydroxy Acid Complex - som er en kombination af naturlige frugtsyrer, der stimulerer kollagenproduktionen i huden og forsigtigt eksfolierer hudoverfladen.

▪️ Arginin - som er et celle-penetrerende peptid, der fugter i dybden og indeholder stærke anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber.

▪️ Aloe Vera - som fugter, genopbygger og beroliger huden.

18. april 2024


MIT SKØNHEDS TIP NUMMER 1


Vi ved det godt. Vi både læser og hører ofte om det. Alligevel kan det for mange være rigtig svært at få nok af. Nemlig vand.


Vand renser affaldsstoffer ud af kroppen, så dit indre "miljø" er rent. Lidt på samme måde som et akvarium. Din hud bliver også mere klar, når affaldsstofferne renses ud, ligesom du får det bedre når væskebalancen er i top.


Hvis du er en af dem som ikke mærker at du er tørstig, kan du måske bruge følgende tip så du får nok vand i løbet af en dag.


1) Sæt et stort glas vand om aftenen på natbordet, og drik det som det første når du vågner om morgenen - så er du allerede godt kørende fra morgenstunden.


2) Drik herefter et lille glas vand hver time indtil spisetid. Så får din krop mest ud af væsken, og når du stopper ved spisetid undgår du at skulle op og tisse om natten.


OBS: Vidste du at hvis du har trang til noget sødt, kan det faktisk være fordi at du er tørstig?sk være fordi du mangler væske? 

17. april 2024


FORKÆL DIG SELV MED ET MAGNESIUM FODBAD


Magnesium er et af de stoffer vi har flest af i kroppen, og det indgår i over 300 processer. Rigtig mange er i underskud af magnesium, og det bliver sværere og sværere at få tilstrækkelig med magnesium via kosten, da vi i dag spiser mere forarbejdet mad end tidligere, og samtidig bliver jorden som grøntsagerne dyrkes i dårligere. Kroppen bruger desuden mere magnesium når vi har travlt.


Symptomerne på magnesium mangel kan være:

- Søvnbevær

- Uro i benene

- Hyppige kramper

- Muskelsvaghed

- Forstoppelse

- Træthed

- Angst


Forkæl dig selv med et magnesium fodbad et par gange om ugen. Udover fodbadet giver en skøn afslappende stund, så gør magnesium dette ved dig:


- Bedre velbefindende generelt

- Hjælper dig til at slappe af ved at nedsætte stresshormoner i kroppen

- Reducerer uro og kramper i benene

- Hjælper mod forstoppelse og hård mave

- Hjælper kroppen til bedre udrensning

- Kan opløse hård hud

- Heler sår og rifter


Husk - for at opnå den optimale effekt, skal du sidde med fødderne i vandet i ca. 20 minutter.

Du kan købe magnesium flager her i klinikken. Der er foretaget forskning i England på dette produkt, og  der er dokumenteret effekt.


Magnesium fås gennem kosten fx fra kilder som disse. Avocado, spinat, broccoli, bananer, mandler, græskarkerner, laks, mørk chokolade og fuldkornsprodukter. Det fås også som kosttilskud i pilleform, som olie til at smøre på huden, som pulver til opløsning i munden og som sulfat (Epsom salt) til at opløse i karbad eller fodbad.


15. april 2024


Hvis du lige nu oplever at din hud er tør, føles stram eller mangler glød, så kan det helt sikkert godt have noget at gøre med at årstiden lige nu skifter. Det reagerer din hud nemlig på, og det er uanset hvilke hudtype du har.


Denne serum fra Elemental Herbology, vil hjælpe din hud igennem årstidens skift, og tilfører den masser af fugt, gode vitaminer og antioxidanter. Cell Nourish Radiance serum er spækket med blandt andet C-vitaminer, kombucha og grøn te, så den er forberedt til foråret og solen. Samtidig sørger den for at huden bevarer en smuk glød og naturlig udstråling. Derudover vil den virke beroligende på huden ved hjælp fra probiotika, hvilket en sensibel hud vil blive meget taknemmelig for.


Du kan finde denne serum og alle Elemental Herbology`s øvrige produkter her i klinikken.

14. april 2024


Mange har en forestilling om, at man skal vente med med at gå videre til næste trin i hudplejerutinen, til huden er helt tør.


Det er ikke rigtigt ❌


Faktisk kan du med fordel påføre din serum, mens din hud stadig er fugtig efter afrensning. Det samme gør sig gældende med din ansigtscreme. Påfør den mens din hud endnu er fugtig.


Når du gør det, så forbedres effekten af dine hudplejeprodukter markant, og du sparer også op til 25 % på mængden af dine produkter, når du påfører dem hurtigt efter hinanden.

10. april 2024


NATCREME 🌙


En god natcreme er essentiel for din huds regenerering og sundhed. Når du sover om natten fornyer din huds celler sig nemlig, og med den rigtige natcreme for din hud får din ansigtshud de bedste forudsætninger for at genere nye sunde hudceller hver eneste nat 😴


Ved at bruge en nærende natcreme kan du altså opnå en langvarig fugtbalance, der gør huden velplejet og holder den i en sund balance.

8. april 2024 


Coola Liplux Lipbalm SPF 30 er en økologisk læbebalsam med bredspektret solbeskyttelse. Den er med solfaktor 30, som giver dine læber høj beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler og er vandfast i op til 80 minutter. Denne læbebalsam er desuden rig på vitaminer, antioxidanter og økologiske ingredienser som bl.a. cupuacusmør og olier fra hindbærkerner og jojoba, der fugter og nærer læberne så de bliver bløde og velplejede.


Coola Liplux Lipbalm SPF 30 fylder ikke meget, så du kan nemt have den med overalt, og øjeblikkelig få pleje og solbeskyttelse til dine læber, og sikre dem godt mod udtørring fra solens skadelige stråler. Du kan bruge læbebalsamen alene, eller ovenpå andre læbeprodukter.


Forkæl dine læber med god pleje og beskyttelse på solrige dage med Coola Lipluxl lipbalm SPF 30.


Fordele:

SPF 30

Høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler

Vandfast i op til 80 minutter

Fugtgivende og nærende

Bløde og velplejede læber

Nem at have med overalt

Giver læberne glans

70%+ økologiske ingredienser

Allergivenlig

Dermatologisk testet

Glutenfri

Reef friendly

Vegansk

6. april 2024 


Foråret og solen ser endelig ud til at have fundet vejen frem til os. Vejret er blevet mildere, forårstøjet er klar i butikkerne i skønne lyse farver, og det kribler sikkert i os alle, for at komme ud og nyde forårets kommen med alt hvad det indebærer.


Efter en lang og kold vinter, mister huden ofte sin sædvanlige glød og den kan føles meget tør og ru i overfladen. Intet føles så skønt som en frisk, ren og strålende hud. Giv derfor din hud kærlig pleje, så den er klar til foråret, solen og sommeren.


Alle ansigtsbehandlinger skræddersyes til præcis din huds behov efter en grundig hudanalyse. Du får efter ansigtsbehandlingen vejledning i hvilke produkter som vil hjælpe og vedligeholde din hud bedst derhjemme.

4. april 2024


Snart er det tid til at slå dørene op, og nyde det gode vejr på terrassen. Det er en skøn tid vi går i møde 🌞

Vi kan ikke undgå at pigmentforandringerne (de brune pletter i huden) bliver aktiveret, og dermed mere synlige henover foråret og sommeren.

Men vi kan anvende solbeskyttelse samt produkter med et højere indhold af C-vitaminer og antioxidanter, for at forebygge pigmentforandringerne og holde dem så meget i ro som muligt.

2. april 2024


En god hudplejerutine er nødvendig, hvis du gerne vil passe bedst muligt på din hud. Nøglen til at opnå en vedvarende smuk hud, er at være konsekvent med hudplejerutinen.

Følger du din hudplejerutine hver dag, er du godt på vej til at få en sund og smuk hud 🤗

27. marts 2024


Vidste du at...


Når du anvender en øjencreme, så må øjencremen ikke komme for tæt på øjnene? En øjencreme skal påføres på huden OMKRING øjnene. Huden omkring vores øjne er nemlig mere tynd og sart, og det kan derfor skabe irritation, hævelse, rødme og kløe, hvis du kommer øjencremen for tæt på øjnene. Brug også kun en mængde øjencreme, som svarer til en lille ærtestørrelse - til begge øjne 👀

25. marts 2024


Din hudtilstand er under konstant forandring, da den blandt andet bliver påvirket af hormoner, kost, miljø, stress, livsstil og din generelle sundhed. Derfor vil du i perioder opleve, at din hud opfører sig anderledes.

Lige nu er årstiden i gang med at skifte, og din hud har andre behov, end da det var vinter. Vi kan hjælpe og forberede huden på foråret, med en skræddersyet ansigtsbehandling her i klinikken.

23. marts 2024


BOOST DIN HUD MED C-VITAMINER 🍊


Selv om intet kan erstatte en professionel ansigtsbehandling, giver denne eksfolierende og fugtgivende vitaminrige maske som du anvender derhjemme, mulighed for at vedligeholde huden så den forbliver strålende og sund.


Da Vita-C Triple masken blev testet mod en mikrodermabrasion ansigtsbehandling, gav Vita-C triple masken sammenlignelige resultater efter kun én hjemmebehandling.


Guldstabiliseret C-vitamin leverer et højt niveau af antioxidanter, hvilket styrker hudens eget forsvar. De eksfolierende ingredienser fjerner døde hudceller, og hjælper med at øge udstrålingen, minimere udseendet af mørke pletter samt ujævn hudtone. Huden får samtidig  tilført masser af fugt, og masken forbedrer øjeblikkeligt hudens spændstighed og elasticitet. Masken påvirker desuden huden. så efterfølgende produkter optages bedre i huden.

21. mart 2024


Radiance Boost Serum fra Aromatherapy Associates, er en ultraplejende serum der virker genopbyggende og styrker hudens naturlige barriere. Radiance Boost Serum er spækket med beskyttende og genopbyggende ingredienser, der giver den ultimative næring og en smuk og klar udstråling.


Radiance boost serum er en del af Next Generation Skincare Collection, der er beriget med det unikke plantebaserede BioActive Complex, samt en nøje udvalgt sammensætning af æteriske olier.


Pris: 575,- kr.


TIP: Kan også bruges som en øjenmaske, efter en lang dag foran skærmen.

19. marts 2024


Porerne på næsen kan være større end i resten af ansigtet. Hvis du oplever det, så er der tiltag som du kan gøre for at afhjælpe dette.


1) Rens din hud morgen og aften - afslut altid med en ansigtscreme

2) Eksfolier din hud jævnligt med en peeling som passer til din hud

3) Anvend målrettede hudplejeprodukter, som har fokus på at forfine hudens porer (Dr. Murad har udviklet et målrettet produkt)

4) Få jævnligt foretaget en ansigtsbehandling, hvor dybderensning af dine porer er en del af behandlingen


Overskydende talg - også kaldet tilstopninger - er noget som kommer hos os alle. Det samme gør sig gældende med de døde hudceller. Hvis man ikke sørger for at rense og pleje huden dagligt samt at få eksfolieret jævnligt, så vil ophobningerne af døde hudceller og overskydende talg forværres væsentligt, og på den måde udvide porerne.

Det er vigtigt at nævne, at hormoner m.m. også kan være en faktor når vi taler om hudens porer - men der er ingen tvivl om at det både vil virke forebyggende og minimere tilstopninger med gode hudplejerutiner, samt ved at få foretaget en ansigtsbehandling hvor dybderens indgår. Når du får dybderenset hudens porer i forbindelse med en ansigtsbehandling, så vil porerne efterfølgende blive finere i strukturen. Det sker fordi det overskydende talg nænsomt renses fri for porerne, og så kan det ikke længere sidde og "blokke" hudens porer. 

18. marts 2024


Endnu engang har Elemental Herbology´s Cell plumping fugtighedscreme, som er formuleret til selv den mest følsomme hud vundet en pris 🏆


Dette ultra-hydrerende ansigtscreme nærer en tør og dehydreret hud, og forbedrer hudens fasthed og giver en sund teint samt en mere ensartet hudtone. CoQ10 er en naturligt forekommende antioxidant, der hjælper med at fylde, opstramme og beskytte huden mod miljø- og frie radikaler. Natlys er rig på essentielle fedtsyrer og omega 6, og bidrager til at lindre, fugte og øge hudens spændstighed og elasticitet. Aquarich® - leverer et 24-timers fugtighedscomplex, og sammen med Pearl ekstrakt og Royal Jelly forbedrer det fugtbalancen i huden. Sacha Inchi Oil and Argan Oil - hjælper med at reparere huden.

Pris: 440,- kr. 

14. marts 2024


Uanset om du ønsker højeffektive resultatskabende hudplejeprodukter, naturlige hudplejeprodukter eller holistiske hudplejerodukter, så kan du finde det her i klinikken.

Med de rigtige produkter, vil du opleve at have en sund og smuk hud, som klarer sig godt i forbindelse med miljømæssige påvirkninger og hormonelle forandringer m.m.Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du ønsker hjælp til at finde de rigtige hudplejeprodukter til din hud. 

13. marts 2024


Med tiden kan der komme vildfarende hår i ansigtet. Jeg anbefaler altid at du klipper hårene i næsen, fremfor at vokse dem væk. Jeg mener at næsehårene har en vigtig funktion i at undgå at skadelige partikler trænger ind, ligesom de hjælper med at opretholde fugtigheden i den indåndede luft.


Jeg anbefaler også at du klipper dine hår ved modermærker, fremfor at rykke dem ud med en pincet. På den måde reducerer vi risikoen for eventuelle forandringer i modermærket. Det ønsker vi bestemt ikke.


Du kan nemt og sikkert trimme uønskede hår i ansigtet, næsen og ørene med Tweezerman´s saks som er fremstillet i et ergonomisk design, og med en afrundet spids. Så behøver du ikke være nervøs for at skære eller stikke dig. Saksen er desuden fremstillet af rustfrit stål, i et slidstærkt materiale, og den er nem at rengøre efter brug.

Pris: 210,- kr. 

12. marts 2024


Inden længe kommer foråret for alvor, og snart starter tiden med havearbejdet også. Det betyder jord neglene og tørre hænder.

Et par gode havehandsker skåner dine hænder og neglebånd. Og ellers kan jeg varmt anbefale CND™ SolarOil™, for at forebygge udtørrede neglebånd.


Den prisvindende CND™ SolarOil™, reparerer negle der skiller i lagene, flosser og let knækker. SolarOil™ indeholder fugtgivende og plejende ingredienser som E-vitamin, jojobaolie og mandelolie, der fugter og gør neglene stærkere og mere modstandsdygtige, ligesom den plejer neglebåndene. Olien påføres hele vejen rundt om neglen, og på neglebåndet 2-3 gange om dagen for det bedste resultat. Olien kan også bruges ovenpå din neglelak. 


Pris: 39,-

Jeg kan også anbefale håndcremen fra Elemental Herbology, som er en plejende og beskyttende håndcreme med blandt andet sheabutter og abrokoskerneolie. Den reparerer og styrker også negle og tørre neglebånd.


10. marts 2024


Sådan behandler og forebygger du forkølelsessår


Sollys er blandt de mest kendte triggere, når vi snakker forkølelsessår? Et forkølelsessår er meget ubehageligt, og kommer altid ubelejligt. Hvis du vil forebygge herpes virus, er det vigtigt at forsøge at undgå at vække virussen af sin dvale. 


Jeg vil derfor anbefale dig altid at bruge solbeskyttelse på læberne, når du er ude i solen. Her i klinikken kan du finde Coola´s økologiske solprodukter med spf 30, som er specifikt udviklet til læberne. De findes både med og uden farve, og udover solbeskyttelsen giver de masser af fugt og pleje til læberne.


Det er vigtigt, at du starter med at behandle forkølelsessåret med det samme, du oplever de første symptomer, som fx når du mærker prikken og stikken i huden. Det skal helst påbegyndes inden der kommer sår. Der findes forskellige midler mod forkølelsessår, som du kan købe i håndkøb. Det kan f.eks. være Zovir samt det usynlige plaster fra fx Compeed. 

Det plejer at have rigtig god effekt på de fleste. 

7. marts 2024


Mange af os har for vane at gnide og gnubbe øjenmakeuppen af med hårde og voldsomme bevægelser.


Men det er faktisk en rigtig dårlig ide.


Du fjerner bedst din mascara og øvrige øjenmakeup, ved at lade en vatrondel med makeupfjerner hvile på øjnene i nogle sekunder før du tørrer af. På den måde lader du makeupfjerneren "gøre arbejdet," mens du skåner dine vipper og din hud omkring øjnene.


Husk i øvrigt altid at tage din mascara af om aftenen, da øjenvipperne ellers har tendens til at udtørre og knække mens du sover og vender og drejer dig i sengen.


Jeg kan anbefale PAYOT eyemakeup remover, som er både mild og effektiv - også til vandfast mascara. Den indeholder desuden plejende hindbærekstrakt, og så er den fri for alkohol så du undgår udtørring af huden omkring øjnene og de fine tørhedslinjer som kommer deraf.

Pris: 205,-

6. marts 2024


Temperaturerne og ikke mindst luftfugtigheden ændrer sig gennem hele året, og disse forandringer påvirker huden i højere grad end man skulle tro.


Nu når foråret så småt nærmer sig, kan du opleve at din hud opfører sig anderledes end den plejer, og har brug for mere nærende pleje i overgangen til foråret.


Røde pletter, tørhed, ru hudoverflade, manglende spændstighed og elasticitet, manglende glød og udbrud (bumser) kan være nogle symptomer du kan opleve her i overgangen.


Water Soothe Facial Oil er en beroligende og plejende ansigtsolie med en ekstraordinær blanding af hele 14 forskellige nærende planteekstrakter og æteriske olier som giver fugt, beroliger huden samt forebygger tidlige tegn på ældning. Ansigtsolien styrker og genopbygger hudens barrierefunktion, og beskytter huden mod miljøskader.


5. marts 2024


Koffeinholdige drikkevarer


Vidste du at koffeinholdige drikke som f.eks. kaffe, sodavand, sort the, energidrikke osv. påvirker huden negativt? Og at det kan forårsage og forværre akne, bumser og urenheder i huden?


Koffein øger produktionen af stresshormonet kortisol. Stresshormonet bliver frigivet fra adrenalin depoterne, og dette skaber en forandring som er med til at skabe uren hud.


I mange koffeinholdige drikke, er der desuden ofte et højt niveau af kulhydrater, og de kan også være med til at skabe bumser og akne. Det er præcis det samme som med koffein, for det høje sukkerindhold skaber en unødvendig forandring i kroppen, som forvirrer kroppen mere end den gavner. Derved påvirkes både kroppen og huden på en negativ måde.


Koffein og det høje indtag af kulhydrater kan desuden forstyrre din søvn. Søvn er der, hvor din krop og hud restituerer - præcis ligesom hvis man trænet. Søvn er derfor også på det parametre enorm vigtig for huden, for at holde sig sund og i en god balance.


HUSK - selvfølgelig kan man nyde en god kop kaffe ❤ Måske kan du reducere lidt i mængden, og indimellem snuppe et glas vand eller en sund smoothie som alternativ.


29. februar 2024


Der er noget utroligt afslappende og fredeligt ved at tænde et duftlys

Aromatherapy Associates Inner Strength soya lyset, er et sanseligt opløftende lys med beroligende og 100 % naturlige æteriske olier, som spreder en naturlig ro og indre styrke til alle i dens nærvær.

Blandingen af genoprettende æteriske olier, skaber en atmosfære til at fokusere og pleje dit sind, beroliger dine tanker og booster din fysiske styrke gennem tider med stress.

Duftlyset kan brænde i helt op til 40 timer, og dufter helt ned til sidste sekund. Da lyset er skabt af soya, og kun indeholder 100 % rene æteriske olie, vil du ikke opleve at få hovedpine når det er tændt.

Blandingen blev oprindeligt skabt som en bade- og bruseolie af Aromatherapy Associates-grundlæggeren Geraldine Howard, mens hun var under kræftbehandling. og som en smuk tanke doneres 10 % af salgs overskuddet til Defense Against Cancer, som er en fond der arbejder for at hjælpe med at udvikle nye behandlinger.

Pris: 395,- kr.

28. februar 2024


KONSULTATION & HUDANALYSE


Med en hudanalyse kan jeg se din huds tilstand her og nu, og herefter afdække din huds behov for hudplejeprodukter. Ud fra en personlig samtale med dig, og hvad jeg ser ved hudanalysen, skræddersys den rette løsning for dig og din hud.


Når du anvender de rette produkter kan vi afhjælpe, forbedre eller forebygge diverse udfordringer, og du vil opleve en sund, smuk og stærk hud. Du får naturligvis grundig vejledning i, hvordan du skal anvende de anbefalede produkter derhjemme.


Pris: 350,- kr.

27. februar 2024


Dobbelt afrensning er en 2-trins rensemetode, som har bevist at give en dybere og mere effektiv rensning af huden.

Det første renseprodukt er oliebaseret, og fjerner enhver makeup, snavs og overskydende olie/talg. Herefter bruger du dit sædvanlige renseprodukt. Du vil opleve en renere hud, som er i bedre balance, ligesom huden porer vil blive finere.

Det vil typisk være om aftenen jeg anbefaler dobbelt afrensning af huden, men du kan også gøre det om morgenen hvis du synes din hud producerer en masse talg imens du sover.


Jeg anbefaler Nourishing cleansing balm fra Aromatherapi Associates, som er en satinblød rensebalm som smelter ind i huden og opløser skidt og snavs samt makeup. Udover at være et supereffektivt renseprodukt, så indeholder rensebalmen det unikke BioActive Complex, som består af aktive ingredienser fra planter samt en lækker blanding af æteriske olier der efterlader din hud strålende klar og frisk. 


Nøgleingredienser

Squalane - tilfører huden fugt

Blå kamille - reparerer, plejer og giver cremen dens smukke farve

Hindbærfrøolie - virker blødgørende 

Perfekt som dit første renseprodukt, når du "dobbeltrenser" huden. Pris: 475,- kr.

26. februar 2024


Huden omkring dine øjne er mere tynd og sart, end huden i resten af dit ansigt. Det er også omkring øjnene, at de første fine linjer og rynker opstår.


Det giver derfor rigtig god mening både at forebygge, pleje og vedligeholde huden omkring dine øjne med en god øjencreme, så den har de bedste forudsætninger for at bevare sin smidighed, spændstighed og fugt niveau, som vi med tiden mister mere og mere af på naturligvis vis.


En god øjencreme er udviklet specielt til den fine og sarte hud, som vi har omkring vores øjne. En almindelig ansigtscreme vil i mange tilfælde være alt for aktiv, og kan medføre irritation, hævelse omkring øjnene og visuelt forværre ældningstegn.


Det er vigtigt at finde den helt rigtige øjencreme, som passer til netop din huds øjenomgivelser, så huden får præcis det som den har brug for. Derfor vil jeg anbefale dig, at søge rådgivning hos din kosmetolog, så du opnår de bedste resultater.


P.S. Vidste du at du kun skal bruge en lille mængde øjencreme som svarer til størrelsen af et ris korn - til begge øjenomgivelser? Og at øjencremen IKKE må komme for tæt på dine øjne, da det ellers kan irritere dine øjne voldsomt?

P.P.S. Hvis du bruger makeup, så vælg en god plejende og effektiv øjen makeupfjerner. Sørg også for at vælge en uden udtørrede ingredienser som f.eks. alkohol. 

25. februar 2024


Forår og sol 🌞


Dagens morgentur bød på solskin, fugle der kvidrede og sang, samt flere forårsbebudere 🌿


Hvis du har valgt ikke at bruge solbeskyttelse gennem vinteren, så anbefaler jeg at du starter på det nu, og frem til september.


Forårssolen er stærk, og kan virkelig være hård for huden. Ofte mærker vi det ikke, fordi vinden endnu er kølig. Det er først om aftenen, at vi kan se og måske også mærke at vi er blevet forbrændt.

22. februar 2024


Vidste du at....


Der findes cremer, som gør meget mere end at give fugt?

Håndcremen fra Elemental Herbology hjælper med at binde fugten i huden, og den er samtidig med til at bevare fugten i huden ved at lægge et beskyttende lag af naturlige fedtstoffer på huden. UDEN at fedte!


Takket være det rige indhold af omega-3-, -6- og -9-fedtsyrer, og et aktivt bio-kompleks reduceres eventuel pigmentering, rifter eller tørhed. Cremen kombinerer luksuriøse og aromatiske planteolier for at opnå den ultimative håndpleje, og den har en dejlig opløftende duft. Pris: 160,- kr.

20. februar 2024


Vidste du at...


Du nemt og hurtigt kan style dine øjenbryn? Mineralogie´s brow gel giver dig smukke naturlige øjenbryn, og formen hele dagen. Dine øjenbryn får samtidlig mere volume og tæthed, og så er den utrolig nem at bruge.


Den findes i 3 nuancer - clear, blonde og brunette.

Kom forbi klinikken, så hjælper jeg dig med at finde den rette brow gel til dig.


>> Mineralogie er udviklet med fokus på forlængelse af sund hudpleje, og alle produkterne giver et smukt og naturligt resultat.

18. februar 2024


UNDGÅ BAKTERIEBOMBER

Cremer og kosmetik holder ikke for evigt i toiletskabet. Derfor er det vigtigt, at du har styr på skønhedsprodukternes udløbsdato, så du undgår at de udvikler sig til en bakteriebombe, eller at der vokser skimmelsvampe. Sker det, kan det give infektioner i huden eller øjnene.

Holdbarheden efter åbning er oftest 12 måneder, men kan sagtens både være kortere og længere. Du kan tjekke hvor længe dit produkt kan holde sig efter åbning, ved at kigge efter symbolet som vist på billedet bag på dit produkt. M står for antal måneder produktet kan holde sig.

Derudover kan konsistensen, farven og lugten på cremen hjælpe dig med at vurdere, om den er blevet for gammel. Hvis cremen ændrer udseende, lugter harsk eller for eksempel begynder at skille, så skal du skifte den ud.


TIP:

Skriv eventuelt på cremen, hvornår du har åbnet den. så det bliver nemmere at huske. Cremer kommer ofte i mængder, som du kan nå at bruge inden for holdbarhedsperioden. Men hvis der kommer bakterier i cremen, kan det mindske holdbarheden. Hvis din creme er i en krukke, så brug en spatel til at tage cremen op af krukken.


12. februar 2024


DERFOR ER EN SERUM SÅ EFFEKTIV


En serum er et letflydende produkt som indeholder en højere koncentration af aktive ingredienser. En serum arbejder meget mere målrettet, og vi kan hjælpe huden på et dybere niveau. En serum er med andre ord genvejen til hurtigere og bedre resultater.


OBS: Det er vigtigt altid at afslutte med en ansigtscreme ovenpå en serum, da den tilfører en beskyttende barriere på det øverste hudlag.

11. februar 2024


En øjenmaske giver et øjeblikkeligt boost af fugt til dine øjenomgivelser, og mindsker med det samme fine linjer i huden, så huden virker mere fast og øjenomgivelserne ser forfriskede ud.


Youth øjenmasken fra Murad som har klinisk dokumenteret effekt,  indeholder et højt indhold af retinol (A.vitamin). Retinol giver øjeblikkelige og synligt opstrammende, udglattende og fugtgivende fordele. De skridsikre bio-celluloseplastre i XL størrelsen omslutter et stort område af øjenomgivelserne, og bekæmper problemer som fine linjer og rynker, ligesom poser under øjnene og hævede øjne reduceres. Øjenmaskerne er skånsomme mod huden og indeholder desuden agave, der virker opstrammende på øjenområdet.


Egenskaber:

✅ Giver et øjeblikkeligt boost af retinol

✅ Mindsker fine linjer i huden

✅ Efterlader huden mere fast og forfriskende

✅ Skånsomme mod huden

✅ Virker opstrammende på øjenområdet

8. februar 2024


DEODORANT & SUNDHED


Der er mange ting at forholde sig til, når man skal vælge en deodorant. Skal den være økologisk, svanemærket, være uden aluminiums klorid, parfume osv.

Måske er du blevet nysgerrig på at finde en deodorant som er effektiv, men som indeholder mere naturlige ingredienser

Her i klinikken kan du finde deodoranten fra Anthony som er en alkohol fri deodorant, som effektivt forebygger lugt hele dagen. Med denne deodorant undgår du pletter på tøjet under armene, ligesom du ikke vil opleve at det svier eller virker udtørrende på huden.


OBS: Deodoranten er udviklet til mænd - men anvendes af kvinder over hele verden grundet dens effekt og skånsomhed for huden under armene.

6. februar 2024


ANSIGTSBEHANDLING - HVOR OFTE?


Det er et af de spørgsmål jeg dagligt bliver stillet. Mit svar er at det er meget individuelt, og kommer meget an på din huds tilstand, og om du har problemområder du gerne vil arbejde på. Men måske kan min følgende guide hjælpe dig 🙂


▪️ Jeg anbefaler at man som udgangspunkt får lavet en ansigtsbehandling hver 6-8 uge.


▪️ Hvis du har et problemområde eller en specifik bekymring som du gerne vil arbejde på, kan det være en fordel at starte et kurforløb med seks behandlinger med kortere interval.


▪️ Hvis du ikke har de store problemer med din hud, så anbefaler jeg en ansigtsbehandling hvert kvartal.

4. februar 2024


AROMATERAPI OG VELVÆRE

Når man anvender aromaterapi, betyder det at man udnytter æteriske oliers aroma til at forbedre ens velvære.

Aromaterapi er blevet brugt i ældgamle kulturer i mange tusinde år. Men selve begrebet aromaterapi som vi kender det i dag, blev "opfundet" af den franske kemiker René-Maurice Gattefossé i 1937.

I dag bruges aromaterapi i mange videnskabelige og medicinske sammenhænge verden over, og det er mere relevant for vores følelse af velvære end nogensinde før.

Aromatherapy Associates har stået i spidsen for aromaterapi gennem mere end 30 år. Udgangspunktet for Aromatherapy Associates' produkter har altid været naturligt udvundne planteekstrakter, da dette har vist sig at have en særdeles healende effekt, når det gælder om at bedre vores fysiske, mentale og emotionelle velvære. Produkterne er desuden produceret med fokus på socialt ansvar, og den største respekt for vores natur og planet

Her  i klinikken kan du finde Aromatherapy Associates produkter til ansigtet og kroppen samt deres livsstilprodukter. Kun de allerbedste ingredienser anvendes i disse produkter, og hele syv gange har brandet vundet prisen som verdens bedste Aromaterapi brand. 

1.februar 2024


Genskab og smuk og strålende glød!


Pro Glow Face oil fra Aromatherapy Associates er en ansigtsolie specielt udviklet til tør hud. Pro Glow Face Oil er blandt andet beriget med cellefornyende ingredienser samt ultrafugtende abrikoskerneolie, der efterlader din hud strålende klar og silkeblød.


Ansigtsolien indeholder det unikke BioActive Complex, som blandt andet består af en skøn sammensætning af æteriske olier, der alle arbejder sammen for at give din hud den bedste støtte samt øge følelsen af velvære i hele kroppen. Huden spændstighed og elasticitet forbedres markant over længerevarende brug.


Nøgleingredienser:

Rosenolie - virker opkvikkende

Geranium - virker beroligende

Frankincense - virker afslappende

Abrikoskerneolie - giver intens fugt

C vitamin - giver energi og glød til huden og bidrager til dannelsen af kollagen


31. januar 2024


Vidste du at..


Hvis du ønsker ønsker at forbedre en specifik bekymring med din hud, eller blot at bevare huden i en sund balance, så udgør dine hudplejerutiner derhjemme omkring 80 % af resultatet, og de sidste 20 % udgør professionelle ansigtsbehandlinger som jeg som kosmetolog kan hjælpe med.


Det vil sige at det er et samarbejde mellem du og jeg, som gør at du opnår et effektivt og vedvarende resultat.

30. januar 2024


AFTENRUTINEN 😴😴


Jeg plejer at anbefale, at man renser, plejer og fugter sin hud inden man sætter sig i sofaen om aftenen. Altså inden man bliver for træt 😴


Jeg lover dig, at når du vågner næste morgen, så kan du tydeligt mærke at din hud er blevet renset, plejet og fugtet aftenen forinden.

Alene det at du kan se og mærke en forskel giver dig øget velvære, fornyet energi og overskud - og ikke mindst motivation til at fortsætte hudplejerutinen 🤗

29. januar 2024


Sov dig til en smuk, stærk og sund hud!

Denne øjeblikkeligt beroligende og dybt plejende natmaske med omega 3 og 6, giver intens fugt til huden og genopretter hudens barriere. Masken smelter hurtigt ind i huden, beroliger irriteret hud samt mindsker tørhed, mens den styrker hudens beskyttende barriere med essentielle fedtsyrer fra håndplukkede vilde blåbær. Resultatet er en synligt glattere, blødere og sundere hud.

Masken indeholder raffineret blåbærfrøolie (fra håndplukkede bær) som med omega 3 og 6 bidrager til en sund hudbarriere.

Derudover indeholder masken unikt hibiscusekstrakt, der er kendt for at levere intens fugt, og beskytter mod fugttab. Beroligende canadisk pileurt støtter med antioxidantlignende fordele, der reducerer skader fra oxidativt stress. Pris: 485,- KR.

NØGLEINGREDIENSER:

> Canadisk pileurt

> Håndplukkede blåbær som er rig på omega 3 og 6

> Hawaiiblomst fra katost familien

28. januar 2024


Hvis du leder efter en effektiv øjencreme som kan følgende:


Så behøver du ikke at lede længere!

Retinal resculp eye treatment fra Murad indeholder farmaceutisk inspireret retinal indkapsling, der giver 2,5 gange bedre effekt (i forhold til ikke-indkapslet retinal). Der foreligger klinisk dokumenteret effekt til at tackle de vigtigste tegn på ældning omkring øjenområdet, samtidig med at den er blid nok til brug om natten. Øjencremen reducerer forekomsten af dybtliggende linjer/rynker, løfter og opstrammer synligt tunge øjenlåg, og genopretter hudens elasticitet. Pris: 810,- kr. 

25. januar 2024


Vidste du at....


A-vitamin (retinol/retinal) gør huden mere lysfølsom, og at man derfor hovedsageligt kun bør anvende produkter med A-vitamin om natten? Og at du altid bør anvende solbeskyttelse om dagen?


Husk i øvrigt også, at huden skal vænne sig til A-vitamin. Det kan være en god idé at starte med at bruge produkter med A-vitamin to dage om ugen, og så langsomt trappe op/ned til det huden kan klare. A-vitamin er fantastisk - men skal anvendes med omtanke.

24. januar 2024


Nogle gange kan det føles som en uoverkommelig opgave at rense og pleje huden. Man kan være træt efter en lang dag - eller have travlt om morgenen, og så er det meget nemt at tænke; jeg gør det i morgen eller i aften. Det er helt sikkert noget vi alle kender.

Hvad nu hvis du betragtede din hudplejerutine som en lille eksklusiv pause? Din alene tid - og kun din? 3-5 min. hvor tiden kun handler om dig, og at gøre noget godt for dig selv - og din hud

23. januar 2024


Aromatherapy Associates cleansing balm er en satinblød rensebalm smelter ind i huden, og opløser skidt og snavs samt makeup. Udover at være et supereffektivt renseprodukt, så indeholder rensebalmen det unikke BioActive Complex, som består af aktive ingredienser fra planter der efterlader din hud strålende klar og frisk. Perfekt som dit første renseprodukt, når du "dobbeltrenser" huden.

22. januar 2024


Tegnene på en beskadiget hudbarriere er rødme, øget følsomhed og øget tørhed. En beskadiget hudbarriere kan være forårsaget af blandt andet skrappe produkter, eller ved overdrevet brug af produkter med aktive ingredienser.

Hvis du oplever nogle af advarselstegne, så læs med i kommentarsporet hvordan den nye serum fra Murad kan hjælpe din hud på bare 30 min. Efter en uge vil du se en markant forbedring med din hud (Der er foretaget dokumenteret effekt på uafhængige laboritorier).


7. december 2023


Sacred Nature´s hand and body soap er en mild og delikat sæbe, som er særlig god til tørre og sarte hænder. Sæben indeholder økologisk sheasmør som virker meget nærende. Sæben er desuden 100 % vand-fri, og størrelsen gør den praktisk at have med på rejsen. Sæben kan med fordel bruges som kropssæbe i brusebadet.


✔️ 99,9% naturlige ingredienser.

✔️ 80,7% af de samlede ingredienser er fra økologisk landbrug.

✔️ COSMOS ORGANIC certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til   

      COSMOS standard.


Pris: 169,- kr.


6. december 2023


Mange mænd ved slet ikke hvad hudpleje kan gøre for dem. Huden kan blive meget flottere, sundere, stærkere og pænere end du tror. Hudpleje sørger også for at du som mand kan holde dig knivskarp uanset din alder.

Hudpleje kan sagtens gøres nemt, hurtigt samt ekstremt effektivt. De to vigtigste step for en optimal hudpleje, er en ansigtsvask og en ansigtscreme. Så er du godt i gang.


5. december 2023


Ansigtshuden er særligt udsat i de kolde måneder – både på grund af frostvejret, blæsten og den opvarmede luft indenfor. Huden i ansigtet er heller ikke dækket til og beskyttet på samme måde, som huden er på resten af kroppen - og det kan påvirke hudens barriere (overflade).


Jeg kan anbefale at du tilføjer et par dråber af ansigtsolien Pro barrier boost face oil fra Aromatherapy Associates under din dagcreme og/eller natcreme. Du kan også blande dråberne direkte i din ansigtscreme for at forenkle hudplejerutinen.


FORDELE:

▪️ Indeholder Riskim-olie som gennemfugter huden

▪️ Indeholder Moringaolie som giver din hud gløden tilbage

▪️ Den styrker samt genopbygger hudens barriere

▪️ Den beskytter og forebygger fugttab

▪️ Ansigtsolien føles ultralet, og fedter ikke

▪️ Indeholder det unikke Bioactive complex


De 100 % naturlige planteolier, giver dig samtidig en vidunderlig aromatisk forkælelse som øjeblikkeligt bringer roen frem indeni dig.


Opholder du dig en del udendørs, vil denne ansigtsolie være et "must haves" produkt til din hud lige nu.


7. november 2023


Nu starter årets første julefrokoster snart.

Det betyder ændrede kost og søvnvaner, ligesom alkohol for de flestes vedkommende indtages i betydelige større mængder end man plejer

Vidste du at alle disse ting kan virke udtørrende på din hud?

Især alkohol dehydrerer kroppen - og dermed også huden. Når huden bliver udtørret, så bliver de fine linjer og rynker i huden mere fremtrædende.

Derfor er det godt at drikke rigeligt med væske (læs vand ) dagen efter en julefrokost.

En fugtgivende og kølende fugtmaske gør også store underværker, og det er både dejligt for huden - og hovedpinen.

26. oktober 2023


For at bevare en smuk hud, er det vigtigt at huske at rense huden dagligt. Ved at rense huden fjerner du snavs, urenheder og makeup.


Jeg oplever indimellem, at renseproduktet ikke har så høj en prioritering i hudplejerutinen. Enten ved at man springer denne del helt over, eller fordi man vælger et renseprodukt som ikke er så kostbart.


Sandheden er at renseproduktet og valget af et godt og plejende renseprodukt, er meget mere vigtigt end man lige umiddelbart tror.


Det gør en enorm forskel for din hud, om du anvender et renseprodukt som støtter din hud, indeholder gode ingredienser, og som ikke forstyrrer hudens Ph værdi.


23. oktober 2023


Gode hudplejerutiner behøver ikke at være kompliceret!


Hvis du godt kunne tænke dig at komme i gang med en god hudplejerutine, så kan jeg anbefale dig at starte din hudplejerutine op så simpel som muligt.


Vælg et godt renseprodukt og en god ansigtscreme. Husk spf om dagen hele året rundt. Tilpas rutinen så den passer ind i DIN hverdag. F.eks. så kan et renseprodukt ofte anvendes i bruseren, hvilket forenkler hudplejerutinen.


Du er altid velkommen her i klinikken hvis du ønsker min hjælp, til at finde de produkter som passer til din hud og dine rutiner.


HUSK - det er aldrig for sent at komme i gang med at pleje huden!

19. oktober 2023


De næste par dage byder vejret på storm, regn og atter storm. Der er med andre ord lagt op til indendørs hygge og selvforkælelse

Giv dig selv en hjemmespa oplevelse på dit badeværelse, med denne luksuriøse Revive body scrub fra Aromatherapy Associates.

Den indeholder naturlig havsalt som effektivt løsner døde hudceller, og sammen med koldpresset grøn kaffeolie forvandler den tør og trist hud til en silkeblød smuk og sund hud.

Koldpresset grøn kaffeolie beskytter hudens barriere mod miljøbelastning, og efterlader huden med en langvarig mild og diskret duft af rosmarin, enebær og grapefrugt, som også sørger for at fremme en naturlig glød.

Jeg tør godt at love, at du efter bare en have brugt denne peeling én gang, vil du mærke en markant forskel på huden.

12. oktober 2023


Første skridt i en god hudplejerutine er af rense huden.


Det er så vigtigt at anvende et renseprodukt som passer til din hud, og som har en konsistens som du kan lide.


Den nye Oil To Foam Cleanser fra Aromatherapy Associates forvandler sig fra silkeblød olie til en luksuriøs skum, og efterlader huden ren og gennemfugtet.


Et perfekt renseprodukt for dig, som er vild med et skummende renseprodukt.


Den er formuleret med Niacinamid, som udjævner hudtonen og giver energi til en smuk teint, samt squalene som efterligner hudens naturlige balance. Hybenolie beriger huden med fugtgivende vitamin A og E.


Perfekt at bruge som en dobbelt rensning efter en balsam - eller bare alene som dit favorit renseprodukt. 

9. oktober 2023


Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere de nye ansigtsolier fra Aromatherapy Associates ✨


Hele den nye hudplejeserie er spækket med det unikke BioActive Complex, Botanical Actives og Skin Stress Relief Technology.


De nye hudplejeprodukter er veganske, de er produceret med omtanke for vores planet, og emballegen er genanvendelig.


Som altid er kvaliteten i den absolutte top med nøje udvalgte ingredienser. Der er naturligvis fortsat stort fokus på den mentale velvære når du anvender produkterne, og de naturlige dufte fra planter og urter er en fryd for dine sanser, og sørger for at du opnår en totaloplevelse udefra og ind - og indefra og ud. Olierne er fortsat håndblended for at sikre den højeste kvalitet og effekt.


En ansigtsolie som udelukkende indeholder rene planteolier giver intens fugt til huden, virker beskyttende og styrkende på huden - uden at føles fedtende vel at mærke. Perfekt til den kommende årstid, hvor huden ofte kan blive mere tør.


Hvad enten du ønsker glød, en mere beroligende eller en ansigtsolie som målrettet beskytter og styrker huden - så kan de 3 nye ansigtsolier fra Aromatherapy Associates hjælpe din hud 🌺

5. oktober 2023


Purify & Soothe Facial Cleansing Balm er en luksuriøs rensebalsam fra Elemental Herbology, som er rig på nærende botaniske olier for blidt at kunne rense huden, samtidig med at den plejer, styrker og genopbygger hudens barriere.


Argan, Sacha Inchi og Angelica olier renser huden uden at ødelægge hudens fugtniveauer, hvilket gør den ideel til en tør, moden eller sensitiv hud.


Huden efterlades blød, gennemfugtet og med forbedret spændstighed og elasticitet.


Der medfølger en vaskeklud i 100 % bomuld, når du køber Purify & Soothe Facial Cleansing Balm.


Pris: 350,- kr.

3. oktober 2023

NYHED - NYHED - NYHED

Targeted Eye Depuffer reducerer hævelse og lysner øjenområdet.

Hvis du har trætte, hævede og udmattede øjenomgivelser, så er Targeted Eye Depuffer en perfekt løsning. Dette intensive serum vil gennem en kontrolleret kølende applikatorspids, give en målrettet behandling af øjenområdet som virker lindrende på hævelse og lysner øjeblikkeligt.

Produktet indeholder et klinisk dokumenteret og banebrydende peptidteknologi og er kombineret med koffein- og algebaserede ingredienser, som reducerer udseendet af hævelser under øjnene øjeblikkeligt, og fortsætter med at mindske hævelse over tid. Produktet virker desuden opstrammende.

Egenskaber:

2. oktober 2023


Terapi på flaske!

De-Stress kropsolien fra Aromatherapy Associates er beriget med arnica, rosmarin og ingefær, der alle har hver deres fantastiske egenskaber.

Din hud efterlades silkeblød, og hudens elasticitet og spændstighed forbedres for hver gang du anvender olien.

Denne luksuriøse kropsolie løsner også op for spændinger, muskelsmerter og giver dig en varm, behagelig og afslappende følelse i kroppen. Perfekt efter en travl dag, eller i perioder hvor du har meget om ørene, da de nøje udvalgte aromatiske olie giver mental velvære og fornyet energi.

28. september 2023


Vidste du at.....

Mandler indeholder masser af E-vitaminer samt omega-3-fedtsyrer, som er super godt for huden og virker beskyttende? Og at de kan medvirke til at udsætte hudens ældningstegn?

Mandler har blandt andet også et højt indhold af magnesium, som har en positiv virkning på nervesystemet, ligesom man mener at det også forbedrer indlæringsevnen samt hukommelsen. Derudover er de rige på protein og kostfibre, og de indeholder en lang række andre vitaminer og mineraler.

OBS: Da mandler har et højt indhold af sundt fedt, anbefaler jeg at du indtager 10 stk. mandler om dagen.


4. september 2023


Vidste du at...

Din mascara bør udskiftes hver 3 måned?

Udover at du sikkert oplever at mascaraen tørrer ud, og ikke er meget værd efter den tid - så er det i høj grad også af hygiejnemæssige årsager.

Din mascara kan nemlig udvikle sig til en bakteriebombe, hvilket kan resultere i rødme, hævelse og irritation på huden og omkring øjnene.

Det er i øvrigt altid en god ide at tjekke, hvor længe din makeup kan holde sig efter det er åbnet.

2. septemer 2023


Vidste du at...

Når du jævnligt eksfolierer (peeler) din hud, så får den en smuk glød, den vil se meget mere frisk og klar ud, og at huden vil føles mere blød og glat i overfladen?

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade hos os alle. Og når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil din creme, serum, ansigtsolie og maske bedre kunne trænge ned og ind i huden, og virke langt mere effektivt. Du vil samtidig også opleve, at du bruger meget mindre af din serum/creme.

Uanset hvilken hudtype du har, så er eksfoliering (peeling) en vigtig del af hudplejerutinen. Der er dog undtagelser, som f. eks. hvis du tager en stærk A-vitamin kur for akne etc. Der skal du konferere med din hudlæge, og et samarbejde mellem din kosmetolog og din hudlæge er uhyre vigtigt, så vi hjælper huden bedst muligt.

31. august 2023


Vidste du at...

Når du anvender en øjencreme, så må øjencremen ikke komme for tæt på øjnene? Og at du ikke skal bruge så meget øjencreme af gangen?

Selvom cremen egentlig hedder ‘øjencreme’, så er det faktisk ikke meningen, at man skal påføre creme på selve øjenlåget eller helt tæt på huden lige under øjnene. Huden på selve øjenlåget er nemlig så tynd, at de aktive ingredienser som øjencremen indeholder, faktisk kun vil skabe irritation - og måske endda gøre huden på øjenlåget rød og begynde at klø. Samtidig vil huden på øjenlågene heller ikke have gavn af cremen, idet det ikke er her man vil opleve tørhed, rynker, mørke rande.

En øjencreme skal påføres på huden OMKRING øjnene, og altså ikke på selve øjenlåget. Brug en mængde øjencreme, som svarer til en lille ærtestørrelse - til begge øjne!!

28. august 2023


Hyaluronic Plus+ Intensive Moisture Serum, er førstehjælp på flaske til den meget tørre og triste hud.

Denne serum giver intensivt fugt, og beskytter huden mod tab af fugt. Samtidig reduceres fine linjer og rynker effektivt i hudens forskellige lag.

Takket være natriumhyaluronat (et salt afledt af hyaluronsyre) og æbleekstrakt forbedres hudens tone og tekstur effektivt, mens fugtbalancen opretholdes dagen igennem.

Olivensqualen fremmer dannelsen af nye celler og opretholder fugtniveauerne, for at give din hud et mere ungdommeligt udseende.

24. august 2023


Antioxidant Hydration Mist fra Elemental Herbology, lindrer og fugter øjeblikkeligt selv den mest dehydrerede og følsomme hud

Anvend misten efter du har renset din hud morgen og aften, og påfør herefter serum og ansigtscreme. Du kan også anvende misten i løbet af dagen for at opfriske og afkøle huden, eller hvis du ønsker at reducere rødme.

Nøgleingredienser:

Rose Damask Flower Water: Antioxidantrigt blomstervand destilleret af rosenblade, som beskytter og nærer huden hele dagen

Rose Damask Oil: Dybt fugtgivende og reparerende, denne nærende olieekstrakt reducerer rødme og følsomhed

Glycerin: Kommer fra rapsolie, og låser fugten inde i huden

21. august 2023


Vidste du at....


Hydrating toner - udover at give masser af fugt til huden - også sørger for at de efterfølgende produkter du anvender trænger bedre ned i huden og dermed optages og virker bedre?


Og....


at den har en opstrammende virkning på hudens porer, og hjælper med at opretholde hudens pH-værdi?


Den indeholder blandt andet kamille, fersken og agurkeekstrakt, som virker beroligende og minimerer irritation i huden 🥒🍑


De naturlige duftnoter føles som en skøn sommerbrise på huden, og forkæler også din duftsans. Måske du husker den naturlige duft, hvis du har fået en ansigtsbehandling her i klinikken 🤗


Derudover er den beriget med Lecithin, som er med til at binde fugten i huden, mens C og E vitamin giver en kraftfuld antioxidant beskyttelse. Den indeholder selvfølgelig IKKE alkohol.


15. august 2023


Har du også problemer med flossede negle, og tørre neglebånd?


Sommer, sol, opvask og havearbejde udtørrer hænder, negle og neglebånd.


Når vi taler om neglebånd og negle, vil daglig brug af en god neglebåndsolie/conditioner give fugt, styrke og modvirke flossede negle. En god håndcreme vil også både virke forebyggende og reparerende på huden på hændene.


CND Solaroil nail & cuticle conditioner er en prisbelønnet og eksklusiv neglebåndsolie, som blandt andet indeholder blødgørende riskidolie, plejende jojobaolie samt genopbyggende E-vitamin, som skaber sunde og stærke negle samt neglebånd.


Selvom du har neglelak på, vil jeg stadig anbefale dig at anvende den dagligt.

8. august 2023


KURFORLØB


Måske har du også oplevet, at din hud er blevet mere uens i hudtonen henover sommeren.


Det er der en god forklaring på.


For det er lige præcis solen, der har aktiveret de pigmentdannende celler i vores hud. Det resulterer i brune pletter, plamager eller skygger i vores hud - til stor frustration hos mange.


Vi kan ikke fjerne pigmentforandringer, når de først er kommet.


Desværre.


Men - vi kan forbedre hudtonen så den fremstår mere ensartet, og vi kan også påvirke pigmentforandringerne så de er mindre synlige.


Det kan vi med målrettede og effektive ansigtsbehandlinger, og ved at anvende målrettede og effektive hudplejeprodukter derhjemme.


Behandlinger og hjemmepleje går hånd i hånd, og giver fantastiske resultater.


Produkterne fra Murad´s Environmental Schield serien, arbejder alle på at forebygge og reducere fremkomsten af uens hudtone og pigmentforandringer.


Jeg kan anbefale dette hudplejesæt fra Murad til dig, som ønsker at forbedre uens hudtone, reducere pigmentforandinger, få mere glød og vitalitet, reducere fine linjer og rynker og få masser af fugt til huden. Sættet kan eventuelt anvendes som et kurforløb efter sommer og sol (bemærk prisen og værdien). Herefter kan du evt. fortsætte med dine sædvanlige produkter.


Hudplejesættet indeholder følgende produkter i rejsevenlige størrelser:


◾️ Essential-C Cleanser

◾️ Vita-C Glycolic Brightening Serum

◾️ Rapid Dark Spot Correcting Serum

◾️ Essential-C Day Moisture SPF 30


Pris: 385,- kr.

Værdi: 876,- kr.


Der foreligger klinisk dokumentet effekt på Murad Brigthen Trial Kit, og efter bare 14 dage viste resultaterne følgende:


◾️ 84 % viste en reduktion i udseendet af mørke pletter

◾️ 91 % så lysere hud

◾️ 94% bemærkede en glattere hud

◾️ 89% rapporterede en mere strålende glød


7. august 2023


Vidste du at…


Huden er kroppens største organ?


Og faktisk består hele 60 procent af kroppen af vand, og at mange processer i kroppen er direkte afhængige af, at vi er "vandet" tilstrækkeligt igennem?


Det er derfor vigtigt, at vi får drukket nok vand i løbet af dagen.


Huden består af celler, og hvis vores celler ikke får væske nok og bliver dehydreret, vil din hud se mere ru og kedelig ud, være mindre elastisk, ligesom forekomsten af fine linjer og rynker vil ses tydeligere.


Det gode er at du hurtigt kan rette op på ”skaderne”, og huden vil forholdsvis hurtigt reparere sig selv igen.


Hvis du har været til en behandling her i klinikken, så har du helt sikkert hørt mig forklare, at du kan sammenligne en hudcelle med en vindrue. Hvis den ikke får nok væske, vil den ende som en rynket tør rosin. Sådan er det også med din hud, og dette gælder både huden på hele kroppen og i ansigtet!


Drikkevand kan altså gøre en forskel for kroppens celler - og i særdeleshed for din hud. Stay hydrated! 💧


P.S. Vindruer i sig selv indeholder i øvrigt masser af væske, som også tæller med i vores væske indtag ☑️

4. august


Vidste du at....


Bare 30 min. afslappende kropsmassage, giver fornyet energi til selv den mest trætte krop?

De blide strøg lindrer spændinger i muskler og nervesystemet, og efterlader kroppen i en tilstand af ro og afslappethed. Du vil opleve en lettelse i kroppen, og den stress-kriblen som du måske har kunne mærke inden du lagde dig på den lune og bløde briks, vil efterfølgende lette.

Jeg anvender en økologisk massageolie, som indeholder naturlige blide aromatiske planteekstrakter, som også virker dybt fugtgivende og plejende på huden. Du kan derfor med fordel lade massageolien blive på huden.

Du kan her i klinikken vælge mellem 30 min. eller 60 min. afslappende velvære massage, samt 45 min. eller 75 min. Hot Stone massage.

3. august 2023

Huden omkring dine øjne er mere tynd og sart, end huden i resten af dit ansigt. Det er også omkring øjnene, at de første fine linjer og rynker opstår.

Det giver derfor rigtig god mening både at forebygge, pleje og vedligeholde huden omkring dine øjne med en god øjencreme, så den har de bedste forudsætninger for at bevare sin smidighed, spændstighed og fugt niveau, som vi med tiden mister mere og mere af på naturligvis vis.

En god øjencreme er udviklet specielt til den fine og sarte hud, som vi har omkring vores øjne. En almindelig ansigtscreme vil i mange tilfælde være alt for aktiv, og kan medføre irritation, hævelse omkring øjnene og visuelt forværre ældningstegn.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige øjencreme, som passer til netop din huds øjenomgivelser, så huden får præcis det som den har brug for. Derfor vil jeg anbefale dig, at søge rådgivning hos din kosmetolog, så du opnår de bedste resultater.

P.S. Vidste du at du kun skal bruge en lille mængde øjencreme som svarer til størrelsen af et ris korn - til begge øjenomgivelser? Og at øjencremen IKKE må komme for tæt på dine øjne, da det ellers kan irritere dine øjne voldsomt?

P.P.S. Hvis du bruger makeup, så vælg en god plejende og effektiv øjen makeupfjerner. Sørg også for at vælge en uden udtørrede ingredienser som f.eks. alkohol.

1. august 2023


Hver eneste nat har du mulighed for både at forbedre og/eller vedligeholde din hud. Det er nemlig om natten, at din hud regenererer sig selv. Du kan derfor med fordel give den masser af fugt og næring med dit natprodukt.

På den måde sørger du for at cellerne bliver fyldt med den vigtige fugt, samtidig med at du giver din hud´s celler de bedste forudsætninger for at forny sig.

Resultatet er en smuk og sund hud, med masser af glød og vitalitet.

Vital Glow fra Elemental Herbology er en reparerende og dybt fugtgivende natcreme. Den indeholder bl.a. Plant C-Stem™, som hjælper med at genoprette, styrke og reparere huden.

AHA complex og granactive retinoid fremmer de naturlige fornyelsesprocesser i huden, og sørger for at uens hudtone samt pigmentering mindskes. Noget som de fleste oplever at få på denne tid af året. Du vil opleve at din hud ser mere sund og strålende ud, ligesom spændstigheden og elasticiteten forbedres.

24. juli 2023


Earth Vitality serien fra Elemental Herbology arbejder på at forbedre hudens tekstur, lysner og ensarter hudtonen, og giver en smuk strålende hud med masser af glød og vitalitet

Vital Cleanse er et silkeblødt skummende renseprodukt, som er pakket med udstrålingsboostende vildblomsthonning, C-vitamin, grøn te og stimulerer blidt cellefornyelsen, mens den fjerner make-up og urenheder fra huden.

Cell Nourish Radiance Serum beskytter huden mod miljøpåvirkninger med antioxidanter som C-vitamin, grøn te og Kombucha, for at transformere mat hud og øjeblikeligt genskabe glød, samtidig med at hudens fugtniveau opretholdes.


20. juli 2023


Vidste du at........


Når du får ansigtsmassage her i klinikken, så virker det - udover at være en utrolig afslappende oplevelse - også dybt afstressende, reducerer spændingshovedpine, kæbespændinger, træthed og spændinger i og omkring øjnene? Du vil også opleve at sove bedre og dybere, fordi der kommer ro i nervesystemet. Huden vil også fremstå mere frisk og klar, idet affaldsstoffer ledes væk fra hudens celler.


Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7.

Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer - og det får os til at se trætte og triste ud.


Du kan booke tid til en Lunch time ansigtsbehandling, hvor du får en personlig og skræddersyet 30 min. afslappende ansigtsmassage, hvor alle ansigtets muskler bliver masseret. Ren velvære.


Du kan også vælge at få ansigtsmassage i forbindelse med din ansigtsbehandling, som dog er af lidt kortere varighed.

17. juli 2023

Vidste du at....


Når du får dybderenset hudens porer i forbindelse med en ansigtsbehandling, så vil porerne efterfølgende blive finere i strukturen?


Det sker fordi det overskydende talg nænsomt renses fri for porerne, og så kan det ikke længere sidde og "blokke" hudens porer.


Overskydende talg - også kaldet tilstopninger - er i øvrigt noget som kommer hos os alle (det vil dog både virke forebyggende og minimere dem som kommer med gode hudplejerutiner), og derfor er det godt for alle at få dybderenset hudens porer jævnligt.


Oplever du ingen særlige udfordringer med huden, plejer jeg at anbefale en ansigtsbehandling inkluderet. dybderensning 4 gange om året (hvert kvartal).


13. juli 2023


🌸 PAS PÅ DINE ØJENVIPPER 🌸


Mange af os har for vane at gnide og gnubbe øjenmakeuppen af med hårde og voldsomme bevægelser.


Men det er faktisk en rigtig dårlig ide.


Især huden omkring øjnene er meget delikat og sart, og derfor er der ekstra god grund til at være blid, så du ikke "hiver" for meget i huden omkring øjnene.


Du fjerner bedst din mascara og øvrige øjenmakeup ved at lade en vatrondel med makeupfjerner hvile på øjnene i nogle sekunder, før du tørrer af. På den måde lader du makeupfjerneren gøre arbejdet, mens du skåner din hud omkring øjnene.


Husk altid at tage din mascara af om aftenen, da øjenvipperne ellers har tendens til at udtørre og knække mens du sover og vender og drejer dig i sengen.


Jeg kan anbefale PAYOT eye makeup remover, som er både mild og effektiv - også til vandfast mascara. Den indeholder desuden plejende hindbærekstrakt, og er fri for alkohol så du undgår udtørring af huden omkring øjnene og de fine tørhedslinjer som kommer deraf. Pris: 205,-

10. juli 2023


Vidste du at....


Huden arbejder på at regenerere og genopbygge sig selv om natten. og at hudplejerutinen om aftenen derfor er en vigtig del og meget stor hjælp for din hud?


Der går ikke mange dage, førend du kan se en markant forskel hvis du begynder at rense huden, tilfører en god creme og eventuelt også en serum.


Omvendt så skal der heller ikke springes mange aftener over, for huden begynder at komme i ubalance.

26. juni 2023

Selvom det meste af dagen i dag har budt på meget tiltrængt regnvejr, så kommer sommeren - forhåbentlig - igen

Coola`s økologiske læbepomade indeholder spf 30, og er med bredsprektret UVA og UVB beskyttelse. De findes både med og uden farve, og sørger udover at beskytte dine løber mod solen - for at fugte og udglatte tørre og sprukne læber med hjælp fra en vitamin- og antioxidantberigede formel. Derudover indeholder disse læbebalsam nærende og plejende økologisk Cupuaçusmør samt hindbærkerne- og jojobaolie.

Fordele:

Farvet læbebalsam med solfaktor med SPF 30 (fås også uden farve)

70% certificerede økologiske ingredienser

Indeholder plejende ingredienser

Vandfast op til 40 min.

Cruelty-free

Rev-venlig

22. juni 2023

Den ekstreme varme vi oplever lige nu, kan dehydrere huden både i ansigtet og på kroppen.


Med de eksklusive Body Shower Oil´s fra Aromatherapy Associates, kan du tilføre ekstra fugt til din hud på kroppen i badet.

Du vasker bare huden præcis som du plejer. Din hud vil efter badet føles silkeblød, og du vil straks opleve at du bruget mindre af din creme eller olie til kroppen.


Dine sanser bliver samtidig forkælet med den blide aromaterapi, som findes i alle produkterne fra Aromatherapy Associates. Find dit favorit produkt, som beriger dine sanser her i klinikken.


"Vinder af Stella Smart Beauty Awards 2020 "Best Body Miracle" og af Marie Claire Skin Awards 2020 "Best Shower Product".


Find de eksklusive Body Shower Oil´s her i klinikken.

Pris: 295,- (Nok til minimum 50 bade)


20. juni 2023

Murad Retinal ReSculpt™ Overnight Treatment arbejder for at reducere de biologiske virkninger af hudens ældning.

Denne superrige, fugtgivende og stærkt koncentrerede ungdomsforbedrende behandlingsserum, er klinisk bevist til på bare 4 uger at kunne hjælpe med at øge hudens volume, og løfte en slap hud i ansigtet og på halsen, samtidig med at den tilfører fugt for en mere synligt glattere og fastere hud natten over.

Nøgleteknologi:

Indkapslet Retinal: Testet og bevist for 2,5 gange bedre levering – sammenlignet med almindelig retinol – for effektivt at opstramme, løfte og samtidig genoprette ungdommelige konturer i ansigtet og på halsen. Indkapslingen giver en meget hurtig, målrettet og stabiliseret levering til problemområderne, hvilket giver mulighed for exceptionelle resultater, men er samtidig skånsom nok til daglig brug for de fleste.

Ingredienser:

Olivenbladsekstrakt: støtter hudens modstandsdygtighed og hjælper med at forbedre udseendet af slaphed

Kangaroo Paw Flower Extract: hjælper med at forbedre udseendet af slaphed og udglatter rynker

Havreekstrakt: genopbygger essentielle ceramider og lipider for at hjælpe med at øge fugtigheden og genoprette hudens barriere

Corn Extract: hjælper med at berolige huden for at modvirke de traditionelle ulemper ved A-vitamin

OBS: DETTE PRODUKT KRÆVER PERSONLIG VEJLEDNING FOR ANVENDELSE, DA DET ER ET MEGET AKTIVT PRODUKT. JEG VIL DERFOR OPFORDRE DIG TIL AT KONTAKTE EN PROFESSSIONEL KOSMETOLOG FOR PERSONLIG VEJLEDNING TIL DIN HUD!

19. juni 2023

Der kan være mange grunde til hævede øjne.

Hævede øjne kan blandt andet opstå på grund af allergier, stress, for lidt søvn, hormoner, forkerte briller/kontaktlinser, for stort indtagelse af salt, for lidt indtagelse af væske - eller det kan skyldes mere alvorlige sygdomme.

Lige nu kan det også være varmen, som forårsager hævelse omkring øjnene.

Hvis du lægger noget koldt på øjnene (ikke direkte på huden), så vil det straks reducere hævelsen og virke lindrende.

Øjenmaskerne her fra Skyn Iceland hjælper også på hævede øjenomgivelser på blot 10 min. Derudover giver de masser af fugt, virker opstrammende og genopbyggende.

15. juni 2023

En ansigtsmaske indeholder flere virksomme og koncentrerede ingredienser end en ansigtscreme, og derfor kan den på kort tid hjælpe med at genopbygge din hud, og tilfører den lige præcis det som den har brug for.


Jeg anbefaler denne maske fra Elemental Herbology til dig, hvor det helst skal være simpelt og nemt med en ansigtsmaske. Den er også god hvis du har været i solen og huden er rød og/eller dehydreret, da den blandt andet indeholder Kombuchka, Aloe Vera samt Niacinamide Vitamin B3 Complex.


Masken skal sidde på huden i 15-20 min.,o g du skal blot "trække" masken af og lade resten sidde på huden og påføre din ansigtscreme.


Det er SÅ nemt og ligetil, og så kan du nøjes med at købe en enkelt ansigtsmaske her i klinikken.

12. juni 2023

Vidste du at du kan booke tid til ekstra velvære, og selv sammensætte din behandling som du ønsker her i klinikken?


F.eks. kan du bestille tid til en fugtgivende/opstrammende/drænerende øjenmaske i forbindelse med farvning af vipper & bryn samt retning af øjenbryn, eller din ansigtsbehandling.


Du kan f. eks. også bestille tid til afslappende og afspændende hovedbundsmassage i forbindelse med din ansigtsbehandling eller farvning af vipper & bryn samt retning af øjenbryn.

8. juni 2023

Facial Glow er et dobbeltvirkende exfolierende produkt fra Elemental Herbology, som indeholder naturlige og blide AHA'er som eksfolierer og giver glød til en trist og glansløs hudtone. Jojoba olien sørger samtidig for at give intensiv fugt til huden.

Du kan anvende produktet op til 3 gange om ugen, for at aktivere cellefornyelsen og øjeblikkeligt opnå en blødere, glattere og mere fugtet hud.

INGREDIENSER:

AHA-frugtsyrer: Naturlige AHA'er fra æble, papaya og appelsin hjælper med at stimulere cellefornyelsen og lysne/ensarte hudtonen.

Kombuchka™: Rig på probiotika og antioxidanter for at styrke hudens barriere, og leverer øjeblikkeligt en "plumpende" effekt.

Sepitonic™: Et multivitamin af zink, magnesium og kobber, som hjælper med at aktivere cellefornyelsen.

7. juni 2023

Alle kan blive ramt af pollenallergi - også selvom man ikke tidligere har oplevet tegn på allergi.

Men vidste du også, at huden kan reagere på pollen?

Man kan opleve at få røde knopper og plamager som klør, brænder og svider. Det gælder både i ansigtet og på kroppen. Derudover kan man også opleve generel øget sensitivitet og tørhed, og til tider kan man faktisk også opleve at ens hud reagerer anderledes på de hudplejeprodukter man plejer at anvende, og som normalt fungerer godt.

Hvis du oplever det, så vil jeg anbefale dig at kontakte en kosmetolog som hjælpe dig og din hud igennem denne periode. Ofte kan små ændringer i hudplejerutinen, gøre en stor forskel for din hud.

Du er velkommen til at kontakte mig her i klinikken, og så kan vi få en snak om hvad jeg måske kan gøre for at hjælpe din hud. Jeg er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København, og har mere end 17 års erfaring som professionel kosmetolog.


PRESSED VS LOOSE FOUNDATION


Mineralogie´s foundation adskiller sig fra traditionel foundation ved, at den plejer og beskytter huden uden at tilstoppe hudens porer. Derudover indeholder produkterne A- og E-vitaminer, som forebygger og beskytter huden mod ældning.


Mineralogie´s mineralfoundation indeholder desuden naturlige ingredienser, som får huden til at se mere jævn og ensartet ud i strukturen og hudtonen, og det vil visuelt minimere fine linjer.


Pressed foundation indeholder også mandelolie, som plejer huden lidt mere. Det er godt til den mere tørre og sarte hud.


Uanset hvilken Mineralogie foundation du vælger, så vil du aldrig føle eller se „malet“ ud, uanset hvor meget du påfører. Mineral foundation reagerer på varmen i huden, så ønsker du et mere dækkende resultat, vent et par minutter og gentag evt. påføring. Påfør lidt ad gangen, indtil du har den ønskede dækning.


MERE OM MINERALOGIE:


Mineralogie makeup føles let og naturlig på huden, og giver en flot ensartet hudtone samt super dækkeevne. Mineralogie`s naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød.

Produkterne indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer der virker direkte plejende og helende for huden, og ses derfor som en forlængelse af sund hudpleje. Mineralogie beskytter desuden mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker.


Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, mineralske olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer. 


Mineralogie prioriterer desuden miljøet højt, og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.


Makeuppen kan anvendes af alle hudtyper, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Hvis du har problemer med akne, er det særligt vigtigt, at du ikke anvender makeup som tilstopper hudens porer, da det forværrer problemerne med akne.


#Mineralogie #MineralMakeup #Foundation #KosmetologBeritSprogø

22. maj 2023


Murad er meget mere end effektive hudplejeprodukter.


Produkterne bygger på en stærk filosofi, revolutionerende og innovative formuleringer og teknologier som han i 1990 selv kaldte for en “skincare revolution”.


Vores hud bliver påvirket af en lang række faktorer, og dr. Howard Murad brugte mange års forskning på at finde ud af, hvordan kroppen bedst kunne holde på fugten i cellerne.


Her kom han frem til “The Cellular Water Principle”, som siden år 2000 har været implementeret i alle hans hudplejeprodukter - inkl. renseprodukterne.


Således indeholder hvert eneste af Murad´s hudplejeprodukter ingredienser som ikke alene tilfører huden fugt, men de sørger også for at hudens celler HOLDER på den fugt den får tilført.


Murad var desuden USA’s første moderne kliniske doktorbrand.


Vil du også gerne have en hudplejerutine der er simpel, effektiv og overskueligt - så er du velkommen til at kontakte klinikken.

9. maj 2023


Foråret og solen har ramt os, vejret er blevet mildere, forårstøjet er klar i butikkerne i skønne lyse farver, og det kribler i os alle for at komme UD og nyde forårets kommen med alt hvad det indebærer.

Efter en lang og kold vinter, mister huden ofte sin sædvanlige glød og den kan føles meget tør og ru i overfladen. 

Intet føles så skønt som en frisk, ren og strålende hud. Giv derfor din hud kærlig pleje, så den er klar til foråret, sol og sommer.

Book tid til en ansigtsbehandling her i klinikken, hvor behandlingen skræddersyes til præcis din huds behov efter en grundig hudanalyse. Du får samtidig vejledning til, hvilke produkter du skal anvende, for at du bedst vedligeholder din hud derhjemme.

Book tid til ansigtsbehandling, og gå foråret i møde med en smuk og sund hud.

8. maj 2023


Vidste du at når vi snakker anti-age, så er solcreme det allerbedste du kan anvende for at udsætte ældningstegn?

Hvis du har været her i klinikken, så har du allerede hørt mig sige det - mange gange. Solcreme bør påføres hver dag - også i gråvejr. Solens stråler er nemlig så kraftige, at de sagtens kan trænge igennem skyer.

UVA og UVB stråling er meget skadelig for din hud, og er blandt andet skyld i størstedelen af vores ældningstegn som rynker, linjer, pigmentforandringer (brune pletter) m.m..

Men mest af alt anbefaler jeg solbeskyttelse, for at du passer på din hud, og minimerer risikoen for hud-og modermærkekræft.

Beskyt derfor altid huden med SPF - den bedste anti-age creme

Her i klinikken finder du et stort udvalg af solprodukter fra Coola og Payot. Solprodukter som ikke fedter, og samtidig plejer huden.

23. APRIL 2023

BERIT SPROGØ HUDPLEJEKLINIK FYLDER 12 ÅR


Lørdag den 29. april vil klinikken derfor være åben fra 10.00 - 13.00. 

Denne dag tilbyder jeg dig en gratis konsultation og hudanalyse. Med en hudanalyse kan jeg se din huds tilstand her og nu, og herefter afdække din huds behov for hudplejeprodukter, og skræddersy den rette løsning for dig og din hud.

Når du anvender de rigtige produkter kan vi afhjælpe, forbedre eller forebygge diverse udfordringer.

Så hvis du - eller du kender en som kunne tænke sig en konsultation og hudanalyse hos mig, så skal man blot møde op i klinikken denne dag uden makeup. Konsultationen samt hudanalysen varer ca. 15 min., og foregår denne dag i butikken.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi hvis du ønsker at købe produkter, et gavekort eller bare for at hilse på mig :-) 

Jeg håber du har lyst til at besøge klinikken i løbet af ugen,,20. april 2023


Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum er en serum som reducerer synligheden af mørke pletter i huden. Når du anvender denne serum, vil du opleve at hudtonen fremstår mere lys og ensartet, ligesom du opnår en finere hudoverflade og en smuk udstråling.


Dr. Murad har udviklet denne effektive formel, der i kliniske tests har vist forbedringer hos 84 % efter blot 14 dages anvendelse. Den er beriget med en patenteret teknologi med resorcinol, som sammen med tranexamsyre, mindsker forekomsten og intensiteten af pigmentforandringer og uens hudtone.


Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum indeholder også eksfolierende glykolsyre som fjerner døde hudceller, udglatter hudteksturen og giver huden en fornyet og naturlig glød.


Fordele:


◾️ Reducerer synligheden af mørke pletter

◾️ Lysner og ensarter hudtonen

◾️ Forebygger flere pigmentforandringer

◾️ Udglatter hudteksturen

◾️ Bedre effekt af efterfølgende hudpleje

◾️ Fornyet og naturlig glød

◾️ Forbedringer hos 84 % efter blot 14 dage

◾️ Indeholder ikke parabener, phtalater, gluten, mineralske olier, animalske produkter m.m.


17. april 2023

Et kurforløb hvor du får flere ansigtsbehandlinger indenfor en kortere periode, kan hjælpe din hud så du opnår de resultater som du ønsker - hurtigere.

Et personligt kurforløb tilpasses præcis til dig og din huds behov.


Jeg anvender produkter fra Murad, som er avanceret hudpleje i verdensklasse.


Hvis du ønsker at høre mere om et kurforløb, og hvad det kan gøre for din hud, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 41 41 41 01

11. april 2023

Som mand kender du nok til at barberingen ofte går lidt stærkt. Og pludselig har du fået en rift. Den tager flere dage om at hele, og den føles sårbar indtil den er helet op.

Du får her mine bedste råd til en god og sikker barbering:

1) Giv dig god tid. Det betaler sig, for du nedsætter risikoen for rifter og andre irritationer.

2) Din teknik er afgørende for en succesfuld barbering. Start altid med at barbere dig MED hårene, og i et roligt tempo.

3) Anvender du en skraber, så vælg en barberskum i god kvalitet. Den ikke alene beskytter huden - den sikrer også en tættere barbering, fordi den hjælper med at løfte håret. En god barberskum indeholder også beskyttende olier, som skåner huden mod friktion, idet den under barberingen lægger sig som en beskyttende barriere mellem huden og skraberen. Husk hele tiden at skylle skraberen fri for hår, så den er ren og skarp under barberingen.

4) Anvend en aftershave. Den lindrer og giver ro til huden, og sørger samtidig for at du undgår skægpest grundet de antibakterielle ingredienser. Husk at vælge en aftershave UDEN alkohol, da det virker udtørrende på huden.

Her i klinikken finder du produkter til barbering samt hudpleje fra herreserierne The Refinery og Anthony. Begge serier er designet til mænd, og består af simple produkter med enkle trin i hudplejen.

5. april 2023

Foråret og solen er endelig ved at være her, og alting er lige så stille i gang med at spire nu. Det betyder også, at det er tid til at beskytte huden mod solens stråler, når du opholder dig udenfor.

Vidste du at Kræftens bekæmpelse har udviklet en gratis UV- app, hvor du dagligt kan følge med i UV indekset? Du skal bare søge på UV-indeks der hvor du plejer at hente apps på din telefon, og så kan du hver dag følge med i UV-indekset - og måske planlægge lidt efter hvornår du skal opholde dig mere i skyggen.

4. april 2023

Rigtig mange kan lige nu opleve, at huden reagerer med tørhed, sensitivitet samt manglende glød, spændstighed og elasticitet.

Det sker fordi årstiden lige nu skifter fra vinter til forår, og huden skal vænne sig til klimaændringerne inde såvel som ude.


Du kan hjælpe din hud igennem årstidens skift ved at bruge et mildere renseprodukt, anvende en mere fugtgivende ansigtscreme, en fugtgivende ansigtsmaske, eller bruge en specifik serum som giver fugt og indeholder styrkende vitaminer og beroligende ingredienser.


En ansigtsbehandling hvor vi tilpasser behandlingen til det som din har brug for, er også med til at hjælpe din hud og give den et boost så den er klar til foråret og sommeren.

29. marts 2023

Dine øjenbryn er med til at definere dit ansigt, og har stor betydning for dit ansigtsudtryk. Når de har den rette form, danner de en smuk ramme om dine øjne, og fremhæver dine naturlige karaktertræk.

Det vigtigste redskab, når du skal rette dine øjenbryn er en god pincet. Sørg for at vælge en pincet i en god kvalitet med en skarp skrå ende. Det giver størst præcision, og tager håret første gang. Du finder gode kvalitets redskaber og produkter til at opnå de smukkeste øjenbryn her i klinikken. 

28. marts 2023

Uanset hvilken hudtype du har, så er eksfoliering (peeling) en vigtig del af hudplejerutinen.

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade hos os alle. Når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil din creme, serum, ansigtsolie, samt maske bedre kunne trænge ned og ind i huden, og virke langt mere effektivt. Du vil samtidig også opleve, at du bruger meget mindre af din serum/creme.

Når du jævnligt eksfolierer din hud får den en smuk glød, den vil se meget mere frisk og klar ud, og den vil føles mere blød og glat i overfladen.

22. marts 2023

Vidste du at håndcremen fra Elemental Herbology - udover at give masser af fugt, virker genopbyggende, reparerende samt plejer og styrker neglebåndende - også reducerer og forebygger brune pletter på hænderne?

Håndcremen kan anvendes lige så ofte du måtte opleve behov for det. Pris: 160,- kr.

16. marts 2023

Det føles bestemt ikke rart når ens hud er sensitiv. Udover at den kan være rød, svide, klø, afskalle med tørre flager, føles stram, opleve eksem, så er den også ofte sårbar overfor både indre og ydre påvirkninger. Særligt kulde/varme, særlig kost, forkert/for hård/manglende hudpleje kan påvirke huden negativt og forværre hudens tilstand.

Nu er der heldigvis godt nyt til dig, som har udfordringer med og oplever nogle af disse symptomer.

Murad har netop lanceret en ny hudplejeserie, som udelukkende har fokus på at lindre, genoprette samt styrke og berolige huden. Serien består af 3 enkle produkter. Et renseprodukt, et behandlingsprodukt/serum og en ansigtscreme.

De næste dage vil jeg præsentere dem hver for sig, så hvis du er nysgerrig efter at høre mere om produkterne, så følg med her på siden.

Hvis du ønsker min hjælp til din hud, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

14. marts 2023

CELL ACTIVE FACIAL MOSTURISER

Cell active moisturiser er en avanceret daglig fugtighedscreme til ansigtet, der kombinerer patenteret teknologi med botaniske planter og urter, for at hjælpe med at give intensiv fugt og næring til huden, forebygge og reducere linjer og rynker, og forbedre og ensarte hudtonen og styrker hudens barriere.

Denne ansigtscreme henvender sig til moden hud, eller hud der viser tegn på ældning og tørhed.

En yderst fornem og meget fortjent pris til denne sublime ansigtscreme fra Elemental Herbology, som du naturligvis kan finde her i klinikken 

Bemærk - denne ansigtscreme har fået ny emballage. Før var den kobberfarvet, men findes nu i hvid emballage.

12. marts 2023

Murad C-vitamin anti-aging ansigtsbehandling

Ved indslusning af 40 % ren C-vitamin kan vi målrettet arbejde på at reducere og forebygge pigmentforandringer og uens hudtone i ansigtet. Huden får derudover øjeblikkeligt sin klare friske glød tilbage, og fastheden, spændstigheden og elasticiteten forbedres. Linjer og rynker reduceres, og hudcellerne boostes på et meget dybt plan.

Det er videnskabelig bevist, at Murad C-vitamin ansigtsbehandling effektivt reducerer og forebygger pigmentforandringer og uens hudtone, ligesom den reparerer og genopbygger huden og booster cellerne indefra.

Hvis du også gerne vil booste din hud med C-vitaminer, og reducere forekomsten af pigmentforandringer, og sørge for at de holdes mest muligt i ro henover foråret og sommeren, så er det en god ide at starte C-vitamin ansigtsbehandlingerne allerede nu.

9. marts 2023

Vinteren og de skiftende temperaturer kan virke udtørrende på vores hud både i ansigtet og på kroppen, og medføre tørhed, kløe og afskalning.

Efter dit bad kan du med fordel anvende en nærende kropsolie. Både Aromatherapy Associates og Elemental Herbology har flere forskellige kropsolier, med hver sin naturlige duft baseret på rene og naturlige essentielle olier.

Lige nu kan du her i klinikken få en miniature udgave af Earth Harmony Bath & Body Oil fra Elemental Herbology til kr. 95,-. Det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil prøve de fantastiske kropsolier - eller måske til en lille gave til en du holder af

Kropsolien har  - udover at den virker dybt nærende, plejende og blødgørende - en beroligende effekt på krop og sind. Derudover kan olien anvendes både i brusebadet, karbadet og som en body olie.

De naturlige duftnoter er:

Mandarin - virker mentalt opløftende og letter stress og uro i sindet.

Cedertræ - beroliger og lindrer og opmuntrer til frigivelse af serotonin.

Citron - gendanner energi og opfrisker sindet.

Elemental Herbology har netop vundet prisen, som året naturlige brand i England

8, marts 2023

Cell plumping moisturiser er kendt for sin fugtgivende, beroligende, og helende egenskaber. Ansigtscremen indeholder blandt andet høje niveauer af rose damask-blomstervand, som er destilleret fra rosenblade, for at give huden intensiv fugt, reducere rødme og berolige følsomhed og sensibilitet

Du kan finde alle Elemental Herbologys produkter her i klinikken.

7. marts 2023

Et af mine absolutte bedste råd til at bevare lange smukke vipper som ikke knækker, er at fjerne øjenmakeup og mascara hver aften.

Når du tager øjenmakeup og mascara af, så hjælper det utrolig meget hvis du anvender en øjenmakeupfjerner som er effektiv, mild og plejende. Lad altid gerne øjenmakeupfjerneren sidde og virke i et par sekunder på et par vatrondeller, for at løsne øjenmakeuppen og for at undgå at gnide for meget og dermed risikere knækkede vipper.

Jeg kan anbefale Payot eye makeup remover, som er en to-faset øjenmakeupfjerner der opløser alle typer øjenmakeup - også vandfast. Den indeholder blandt andet hindbærekstrakt som virker plejende og blødgørende. Den kombinerede olie/vand formel er effektiv og mild og kan bruges til selv de mest sarte øjne. Den kan i øvrigt også anvendes til læberne.

Du kan finde Payot eye makeup remover her i klinikken.

6. marts 2023

Hydration serien fra Murad er ultra fugtgivende produkter, der reducerer og forebygger tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil fugtbooste huden, og forebygge mod fine linjer og rynker. Produkterne fremmer desuden cellefornyelsen og minimerer synligheden af linjer. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.

Dr. Howard er hudlæge, farmaceut og indehaver af eget forskningscenter. Der foreligger klinisk dokumentation på alle Murad´s produkter, og undersøgelserne/test er foretaget på uafhængige laboratorier.

Murad´s produkter er iøvrigt det man kalder cosmeceutical produkter. Det vil sige at det ikke er kosmetik produkter og heller ikke medicinske produkter - men lige midt imellem. Det betyder at du kan forvente både mærkbare og synlige resultater når du anvender produkterne fra Murad.

Du kan finde alle Dr. Murad´s produkter og de professionelle ansigtsbehandlinger fra ham her i klinikken.

8. februar 2023

Duftnoterne i Inner Strength lyset indeholder de fineste og rene æteriske olier, og giver en beroligende og opløftende atmosfære i ethvert rum. Lysene består af soya voks, og har en meget lang brændetid.

Aromatherapy Associates har siden 1985, udviklet eksklusive naturlige hudplejeprodukter til ansigtet og kroppen samt livsstilsprodukter. Alt sammen med stor passion, og et enormt stort ønske om at tilbyde den bedste hudpleje kombineret med support til mental- og følelsesmæssige balance og velvære. Indefra og ud - og udefra og ind.

Hele 7 gange er Aromatherapy Associates kåret som verdens bedste aromaterapi brand, og det er i min optik fuldt fortjent. Det er bestemt ikke tilfældigt at produkterne benyttes på de mest eksklusive klinikker og hoteller i verden.

7. februar 2023

Resurgence serien fra Murad hjælper med at minimere tegn på ældning som du kan se, og tegn på aldersaccelererende mikroskader, som du endnu ikke kan se. Produkterne fokuserer intensivt på at løfte og genopbygge huden, udglatter fine linjer og rynker, forbedrer fastheden og elasticiteten, mindsker tør og ru hud, forbedrer hudens tekstur, udjævner uens hudtone og sørger for at huden får en sund glød og udstråling.

Dr. Howard Murad har siden 1989 udviklet hudplejeprodukter til ethvert tænkeligt hudproblem, og bygger på hans mange årige erfaring som hudlæge og farmaceut. Dr. Murad anses som en pioner indenfor hudpleje og behandling af hudproblemer.

Hvert eneste hudplejeprodukt har til formål enten at vedligeholde en sund og smuk hud, forbedre eller afhjælpe specifikke hudproblemer.

Der er foretaget klinisk dokumentation på hvert eneste hudplejeprodukt på uafhængige laboratorier, og du kan derfor være sikker på både at se og mærke en markant forskel, når du anvender hudplejeprodukter fra Murad.

5. februar 2023

Hvert eneste produkt fra Murad´s Blemish Control-serien, er udviklet for hurtigt at reducere udbrud, tilstoppede porer og regulere en overskydende talg produktion. 

Dr. Howard Murad har siden 1989 udviklet hudplejeprodukter til ethvert tænkeligt hudproblem, og bygger på hans mange årige erfaring som hudlæge og farmaceut. Dr. Murad anses som en pioner indenfor hudpleje og behandling af hudproblemer.

Hvert eneste hudplejeprodukt har til formål enten at vedligeholde en sund og smuk hud, forbedre eller afhjælpe specifikke hudproblemer.

Der er foretaget klinisk dokumentation på hvert eneste hudplejeprodukt på uafhængige laboratorier, og du kan derfor være sikker på både at se og mærke en markant forskel, når du anvender Murad´s hudplejeprodukter.

1.februar 2023

Passer du godt på din hud om natten?

Hver eneste nat har du den perfekte mulighed for både at forbedre og/eller vedligeholde din hud. For det er nemlig om natten, at din hud regenererer sig selv.

Du kan derfor med fordel give den masser af fugt og næring med dit natprodukt. På den måde sørger du for at cellerne bliver fyldt med den vigtige fugt, samtidig med at du giver hudcellerne de bedste forudsætninger for at de kan forny sig. Resultatet er en smuk og sund hud, med masser af glød og vitalitet.

Vital Glow fra Elemental Herbology er en reparerende og intensiv og dybt fugtgivende natcreme. Den indeholder bl.a. Plant C-Stem™, som hjælper med at genoprette, styrke og reparere huden. AHA complex og granactive retinoid fremmer de naturlige fornyelsesprocesser i huden, og sørger for at uens hudtone samt pigmentering mindskes. Du vil opleve at din hud ser mere sund og strålende ud, ligesom spændstigheden og elasticiteten forbedres.

23. januar 2023


Mange oplever hudproblemer i forbindelse med - eller efter barbering. Røde knopper, bumser, rifter der ofte følges af en sviende fornemmelse, er symptom på det man kalder skægpest.

Hvis du har godt styr på dit skæg og barbering, er denne guide ikke helt til dig - men du skal være velkommen til at læse med alligevel.

Nogle barberer sig kun med vand – men det er kun indtil de prøver at bruge en god barberskum eller barbergel. Når man først har mærket, hvor nemt barberbladet glider ned over ansigtet/huden, og hvor behagelig barberingen pludselig bliver, går man ikke tilbage til at klare sig med vand.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du tage følgende gode råd til dig, så du kan få styr på dit skæg og barbering.

GUIDE TIL BARBERING:

1) God tid. Tag dig god tid til at barbere dig godt og grundigt uden rifter og skægpest.

2) Rens huden før barbering.

3) Anvend en pre-shave oil eller dit favorit shave produkt. At bruge et produkt under barberingen gør, at der bliver mindre friktion mellem skraberen og huden, hvilket mindsker risikoen for rifter og andre irritationer. Det er også med til at give en tættere barbering.

4) Anvend Et post-shave balm/after shave produkt til efter barberingen. Det giver ro, irker helende og behgeligt kølende.

Med ovenstående produkter kommer du langt. Vælg ALTID produkter af god/høj kvalitet, hvis du gerne vil have den bedste og mest behagelige barbering og minimere irritationer.

AFTERSHAVE MED SPRIT:

Når barberingen er overstået, plejede man i gamle dage at bruge en god sjat barbersprit eller aftershave, som indeholdt rigelige mængder alkohol. Fordelen herved er, at alkoholen virker desinficerende så alle bakterier bliver dræbt på stedet, hvilket sikrer en mere hygiejnisk barbering. Men det efterlader også huden udtørret, hvilket kan medføre nye hudproblemer - og det er ikke ønskeligt. Heldigvis findes der i dag rigtig mange alternativer til alkohol, der ligeledes virker antibakterielt – så man kan stadig få det bedste fra begge verdener, uden at irritere huden.

Du kan læse mere om udfordringer i forbindelse med barbering, samt mere information om produkterne under hvert billede.The Refinery´s produkter kan købes her i klinikken, og du får altid personlig rådgivning og vejledning.

P.S. Hvis du som kvinde også oplever ovenstående problemer, gør både produkterne og de gode råd sig også til gældende til dig.

18. januar 2023


PRESSED VS LOOSE FOUNDATION

Mineralogie´s foundation adskiller sig fra traditionel foundation ved, at den plejer og beskytter huden uden at tilstoppe hudens porer. Derudover indeholder produkterne A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod ældning.

Pressed foundation indeholder også mandelolie, som plejer huden lidt mere. Det er godt til den mere tørre og sarte hud.

Uanset hvilken Mineralogie foundation du vælger, så vil du aldrig føle eller se „malet“ ud, uanset hvor meget du påfører. Mineral foundation reagerer på varmen i huden, så ønsker du et mere dækkende resultat, vent et par minutter og gentag evt. påføring. Påfør lidt ad gangen, indtil du har den ønskede dækning.

MERE OM MINERALOGIE:

Mineralogie makeup føles let og naturlig på huden, og giver en flot ensartet hudtone samt super dækkeevne. Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød.

Produkterne indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer der virker direkte plejende og helende for huden, og ses derfor som en forlængelse af sund hudpleje. Mineralogie beskytter desuden mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker.

Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, mineralske olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer.  Mineralogie prioriterer miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Makeuppen kan anvendes af alle hudtyper, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Hvis du har problemer med akne, er det særligt vigtigt, at du ikke anvender makeup som tilstopper hudens porer, da det forværrer problemerne med akne.

17. januar 2023


Hver dag har du muligheden for at forbedre og vedligeholde din hud, så den fremstår sund, smuk og i en god balance.

En blid rensning af huden på daglig basis er en nem og meget effektiv måde at holde huden i en god tilstand og balance.

En ansigtsrens er det første og meget vigtige trin i din hudplejerutine. Olie, snavs og evt. makeup bør renses væk, så huden ikke bliver irriteret og tilstoppet. Husk altid at afslutte med en ansigtscreme, så huden er beskyttet, og pH-værdien kan opretholdes

Der findes virkelig mange forskellige renseprodukter, og det kan derfor være svært at vide hvilket produkt man skal vælge. Udover at kende din hudtype og din huds tilstand nu og her, så er det vigtigt at vide hvad du vil have at dit renseprodukt skal gøre. Skal den fjerne makeup? Skal den skumme? Skal den give fugt? Skal den berolige? Er det noget du vil bruge i bruseren? Har du specifikke hudproblemer, som du gerne vil have at dit renseprodukt skal hjælpe med at løse?

Hvis du ønsker en professionel vurdering af din hud, og hjælp til at finde det bedste renseprodukt til netop din hud, så er du velkommen til at besøge mig i klinikken og få personlig rådgivning.

12. januar 2023


PLEJE AF HUDEN PÅ HALSEN


Huden på halsen er ofte et område vi ikke fokuserer så meget på, med det resultat at ældningstegn viser sig hurtigere, end hvis man sørger for at passe og pleje den. På et eller andet tidspunkt - når du kommer op i alderen - så vil det afsløres, om ens hals har været passet og plejet som huden i ansigtet.


Det er ikke fordi, vi ikke må blive ældre at se på. Slet ikke! Men det gør bare en forskel om du passer på og plejer din hud, og på den måde vedligeholder den som med så meget andet.


Vores hud på halsen er meget tynd, og dermed også mere sårbar. Dertil kommer at vi bevæger vores hoved fra side til side MANGE gange dagligt, og det "slider" lidt i de kollagene og elastine fibre som vi alle har liggende som et fint net i vores hud, og som er med til at holde huden spændstig og elastisk.


Jeg anbefaler at du anvender de samme produkter på halsen som i ansigtet. På den måde undgår du at have mange forskellige produkter på din hylde derhjemme. Start med at påføre cremen nedefra og op som vist på billedet, og masser cremen ind i huden med opadgående strygende bevægelser.


Og husk - selvom det altid vil være det bedste at forebygge med pleje af halsen - så er det aldrig for sent at komme i gang med at passe og pleje den.


10. januar 2023


Murad enzym ansigtsbehandling

Det er med meget stor glæde, at jeg nu kan tilbyde denne banebrydende og resultatorienterede behandling her i klinikken.

Murad enzym ansigtsbehandling er videnskabelig udviklet til at reducere akne-udbrud, mens rødme og betændelse dæmpes. Behandlingen henvender sig også til dig, som har problemer med mange både åbne og indkapslede tilstopninger.

Denne resultatorienterede behandling kombinerer eksfolierende enzymer, antioxidanter og fugtgivende ingredienser til at åbne tilstoppede porer, og derved lette udrensningen og undgå irritationer. Hudens struktur forbedres, ligesom porerne mindskes efter hver behandling


9. januar 2023


Det omskiftelige vejr kan være udfordrende for læberne.

Mineralogie Lip Rescue Amour giver dine læber intensiv hydrering, så de ser velplejede og velfugtede ud. Den sørger også for at beskytte og hele eventuelle rifter. Der er en transparent farve i denne læbebalsam, som giver læberne en naturlig let farve

Mineralogie Lip Rescue Amour indeholder blandt andet ingredienser som shea butter og candelilla voks, som stammer fra bladene i en Candelilla busk der lever i Mexico. Den bruges i stedet for bivoks, og er derfor veganvenlig.

Hvis du ønsker en god læbebalsam, som ikke indeholder farve, så er der selvfølgelig også mulighed for at finde det i klinikken. Både mærkerne Clark´s samt Abhati har læbeprodukter virker plejende, beskyttende, reparerende og helende.

5. januar 2023


Der kan være mange årsager til at man får mørke rande omkring øjnene. For lidt søvn og for lidt vand giver ofte mørke rande, og det er altid det jeg spørger ind til som det første, hvis man henvender sig med den udfordring.

Dernæst viser kosten, nogle former for medicin, stress, bekymringer og ens generelle livsstil sig også omkring øjnene. Både med mørke rande, men også med tørhed, tørhedslinjer og hævelse.

Denne øjencreme fra Murad er den mest powerfulde øjencreme til at lysne øjenomgivelserne. Guldstabiliseret C-vitamin vil efter 2 ugers brug reducere mørke rande, og lysreflekterende mikromineraler lysner øjeblikkeligt. Samtidig vil øjencremen reducere hævelser, og beroliger den sarte hud om øjnene.

Hele 86 % oplever resultatet efter bare 2 ugers brug. 

3. januar 2023


Måske oplever du lige nu flere urenheder, tilstopninger og mere tørhed i huden. Julen og den gode julemad, alkohol og juleknas sætter sine spor - også i huden.

Huden er kroppens største sanseorgan. Derfor vil du opleve ubalancen her, når kosten har været anderledes og mere usund end den plejer.

Lige så snart vi er tilbage i de gode vaner med sund mad, mere normale søvnrutiner og motion - så vil huden genoprettes, og stille og roligt komme tilbage til den gode tilstand.

Hvis du gerne vil have det går lidt hurtigere, så kan du hjælpe huden ved at anvende en ansigtsmaske. En ansigtsmaske er spækket med aktive og koncentrerede ingredienser, og derfor vil huden hurtigere finde tilbage til den normale gode tilstand når du jævnligt anvender den.

Det er en individuel vurdering hvilken maske der vil hjælpe din hud bedst, ligesom det vil være individuelt hvor ofte den skal anvendes.

Jeg vil anbefale at du søger rådgivning hos en professionel kosmetolog, for at få en vurdering af din hud. På den måde er du sikker på at din hud bliver analyseret korrekt, og at du får den rigtige maske, og dermed opnår de resultater du ønsker.

29. november 2022

En måde at passe på sig selv kan være ved at rense, pleje og fugte huden dagligt. 5 min. ritual morgen og aften med gode kvalitets produkter som er målrettet din hud, giver dig ikke alene en lille pause. Det gør også godt for både din hud, dit mentale fokus og dit overskud - særligt i en tid som vi oplever lige nu. 

17. november 2022


Murad Multi-Vitamin Infusion Oil er en revolutionerende ansigtsolie som reducerer fine linjer og rynker samt tilfører huden glød. Den forebygger solskader, mens antioxidanter beskytter mod miljøskader. Essentielle fedtsyrer fra olierne forbedrer desuden hudens barriere, som særligt her i den kolde tid kan blive påvirket.

Anti-aging olien kan både i ansigtet og på halsen, og indeholder en kombination af hele 6 forskellige vitaminer: A-, B-, C-, D-, E- og F-vitamin. Ansigtsolien er baseret på en let formel og absorberes hurtigt og giver en øjeblikkelig udstråling. Den kn anvendes af de fleste hudtyper.

96% af testpersonerne bemærkede en mere strålende og sundere hud efter 4 uger.

TIP: Har du meget tørre hænder kan du blande den i din håndcreme, eller påføre den alene. Tag evt. en 100 % ren bomuldshandske ovenpå for at opnå endnu mere fugt.

15. november 2022


Når du sover reparerer kroppen sig selv. Dette gælder også for din hud, som faktisk er kroppens største organ 😴 Under søvnen genopbygger huden sig selv, den sørger for at rense ud fra de dybere hudlag, den genopretter balancen, holder kollagenproduktionen i gang og reparerer skader som kan opstå både indefra og udefra af forskellige årsager.


Jeg tror vi alle har prøvet på et eller andet tidspunkt ikke at sove godt. Enten en enkelt nat, eller i en periode. Vi fungerer ikke helt så godt, når vi ikke får sovet ordentligt.


Når du er træt ses det på din hud. Den bliver mere grålig i hudtonen, Huden mangler fugt, glød, spændstighed og elasticitet, ligesom linjer og rynker fremtræder mere synligt.


Hver eneste nat har du den perfekte mulighed for at hjælpe og vedligeholde din hud. Vælg en god natcreme og tilføj eventuelt en vitaminrig nærende ansigtsolie eller serum, en maske du kan sove med om natten og en øjencreme 😴


Få råd og vejledning hos din professionelle kosmetolog, så din hud får lige præcis det den har brug for om natten 🎯

14. november 2022


Nu nærmer december sig med hastige skridt, og hvis ikke du allerede har været til de første julefester står festlighederne sikkert lige for døren Det betyder selvfølgelig, at du skal have styr på de sidste detaljer til årets julefrokoster. Smukke negle giver den sidste finish til dit outfit.

Du kan finde flere flotte farver fra OPI her i klinikken. Når du investerer i en OPI neglelak, får du en lak som er nem at arbejde med, og som er yderst holdbar. Derudover gør OPI også meget ud af at lave gode pensler, der gør det nemt for dig at påføre neglelakken. Det er derfor slut med at bøvle med at lægge neglelak, når du vælger en neglelak fra OPI.

10. november 2022


Dr. Murad har udviklet hudplejeserien Resurgence™, som er en revolutionerende hudplejeserie der behandler aldersrelaterede problemer som fugttab, nedsat kollagenproduktion, manglende glød og udstråling m.m.

Dr. Murad er en pioner inden for denne type avanceret hudpleje, og disse højtydende produkter fra Resurgence™ serien fokuserer særligt på at forny og forbedre hudens elasticitet og fasthed, de virker foryngende og balancerende på huden som er blevet kronisk tør og har mistet fasthed, elasticitet og udstråling.

Det handler - efter min mening - ikke om at fjerne rynker eller forsøge at skjule ens alderstegn, men mere om at pleje og vedligeholde huden så den fremstår sund, smuk og velplejet. En sund og velplejet hud vil se yngre ud, fremstå mere blød og glat i overfladen og have en smuk naturlig glød.

Du kan få hjælp til hvilke produkter fra denne serie, som vil være de helt rigtige til din hud her i klinikken. Husk også at du har mulighed for at optjene bonuspoint til gratis hudplejeprodukter fra Murad når du køber produkterne her i klinikken

7. november 2022


Det kan være utrolig fristende liiiige at klemme en hudorm ud af hudens porer. Det forstår jeg godt.

Men men.....

Hvis du har besøgt klinikken - enten til en behandling eller været forbi butikken - så har du nok hørt mig oplyse om hvorfor du IKKE skal gøre dette.

Hvis du klemmer for hårdt eller forkert på huden, så risikerer du desværre at få permanente røde mærker eller karsprængninger

Jeg er ret overbevist om, at du vil blive meget ked at de røde mærker/karsprængninger, som vil følge dig resten af dit liv.

Så - jeg vil anbefale dig at bestille tid til at få dybderenset huden hos en professionel kosmetolog, som anvender den rette teknik.

Du kan selv forebygge og reducere tilstopninger med gode hudplejerutiner

3. november 2022

Når døde hudceller og overskydende talg danner propper i hudens porer, er der risiko for at der dannes bakterier, som så kan medføre udbrud/bumser.

Noget af det mest effektive til at opløse disse "propper" er salicylsyre.

Salicylsyre er en frugtsyre (BHA) som virker eksfolierende. Salicylsyre har en særlig evne til trænge ind i tilstoppede porer og løsner op for talg, der har klistret de døde hudceller sammen.

Dette hjælper til at reducere og forebygge udbrud, udjævne hudens struktur, ligesom det hjælper huden til at få renset ud fra de dybere hudlag.

Vil du også have hjælp til din hud, så kontakt klinikken allerede i dag. 

Jeg tilbyder professionelle ansigtsbehandlinger, og jeg hjælper dig med at finde de produkter som kan hjælpe din hud.


31. oktober 2022

Igen i 2022 har Aromatherapy associates vundet prisen for verdens bedste aromaterapimærke ved World Spa Awards! Det er 5. gang Aromatherapy Associates vinder denne prestigefyldte award, som er stemt af spabranchens fagfolk og forbrugere.

Hvis du endnu ikke har oplevet effekten af Aromatherapy Associates eksklusive kropsprodukter, så er efteråret den perfekte årstid til at forkæle dig selv med de naturlige håndplukkede aromatiske dufte.

Træk vejret og lad aromaterapien forvandle uro, stress og bekymringer til overskud, glæde og fornyet energi

Du kan finde Aromatherapy Associates produkter her i klinikken.

25. oktober 2022


HVAD GØR STRESS VED HUDEN?


Når kroppen rammes af stress, kan det direkte påvirke huden med enten rødme, tørhed, eksem eller en overproduktion af talg og fedt, som kan udvikle sig til en kendt tilstand; stress-akne.


▪️ Stress, hudpleje og manglende tid


Man kan desværre ikke altid selv styre stressen i sit liv, og der kan være mange årsager til at stress er opstået. Men du kan selv styre dine hudplejerutiner. Det er meget sandsynligt at huden ikke har din første prioritet, og lige præcis derfor kan hudens tilstand forværres. Hvis manglende tid er årsagen til at nå det man gerne vil nå, så slækker de fleste netop på hudplejen.


Realistisk og forståeligt nok.


Men hvorfor ikke give dig selv de 5 minutter alene på badeværelset om morgenen og om aftenen. Nogle minutter hvor du har mulighed for at tage et par dybe indåndinger og lukke verden lidt ude for en stund.


Giv dig selv lidt "MIG TID" - pust ud, og plej din hud ❤️


Jeg siger ikke at det fjerner stressen, men det kan i det mindste give dig et pusterum, og så bidrager det samtidig til at forbedre din huds tilstand.


Hold fast i dine hudplejerutiner, for dette kan du som ovenfor nævnt selv kontrollere. Beskyt huden om dagen antioxidanter, fugt og SPF, og reparér den om aftenen med en god og nærende natcreme eller en maske som du kan beholde på natten over 😴

24. oktober 2022

Retinol youth renewal eye masks er en førsteklasses øjenmaske som er skabt af Dr. Murad og i samarbejde med hudplejeeksperten Dr. Zion Ko. Den leverer et øjeblikkeligt boost af retinol for praktisk talt at slette synlige linjer, forbedrer øjenomgivelsernes fugtindhold samt fasthed og efterlader huden blød og glat.

Øjenmasken indeholder Retinol Tri-Active Technology, der balancerer hurtigtvirkende retinoler og retinoler med forsinket frigivelse for øjeblikkelige resultater, samtidig med at de er skånsomme mod huden. Ved hjælp fra blå agave og udstrålingsboostende passionsfrugtekstrakter, virker dine øjenomgiver forfriskende på bare 10 min.

6. oktober 2022

Calm & Soothing facial oil fra Elemental Herbology, indeholder en ekstraordinær blanding af 14 forskellige plante- og æteriske olier, som på hver sin måde hjælper, støtter og styrker din hud.

Ansigtsolien giver intensiv fugt til huden, den reducerer rødme, irritation, sensitivitet og følsomhed, og den virker også forebyggende på ældningstegn.

Desuden styrker ansigtsolien hudens barriere, som ofte bliver påvirket og udfordret ved kulde/varmepåvirkninger, hvilket vi netop oplever lige nu, idet årstiden skifter til efterår.

Ansigtsolien kan anvendes både morgen og aften - eller efter behov. Din kosmetolog kan hjælpe dig med at vurdere, hvor ofte din hud har brug for ansigtsolien.

6. oktober 2021


Vidste du at din huds tilstand er afgørende for hvor flot og naturligt din foundation lægger sig på din hud, og hvordan den holder i løbet af dagen?

Hvis din hud f.eks. er tør, så lægger din foundation sig unaturligt og ujævnt og får eventuelle linjer og rynker til at fremtræde tydeligere.

Hvis din hud derimod er mere fedtet, så vil du måske opleve at din foundation "smelter" i løbet af dagen.

Uanset om du har en tør, fedtet, sensitiv eller kombineret hud, så er der hjælp at hente både i forhold til at opnå et mere naturligt og holdbart resultat.

Der findes et utal af foundations, og jeg forstår godt at det kan være svært at vælge den rigtige.

Først og fremmest handler det om at vælge en foundation som er sund for din hud - altså at anvende noget hvor din hud kan ånde frit, og helst også noget der anses som værende en forlængelse af sund hudpleje med plejende vitaminer og mineraler.

Her i klinikken har jeg Mineral makeup fra Mineralogie, og det har jeg haft i knap 12 år. Med denne makeupserie, har jeg mulighed for at hjælpe alle hudtyper og alle hudtilstande.

Om man bedst kan lide en flydende foundation, en løs mineralpudder eller en presset mineralpudder, er helt sikkert en smagssag. Dog vil den flydende og pressede mineral foundation tilføre huden ekstra fugt, når vi taler om produkterne fra Mineralogie.

HUSK - at rense/vaske dine børste og pensler jævnligt, så de ikke bliver en grobund for bakterier.

Du er velkommen her i klinikken hos mig, hvis du ønsker min hjælp til at finde din nye favorit foundation eller hudplejeprodukter.

Psssst.... 3 hurtige tips til et naturligt og smukt resultat:

1) En primer som du lægger under din foundation og efter din dagcreme, kan hjælpe med et flottere og mere naturligt resultat, ligesom det hjælper på holdbarheden.

2) Ved at blande din foundation i din dagcreme, så kan du selv bestemme dækkeevnen.

3) En setting spray vil som navnet indikerer, ”sætte” makeuppen, og sørge for at holde den på plads.

4. oktober 2022


Jeg kan ikke redde hele verden.

Det ved jeg godt.

Men jeg kan bidrage med det jeg kan, og gøre en lille forskel for regnskoven, klimaet og vores planet

Jeg har derfor besluttet at sløjfe udprint af bon. Du kan altid få en kvittering på det du har købt hvis du ønsker det. Den bliver blot sendt på email fremover

3. oktober 2022

Oplever du at din hud har reageret hen over sommeren med pigmentforandringer, urenheder, manglende spændstighed og elasticitet eller stresset hud?

Eller måske arbejder du meget foran en skærm, så din hud udsættes for det skadelige blå lys?

Eller føler du at din hud mangler glød og udstråling, og /eller spændstighed og elasticitet?

Hvis ja, så skal du gå efter Murad's Environmental Shield hudplejeserie

Serien indeholder bl.a. C-vitamin, der er effektiv i behandlingen af pigmentforandringer, spændstighed og elasticitet, stresset hud og ikke mindst manglende glød og udstråling.

29. september 2022

Måske har du længe overvejet at komme i gang med nogle gode hudplejerutiner, så du kan bevare eller opnå en sund og smuk hud.

- Men hvad skal man vælge?

- Og hvad passer til min hudtype?

- Kan jeg mon holde hudplejerutinerne?

Hvis nogle af ovenstående spørgsmål trænger sig på hos dig, så kan jeg berolige dig med at du bestemt ikke er den eneste der har disse tanker og overvejelser

Mit råd til dig vil være at holde det hele så simpelt som muligt.

Start med få produkter som virker overskuelige for dig. Du kan altid bygge flere produkter på, hvis det er det du ønsker.

Få hjælp af en professionel kosmetolog til at vælge produkterne til dig, så du får det rigtige med hjem. Når du får de rigtige produkter med hjem, så ser og mærker du også en forbedring med din hud. Alene det vil være en stor motivationsfaktor for dig. Din kosmetolog kan også hjælpe med at finde produkter, som passer til dine rutiner, og måske også finde produkter som kan mere end én ting, så du får det optimale ud af få produkter.

HUSK - det er aldrig for sent at komme i gang med at pleje huden!

27. september 2022

Cell Nourish serum bliver omtalt som et powerhouse af vitaminer. Det gør den fordi den er spækket med C-vitaminer, kombucha samt grøn te som sørger for at fugte og genopbygge huden, ligesom den hjælper huden med at bevare en sund smuk glød og udstråling.

Denne serum er lige nu særlig effektiv til dig som oplever tørhed og/eller irriteret hud her når årstiden skifter. Den styrker nemlig hudens barriere, så huden bedre kan klare overgangen til køligere temperaturer. Samtidig beskytter og forebygger den også mod miljøskader og ældningstegn.

Elemental Herbology kombinerer de mest innovative ingredienser,  med naturlige planter og botaniske ekstrakter og teknologi. Tilsammen bidrager de til, at hvert eneste produkt fra Elemental Herbology forbedrer og/eller vedligeholder huden, og øger din generelle velvære på det indre såvel som det ydre plan

Find denne serum og alle Elemental Herbology`s produkter her i klinikken.

26. september 2022

De-Stress Muscle Gel fra Aromatherapy Associates er ideel til ømme og trætte muskler, og virker med det samme lindrende og afslappende på spændte og ømme muskler.

Efter en lang dag, føles det virkelig skønt at smøre et tyndt lag på skuldrene og i nakken. Spændinger føles efter bare 5 min. ikke nær så slemme, og det giver fornyet energi og overskud til at klare resten af dagen.

Jeg kan også anbefale den til flyveturen for at bevare en god cirkulation i ankler og ben og/eller til en dag med meget stående, gående eller stillesiddende arbejde. Den er ligeledes fantastisk at anvende inden en løbetur eller i forbindelse med yoga

Nøgleingredienser:

Sort peber - stimulerer blodcirkulationen og løsner trætte og ømme muskler. Giver energi og varme til huden

Ingefær - booster blodcirkulationen og hjælper til at løsne spændinger i muskler og led

Rosmarin - hjælper til at styrke hukommelsen og virker muskelafslappende

Fyrretræ - giver energi og hjælper dig til at trække vejret dybt ned i maven

1. september 2022

COOLA SOLSPRAY SPF 30 TIL ANSIGTET

Et af mine absolutte favorit produkter lige nu, er Coola´s solspray til ansigtet. Den er så nem at påføre i løbet af dagen, og uanset om du går/løber ture, er i haven, dyrker udendørs sport, opholder dig ved vandet - så vil det helt sikkert være et must have produkt her i sommerperioden

Denne solspray til ansigtet indeholder 70 % økologisk certificerede ingredienser, den er vandfast, og så beskytter den huden mod både UVA og UVB stråler.

Den føles ganske let på huden, og samtidig mindskes synligheden af porer, linjer og rynker, og får din makeup til at holde bedre hvis du har makeup på. Huden efterlades med et mat finish, hvilket gør at også mange mænd elsker den. Du mærker ganske enkelt slet ikke, at du har solbeskyttelse på huden.

30. august 2022

Vi har alle prøvet det. Ud af det blå er der pludselig kommet en bums Den kommer altid på et dårligt tidspunkt, og somme tider kan den godt tage laaang tid om at gå væk og hele helt op.

Uanset om du er teenager, eller om du for længst har passeret denne alder, så er det dybt frustrerende at få en bums.

Murad acne spot treatment, anvendes direkte på det berørte område. Det hjælper effektivt med øjeblikkeligt at fremme heling med sine antiinflammatoriske egenskaber.

Der foreligger klinisk dokumentation på, at du kan se en forskel efter bare 4 timer. Det er klart - den forsvinder ikke på 4 timer, men den vil se mindre rød ud, og gå væk hurtigere når du smører dette behandlingsprodukt fra Dr. Murad på bumsen.

9. august 2022


Derfor er en ansigtsmaske så effektiv

Uanset om du gerne vil have tilført din hud mere fugt, dybderenset porerne, ønsker mere glød og udstråling, forbedret din huds spændstighed og elasticitet, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe din hud intensivt og på et dybt plan. Masker er et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner, og du vil opleve et markant synligt og mærkbart resultat hver gang du anvender en maske.

Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges, men det vil ofte være en individuel vurdering alt efter din huds tilstand. ​​​​

Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.

Her i klinikken tilbyder jeg professionel rådgivning og vejledning. Efter en personlig hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske så du opnår de bedste resultater.

4. august 2022


🌸🌸 SÅDAN UNDGÅR DU AT DINE VIPPER KNÆKKER 🌸🌸


Indimellem kan man opleve, at ens vipper er knap så lange og fyldige. Det sker når et vippehår er afstødt, og det næste hår endnu ikke er vokset frem. Det er helt normalt at opleve i perioder.


Men hvis du mangler flere af dine vippehår i længere perioder, og flere af dem er korte så kan følgende råd følges:


1) Sørg for at den mascara du bruger plejer vipperne.

2) Anvend helst ikke en vandfast mascara. Den udtørrer dine vipper, og dermed knækker de nemmere.

3) Anvend gerne en primer, før du påfører din mascara. Den styrker og beskytter vipperne, og giver ekstra fylde/volume når du påfører din mascara efterføkgende.

4) Vær forsigtig med en vippebukker. Vælg en af en god kvalitet, og en som er så mild som muligt ved vipperne, og tryk/pres ikke for hårdt om vipperne.

5) Anvend en øjenmakeupfjerner, som IKKE indeholder alkohol eller andre udtørrende ingredienser. Vælg også en øjenmakeupfjerner som fjerner øjenmakeup samt din mascara hurtigt og effektivt, så du ikke skal gnide for meget. Gå efter en øjenmakeupfjerner, som også indeholder plejende ingredienser. Det vil styrke og pleje både dine vipper og udsætte ældningsprocessen ved dine øjenomgivelser.

6) HUSK - du skal fjerne din mascara 100 % hver aften!

1. august 2022

Efter en skøn sommer, med masser af sol, varme og strandture, kan huden på kroppen hos mange føles ru, tør og mangle dens sædvanlige spændstighed og elasticitet.

Denne nye body scrub fra Aromatherapy Associates hjælper øjeblikkeligt din hud med at genopbygge fugtniveauet, og bidrager til både at opnå og bevare en klar og strålende hud.

Med hjælp fra havsalt løsner og fjerner body scrubben effektivt de døde hudceller, og sørger samtidig for at nære huden på et dybt plan, takket være den koldpressede olie fra grønne kaffebønner.

Den er desuden beriget med en essentiel olie-blanding der dufter skønt af rosmarin, enebær og grapefrugt - en sand fryd for dine sanser og indre velvære, og som efterlader din hud velduftende, frisk og blød.

NØGLEINGREDIENSER:

Havsalt - fjerner de døde hudceller

Koldpresset olie fra grønne kaffebønner - beskytter og nærer huden på et dybt plan

Grapefrugt - hjælper til at forbedre blodcirkulationen og giver et energi-boost

Enebær - stimulerer og afgifter krop og sind, og bidrager desuden til at klare tankerne og bevare positiviteten.

28. juli 2022


En smuk blush eller highlighter, er den perfekte måde at fremhæve dine kindben, og det giver samtidig lidt kant til dit ansigt. Når du anvender en blush eller highlighter, kan du med fordel vælge en farve der matcher din hudtone, ligesom du efterfølgende kan farvestemme med en læbestift eller lip gloss 💄👄


#Mineralogie #NaturligMakeup #Blush #RadianceShimmer #ForlængelseAfSundHudpleje 

26. juli 2022


Føles huden stresset og tør efter mange solrige dage? ☀️

Cell Nourish Radiance serum reducerer tørhed, irritation, inflammation, samtidig med at den beskytter huden mod miljøskader som pigmentforandringer og ældningstegn m.m.


Denne serum er spækket med C-vitaminer, Kombucha samt grøn te, som sørger for at styrke, genopbygge samt fugte huden, ligesom den hjælper huden med at bevare en sund smuk glød og udstråling 🍊🌿


Elemental Herbology kombinerer de mest innovative ingredienser, teknologi, med naturlige planter og botaniske ekstrakter. Tilsammen bidrager de til, at hvert eneste produkt fra Elemental Herbology forbedrer og/eller vedligeholder huden, og øger din generelle velvære på det indre såvel som det ydre plan 🌹#ElementalHerbology #PowerhouseAfVitaminer #EffektivSerum 

21. juli 2022

🌞🌞🌞🌞🌞

Solen og varmen er lige nu meget stærk. Hvis du har fået for meget sol, eller lider af soleksem, så kommer her nogle gode råd til hvad du kan gøre, og lidt viden om soleksem.


🌞 HVORFOR KOMMER SOLEKSEM? 🌞

Soleksem opstår, fordi din krop får for meget sol. Soleksem behøver nødvendigvis ikke at ligne den almindelige form for eksem, som mange kender. Udslæt med soleksem kan nemlig variere meget fra person til person. Når du har været i solen, vil udslættet typisk vise sig efter 24-72 timer.


🌞 SYMPTOMER PÅ SOLEKSEM 🌞

Der kan være forskellige måder, soleksem viser sig på. Det kan bl.a. være følgende:


> Røde knopper

> Blære på huden

> Plamager

> Stærk kløe


Oftest bliver huden rød med små knopper eller plamager, som kan ledsages af kløe og blærer på huden.


🌞 HVOR HURTIGT GÅR SOLEKSEM VÆK? 🌞

Hvis du får soleksem, er det første du skal gøre at holde dig helt væk fra solen, da huden har brug for ro. Hvis du derefter undgår solen, bør soleksemmen forsvinde i løbet af 1-2 uger. Typisk vil soleksem helt fortage sig, i takt med at vejret bliver dårligere, og sommermånederne er ovre.


🌞 SÅDAN FOREBYGGER DU SOLEKSEM 🌞

Du kan forebygge soleksem på forskellige måder. Den nemmeste måde er nok helt at undgå sol, men de fleste af os bliver udsat for solens varme stråler uanset hvad. Hvis du skal opholde dig i solen i længere tid, kan du forebygge soleksem ved at bruge rigeligt med solcreme alle steder på kroppen. Eventuelt kan du dække din hud til de steder, hvor huden er ekstra udsat for at blive forbrændt og udvikle eksem.


🌞 HVAD KAN MAN GØRE VED SOLEKSEM? 🌞

Når du først har fået soleksem, kan det være svært at stoppe med at klø. Det kan derfor være meget generende at have soleksem, når huden er meget irriteret.


Jeg kan anbefale en god aftersun. Den jeg har her i klinikken er fra Coola, som er enorm effektiv både hvis har været i solen og huden er påvirket, men også ved soleksem. I svære tilfælde, hvor det ikke kan afhjælpe din soleksem, kan du bruge cremer med antihistaminer.

11. juli 2022


😴 OPTIMER DIN SØVN 😴


Vi ved alle hvad en god nats søvn gør. Vi har overskud, god energi, er glade, klare i hovedet og klarer uden problemer hverdagens udfordringer og gøremål. Vi når det vi gerne vil, og har overskud til at være noget for dem omkring os 💃


Hvis du gerne vil have optimeret din søvn, eller hvis du af den ene eller anden årsag er inde i en periode med dårlig og/eller afbrudt søvn, så er der hjælp at hente - på en naturlig måde 🌿


Forbered dig på din bedste nattesøvn med Aromatherapy Associates´s afslappende, beroligende og omfavnende Deep Relax Sleep Mist. Dette er en yderst effektiv håndplukket og håndlavet blanding, som inkluderer ingredienser som vetivert (giver jordforbindelse), beroligende kamille og afslappende rene æteriske olier fra sandeltræ for at hjælpe med at få skuldrene ned efter en travl dag, få ro på et tankefyldt sind og forbereder dig på en uforstyrret samt genopbyggende søvn 😴😴


Deep Relax Sleep mist vil også over tid virke afspændende, og hjælper dine sanser med at finde den rette balance. Med tiden genkender dine sanser de afslappende dufte, hvilket hjælper din krop, sind og følelser med at slappe af, så du kan føle dig veludhvilet med fornyet energi og overskud til hverdagens gøremål 🤗


RITUALET:

Sprøjt et par pift på sengetøjet, din krop, nattøjet eller på et stykke vat som lægges i soveværelse. Læn dig tilbage og træk vejret dybt, så de beroligende aromaer kan berolige dine sanser, og mærk hvordan roen stille og roligt breder sig i krop og sind 😴


21. juni 2022

"Now, calm comes in a cream".

Denne klinisk dokumenterede beroligende creme fra Murad til meget stresset hud, reducerer synlige tegn på stressbetinget aldring og rødme.

Shea butter & macadamia oil: Giver intens fugt og næring i dybden, og en behagelig fornemmelse i huden.

Mirabilis jalapa ekstrakt: Beroliger irritation og mindsker rødme. Mikroalge ekstrakt: Hjælper med at berolige huden, reducerer synlige tegn på en stresset og irriteret hud, og udglatter stresslinjer.

Hvad er en sensitiv hud?

Når huden er sensitiv, er den konstant på overarbejde. Det resulterer ofte i, at den er i ubalance. Årsagen er ofte manglende fedtstof og fugt, hvilket gør at huden forsøger at beskytte sig selv, og det kan forårsage urenheder, tørre sårbare partier, ligesom kløe og svie kan opstå. At huden slår ud betyder generelt, at huden råber om hjælp fordi den i dette tilfælde mangler noget næring og beskyttelse.

Du er velkommen her i klinikken, hvis du ønsker min hjælp til at få din hud i en bedre tilstand og balance. Jeg har mere end 17 års erfaring som kosmetolog, og min viden og erfaring - kombineret med klinisk dokumenterede og effektive hudplejeprodukter - vil sikkert også kunne hjælpe din hud,

20. juni 2022


Tips til en let og naturlig sommer makeup

Hvis du også godt kan lide en helt let og naturlig makeup her i sommerperioden, men stadig gerne vil have en smuk og ensartet hudtone - så er denne simple løsning måske noget for dig

Bland din favorit foundation i din dagcreme, med enten en flydende foundation eller en løs mineralpudder - alt efter hvilket resultat du ønsker. På den måde kan du helt selv styre, hvor meget dækkeevne du får

Mineralogie er en natulig makeupserie, som jeg har valgt at have her i klinikken. Serien har både en flydende foundation, en fast mineralpudder samt en løs mineralpudder.

Både den flydende og den løse, kan som nævnt blandes med din dagcreme, og giver et meget smukt og naturligt resultat.

13. juni 2022

Husker du at pleje huden på halsen?

Vores hud ældes, og det er en helt naturlig proces. Men vidste du at huden på vores hals er betydelig mindre modstandsdygtig end andre hudområder?


Mit bedste råd er, at du anvender de samme produkter, som du anvender til dit ansigt. Du kan godt få specifikke produkter til halsen, men for at holde det enkelt og uden alt for mange produkter, anbefaler jeg at du bruger de samme produkter som i ansigtet.


OG HUSK...... Hvad enten din hals og decolleté ser flot og glat ud, eller allerede er begyndt at krølle lidt - så er det aldrig for sent eller ligegyldigt at starte på at pleje disse sarte områder.


FAKTA OM HUDEN PÅ HALSEN:

📌 Huden på vores hals er mere tynd end i ansigtet

📌 Den indeholder færre melanocytter, som er hudens eget naturlige forsvar mod UV-stråler, og er derfor mere sårbar overfor sollys

📌 Den indeholder færre talgkirtler, som er hudens eget fedtstof som sørger for fugt, elasticitet og spændstighed

📌 Blodgennemstrømningen er lavere i dette område end i ansigtet, hvilket kan gøre, at den ofte kommer til at mangle glød.

30. Maj 2022

Søndag den 5. juni er det Fars dag.

Et gavekort til en afslappende og afspændende ryg/skulder/ nakkemassage, giver far fornyet energi, glæde og overskud.

Fars dags gavekort til afslappende kropsmassage: 400,- kr.

Det kan også være, at far mangler nogle gode hudplejeprodukter. Produkter som er målrettet til mænd, og cremer som IKKE fedter, giver velvære og gør at far tager sig ud bedst muligt. Jeg hjælper gerne med at finde de rigtige produkter.

16. maj 2022

Sommeren er skøn, men det kan også være udfordrende for vores fødder, fordi de er udsatte når vi går i sandaler eller bare tæer.

Heldigvis er der god hjælp at hente, til både at forebygge og reparere hvis "skaden" er sket.

AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream, er en yderst nærende og fugtgivende fodcreme. Den virker utroligt blødgørende og helende på tørre, ru og revnede fødder, og sørger for at få dem i balance igen.

Den sørger også for at holde på fugten i huden, så fødderne holder sig bløde og velplejede, og forebygger nye revner.

Fodcremen er beriget med mudder fra Det Døde Hav, som hjælper med at reducere inflammation i huden, og som har en blødgørende og meget helende virkning på huden.

Hold dine fødder babybløde og velplejede med AHAVA Leave-On Deadsea Mud Intensive Foot Cream.

12. maj 2022


Fugt din hud

Fugt er essentielt for din huds velvære, balance og udstråling. Det er også vigtigt for cellerne, så deres funktioner kan fungere optimalt i huden.

Så uanset om du er ung, eller har lidt mere erfaring - så bør din hudpleje indeholde ikke bare fugt, men også ingredienser der sørger for at bevare fugten i din hud.


2. maj 2022


Søndag den 8. maj er det Mors dag.

Et gavekort til forkælelse hvor mor oplever, at tiden for en stund går i stå, og hvor der bliver taget sig kærligt af hende, giver glæde længe efter behandlingen er slut.

Mor vil gå herfra med fornyet energi, glæde og overskud.

Jeg tilbyder gavekort på alle behandlinger og ethvert ønsket beløb, og vil glæde mig til at forkæle din mor.

21. april 2022


Vidste du at du har mulighed for at få en gratis opfølgende telefonkonsultation indenfor 14 dage, når du køber produkter her i klinikken?

Her snakker vi om hvordan din hud har det med de nye produkter, sikrer at du anvender produkterne korrekt og i den rigtige rækkefølge, ligesom du kan stille mig spørgsmål som måske er dukket op hos dig efter dit køb, og er kommet i gang med hudplejeprodukterne derhjemme.

Vi kan alle komme i tvivl om det vi nu gør er det rigtige. Specielt hvis det er nye produkter, kan tvivlen melde sig. En bekræftelse på at alt går som det skal føles betryggende, så tøv derfor ikke med at kontakte mig indenfor klinikkens åbningstid.

HUSK - DER FINDES INGEN DUMME SPØRGSMÅL HER HOS MIG!


19. april 2022


Måske har du allerede opdaget at solen nu har fået rigtig fat og bider Selvom du ikke bliver rød, så er det stadig godt at beskytte din hud mod solens UVA og UVB stråler.

Her tænker jeg selvfølgelig mest på modermærkekræft og hudkræft. Men det hjælper i den grad også med at udsætte ældningsprocessen i huden, ligesom de pigmentdannende celler - som vi alle har i vores hud - ikke så let aktiveres. Det betyder at dine pigmentforandringer (de brune pletter) har en større mulighed for at holde sig i ro, og dermed ikke bliver så synlige.

Jeg anbefaler Coola´s solprodukter, som også kan købes her i klinikken. Hvert solprodukt er spækket med vitaminer, antioxidanter og/eller essentielle fedtsyrer.

Produkterne er op til 97% økologiske, og indeholder naturlige ingredienser. Huden plejes, fugtes og beskyttes samtidig af de bedste ekstrakter og olier fra naturen.

Coola´s solprodukter er kendt for dens lette konsistens, og det store udvalg af forskellige solprodukter til enhver hudtype. De trænger lynhurtigt ind i huden, og fedter ikke.

Jeg oplever at rigtig mange kan holde deres soleksem væk med disse solprodukter, idet de er super effektive, plejende og indeholder beroligende, helende og styrkende ingredienser.

Alle produkter er fremstillet helt uden brug af aminobenzoesyre, parabener eller phtalater.


11. april 2022


Lige nu svinger temperaturerne udenfor meget op og ned, og det kan være ekstremt udfordrende for vores hud.

Den skal bruge mange ressourcer på at finde den rette balance, og det kan godt påvirke dens ellers så normale gode tilstand og huden kan måske føles mere tør. En tør hud kan føles stram. Den kan også være mere sensibel, mangle glød og vitalitet, ligesom spændstigheden og elasticiteten påvirkes negativt. Den kan også klø eller svide, og man kan opleve at få rødt udslæt/røde knopper. Det kan føles meget ubehageligt.

Det bliver selvfølgelig bedre, efterhånden som temperaturerne stabiliserer sig. Indtil de gør det, så er der heldigvis noget du kan gøre, for at hjælpe din hud igennem denne periode.


Calm & Soothe Facial oil fra Elemental Herbology indeholder hele 14 forskellige planteolier, som på hver

sin måde arbejder på at tilføre huden fugt, næring, genopbygning, beskyttelse og beroligende ingredienser.

De nøje udvalgte patenterede ingredienser samt vitaminer, mineraler, urter og planteekstrakter, arbejder fokuseret på at hjælpe din hud på hver sin måde. Din hud vil føles mere spændstig, den vil have et højere fugt indhold, elasticiteten forbedres og huden styrkes dybt indefra.

Resultatet vil være mindre tør hud, mindre sensibel, mere glød og vitalitet, ligesom huden generelt vil være i en bedre balance.

Den er særligt god lige nu hvor temperaturen skifter, da den også virker beskyttende på huden.


31. marts 2022

GØR DIN HUD KLAR TIL FORÅRET


Intet er så skønt som en frisk, ren og strålende hud. 

Giv derfor din hud kærlig pleje, så den er klar til foråret, sol og sommer.


Udover at det er sådan en hud mange drømmer om, så har en sund og ren hud også en langt stærkere immunforsvar i forhold til ydre påvirkninger som sol, forurening, bakterier, pollen og temperaturændringer.

Solskader og pigmentforandringer optræder ligeledes langt lettere (og tydeligere) på en hud der har en svag barriere. Det samme gælder ubalancer som f.eks, sensibel hud, tør hud, eksem, Rosacea, akne osv.

Book tid til en ansigtsbehandling her i klinikken, hvor behandlingen skræddersyes til præcis din huds behov efter en grundlig hudananlyse. Du får samtidig vejledning til hvordan du bedst vedligeholder din hud derhjemme efter ansigtsbehandlingen.


24. MARTS 2022


Guide til ansigtsmasker


Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov. Uanset om du gerne vil have tilført huden mere fugt, dybderenset porerne, mere glød og udstråling, forbedret spændstigheden og elasticiteten, mindsket synlige pigmentforandringer, reduceret fine linjer, reduceret ar, reduceret akne eller opstrammet huden - så vil en maske hjælpe intensivt, og være et fantastisk supplement til dine daglige hudplejerutiner.Hvor ofte skal man bruge en ansigtsmaske?


Som hovedregel skal du bruge en ansigtsmaske ”efter behov”. Det vil sige, at det ikke er en del af den daglige rense- og plejerutine men i stedet et supplement til den. Typisk vil der stå på masken, hvor ofte den skal bruges. ​​​​Du kan med fordel bruge fugtmaskerne to gange om ugen, mens dybderensende og peeling-maskerne kræver lidt mere forsigtighed og måske kun skal på én gang ugentligt - særligt hvis du har tendens til sart hud.


Her i klinikken tilbyder jeg rådgivning og vejledning. Efter en hudanalyse eller en ansigtsbehandling, kan jeg vurdere og rådgive dig om præcis hvilken maske du skal vælge, og hvor ofte det vil være godt for netop din hud at anvende denne maske, så du opnår de bedste resultater.


22. MARTS 2022

SÅDAN PLEJER DU DINE NEGLE & NEGLEBÅND


Hvis du også har problemer med flossede negle og tørre neglebånd, så er der meget du kan gøre for at afhjælpe det.


Som så meget andet på kroppen, så trænger neglene også til pleje. Håndsprit, frost, kulde, nu snart sommer, opvask og snart forestående havearbejde osv. udtørrer både hænder, negle og neglebånd.


Derfor er det vigtigt at man husker at give dem lidt opmærksomhed og kærlig pleje.


Mangle oplever at neglene vokser hurtigere om sommeren, og derfor er der god grund til at være ekstra opmærksom og give neglene den nødvendige pleje.


Denne neglebåndsolie syntes jeg er særlig god, da den trænger lynhurtigt ind, fugter, beskytter, heler og styrker både negle samt neglebånd takket være de nøje udvalgte vitaminer og kombinationen af plejende og styrkende olier.


Du kan finde neglebåndsolien her i klinikken.

Pris: 39,-


3 gode huskeregler til flotte negle og neglebånd:


📌Brug negleolie og meget gerne dagligt eller efter behov.

📌Hvis neglene bliver for lange bør du klippe dem. Mange ved hvor lange deres negle kan blive, før de når en længde hvor de knækker og flosser.

📌Når du filer neglen så sørg for at file i en retning. Så undgår du at skade neglene unødvendigt.


17. februar 2022


Eksfoliering (peeling) er en vigtig del af hudplejerutinen, for at bevare en sund og strålende hud med glød og vitalitet.

Eksfoliering er med til at fjerne de døde hudceller, som ligger på hudens overflade. Når de døde hudceller eksfolieres væk, så vil dine cremer, serum, ansigtsolie samt masker bedre kunne trænge ned og ind i huden.

Du vil opleve at produkterne virker langt mere effektivt, ligesom du vil opleve at bruge mindre af dine cremer. Samtidig får din hud en smuk glød, og den ser meget mere frisk og klar ud og den bliver mere blød og glat i overfladen.

Hvor tit du skal anvende eksfoliering, kommer helt an på hvilken eksfoliering du bruger. Om produktet er med eller uden korn, om den indeholder frugtsyre, Retinol/A-vitamin eller enzymer etc. har en enorm stor betydning for hvor tit den skal anvendes.

Endelig har det også en stor betydning hvilken hudtype du har, og hvilken tilstand din hud er i.

En professionel vurdering hos din kosmetolog, vil klarlægge hvad der præcis skal til for at du vælger det rigtige produkt din hud, som den har det lige nu og her.


15. februar 2022


SPAHYGGE DERHJEMME I VINTERFERIEN

Vejret er gråt og vådt, og indbyder til indendørshygge. Et fodbad er noget af det mest afslappende du kan gøre for dig selv, og kan give en mini spa oplevelse derhjemme.

Der findes mange salte og olier du kan anvende til fodbad, men i dag vil jeg fortælle hvad et magnesium fodbad kan gøre for dig.

Magnesium fodbade virker meget afspændende og afslappende på vores muskler, og giver ro i nervesystemet hvilket give ro i hovedet og et bedre overblik.

Magnesium badeflagerne giver et øget magnesium indhold i kroppen, og magnesium fodbade er en innovativ måde at tilføre kroppen magnesium på, fordi det optages af cellerne og musklerne på få minutter, men uden om vores  fordøjelsessystem.

Produktet består af 100% naturlig magnesiumklorid fra kilden Zechstein Inside®, og er testet for garanteret optagelse i England af Cardiff Universitet, NHS, Watkins & Josling.

ANVENDELSE:

Opløs magnesiumflagerne i et varmt fodbad/karbad, og slap af i 20 minutter eller længere. Tænd gerne et lys mens du har fødderne i vandet, og lad dig synke ind i en fredfyldt boble.

Posen indeholder 1 kg. magnesiumflager, og der er nok til ca. 7 fodbade i en pose. Pris: 179,-

Produktet er egnet til enhver alder, under graviditet og amning.


9. februar 2022


Når du skal fjerne din øjenmakeup, kan du med fordel vælge en blid, plejende og effektiv øjenmakeupfjerner.

En god øjenmakeupfjerner sørger ikke bare for at fjerne øjenmakeuppen hurtigt, effektivt og skånsomt. Den tilfører også den tynde og sarte hud du har omkring dine øjne fugt, pleje, vitaminer, mineraler samt beroligende botaniske planter og urter.

Når du bruger en øjenmakeupfjerner med plejende og beroligende ingredienser, vil du opleve at tørhedslinjer mindskes, linjer og rynker forebygges, rødme og irritationen omkring øjnene mindskes væsentligt, takket være de fugtgivende, plejende, beroligende og styrkende ingredienser.

Jeg anbefaler AHAVA´s øjenmakeupfjerner, som er baseret på mineraler fra det døde hav. Den kan du købe her i klinikken. Pris: 160,- kr.


8. februar 2022


Mineralogie Mascara Primer er den perfekte base til dig med korte og tynde vipper, som ønsker øjeblikkelig volumen, længde og fylde. Den er også god til dig, som bare gerne vil passe på og styrke dine vipper, eller til dig som ønsker endnu mere længde og fylde på dine vipper.

Arbejd med børsten fra vippehårets rod i små zigzag bevægelser udad for maksimal effekt. Påfør herefter din mascara på normal vis.

Denne primer kan anvendes under alle typer af mascara, og giver øjeblikkeligt mere længde og volumen.

Find Mineralogie Mascara Primer her i klinikken.

Pris: 230,- kr.


24. januar 2022


Husker du at eksfoliere din hud?


Det er fuldstændig afgørende for din huds velbefindende, at du får eksfolieret den så dine øvrige produkter bedre kan trænge ned og virke i huden.

Vital Cleanse fra Elemental Herbology er et 2-1 renseprodukt, som ikke blot sørger for at rense din hud fri for affaldsstoffer og overskydende fedtstoffer. Den også eksfolierer blidt - men effektivt - hudoverfladen ved hjælp af naturlige enzymer. Det er derfor tidsbesparende, fordi du både får renset og eksfolieret huden på én og samme tid. Renseproduktet forbedrer ligeledes hudens tekstur/struktur, ensarter hudtonen og giver huden en sund glød og en smuk udstråling.

Produktet føles mildt idet den ikke indeholder korn som ridser i hudens overflade. Den er derfor også særdeles velegnet, hvis din hud er meget følsom, sart eller på anden måde irriteret.

Naturlige planter arbejder sammen for at stimulere cellefornyelsen og beskytter og styrker huden mod miljøskader.

Anvendes morgen og aften for bedste resultat - eller efter din kosmetolog´s anbefaling.

INGREDIENSER:

Vildblomsthonning : En ren og næringsrig antioxidant, der giver kraftige anti-inflammatoriske og helende egenskaber til huden.

C- vitamin : Hjælper med at øge kollagenproduktionen, lysner og ensarter hudtonen, samt reducerer forekomsten af ​​rødme og pigmentforandringer.

Grøn te : En kraftig antioxidant der hjælper med at beskytte huden mod miljøskader.

Papaya: Naturlige enzymer som blidt og meget skånsomt eksfolierer de døde hudceller væk fra hudens overfladePris: 275,- kr. 


16. januar 2022

Har du tør/fedtet/sensitiv/kombineret hud?


Der kan være mange årsager til at din hud er tør eller i ubalance. Både indre og ydre faktorer er afgørende, men fælles for dem begge er, at der er hjælp at hente.


Ydre faktorer:

Temperatursvingninger som kulde/varme dehydrerer vores hud

Sollys/UVS/UVB stråler

Forkerte hudplejeprodukter og rutiner


Indre faktorer:

Usund livsstil som for lidt søvn, for meget sukker + kulhydrater, for lidt vand, manglende vitaminer/mineraler, rygning, energidrikke, alkohol, stress, sygdom samt medicin m.m. påvirker huden.

Naturlig ældning har naturligvis indflydelse på huden. Med tiden falder hudens evne til at holde på fugten i huden. Tilfør derfor ekstra fugt og næring til huden, så den holder sig sund. På den måde udsætter du også den naturlige ældningsprocesses som jo altså er uundgåelig.

Hormonelle forandringer sker igennem hele livet. Men der er perioder i livet, hvor hormonerne har større udsving og påvirker vores hud m.m. Dem kan vi ikke kontrollere, men vi kan hjælpe huden igennem disse perioder så godt vi kan.


Gode hudplejerutiner med hudplejeprodukter som passer præcis til din hud, kan hjælpe din hud i en bedre balance. Jeg tilbyder både ansigtsbehandlinger og personlig vejledning og rådgivning her i klinikken, og uanset om du ønsker forbedringer eller gerne vil vedligeholde din hud, så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig til en sund og smuk hud.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

22. februar 2021

Forårssolen er til stor glæde begyndt at kigge frem. Men husker du at beskytte dig mod de stærke stråler?

Mange forbinder ikke foråret med stærk sol og beskyttelse, men faktisk skal man være meget opmærksom på hvor stærk solen er i foråret. Fordi vinden endnu er kølig, så mærker man simpelthen ikke hvor meget solen bider. Det er først senere på dagen at man måske mærker at huden strammer og  måske også er blevet lidt rød.

Og jo - solen ER vidunderlig og den gør godt og er godt for mange ting. Men - der er intet som solen som kan få hudens ældningsproces til at accelerere. 

Så hvis du gerne vil udsætte ældningsprocessen i din hud, og minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft -  SÅ HUSK SOLBESKYTTELSE.

2. december 2020

Vejret skifter og måske oplever du at huden også ændrer sig. Når vi får varme på inde og herefter bevæger os ud i køligere omgivelser, så vil de fleste opleve at huden bliver dehydreret. Din hud vil bedre kunne klare sig, hvis du får en mere nærende creme, tilføjer en styrkende og beskyttende ansigtsolie og måske er der også behov for at at ændre renseproduktet i denne årstid. 

Hvis du er i tvivl om din hud har brug for noget ekstra pleje eller ændringer i din hudplejerutiner, så tilbyder jeg dig hjælp her i klinikken. Jeg har mere en 16 års erfaring som professionel kosmetolog, og det tilsammen med et godt kendskab til de produkter jeg fører her i klinikken, gør det mig i stand til at tilbyde dig en personlig hudanalyse, samt vejlede dig om din hud så du kan sætte ind med lige præcis det som DIN hud har brug. 

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med din hud, så du kan bevare en sund og smuk hud.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. august 2020

1. hjælp til tørre øjenomgivelser og hævede øjne

På blot 10 minutter kan dette kølende gel-plaster opstramme, tone og lysne huden mens forekomsten af linier og hævelser reduceres. Ved hjælp af hyaluronsyre, peptider og islandsk gletsjervand, vil dine øjenomgivelser opleves genoplivede, beroligede og foryngende.

Skyn eyepads er ideelle at have hvis du skal se frisk ud efter en lang dag, er inde i en presset og stresset periode hvor du er mere mørk omkring øjnene, efter flyveturen som dehydrer huden - eller hvis du bare gerne vil give dine øjenomgivelser et ekstra boost med fugt, opstramning og genopbygning.

Skyn eyepads er fri for parfume, parabener, silikone og andre kemiske stoffer og er desuden veganske.

Anvend Skyn eyepads 1 x ugentligt eller efter behov.

1 par:    45,- kr.

4 par:  125,- kr.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. maj 2020

Sommeren og sandal tiden venter lige om hjørnet. Det er for de fleste hårdt for fødderne, og dine fodsåler og hæle kan nemt blive tørrer med revner og ømhed som følge deraf. Når jeg har været i bad, så bruger jeg en god plejende fodcreme og tager en bomulds sok på indtil fodcremen er absorberet. Det holder mine fødder bløde og velplejede, og det tager kun et øjeblik. Min favorit fodcreme er fra AHAVA. Den indeholder mineraler fra det døde hav, kokos-og jojoba olier, sheasmør, aloe vera og beskyttende provitamin B5 og E-vitamin. 

Selvom det er en rig og intensiv plejende fodcreme, så trænger den ind i huden efter kort tid. Er dine hæle og fodsåler meget tørre, så anbefaler jeg at du anvender fodcremen både morgen og aften på rene fødder. Det er en sand fornøjelse at have bløde og velplejede fødder, og anvender du fodcremen jævnligt (dagligt hvis du har behov for det), vil dine fødder være dig dybt taknemmelige hver eneste dag. 

Du kan købe AHAVA fodcremen her i klinikken. Den koster kr. 189,-

Send en mail til bs@bs-hudpleje.dk eller ring alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00 og aftal en tid for afhentning af fodcremen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

8, maj 2020

Jeg har mange forskellige produkter på mit badeværelse. Alt efter årstiden og min huds behov, tilpasser jeg mine favoritter så de kommer til at stå i front på hylden. 

Lige nu har jeg fokus på at forberede og styrke min hud til foråret og sommeren og solens stråler. I marts gik jeg i gang med Beautybears Tan gummies. Det er et kosttilskud med vitaminer som forbeder huden på solens stråler, gør at man får en flottere glød, som også holder et stykke tid efter sommeren er slut. Men det allerbedste er at det holder mit soleksem væk, som jeg ellers godt kan have en tendens til. Det er SÅ skønt at være fri for kløende knopper. Beautybears Tan sørger også for at styrke huden indefra, så pigmentforandringer holdes mest muligt i ro igennem sommeren.

Så er der selvfølgelig Coola´s solprodukter. Min favorit solcreme til ansigtet er Matte tint, som ensarter farveforskelle og føles silkeblød og let på huden. Til kroppen anvender jeg sprayudgaven, da det går hurtigt og så kan jeg selv påføre solprodukter på ryggen fordi den netop er i sprayform.

Til hudens pleje om natten, bruger jeg lige nu Cell Nourish serum samt natcremen Vital Glow fra Elemental Herbology. Disse to produkter er rige på vitaminer og antioxidanter, som styrker, booster og genopbygger huden henover natten. Vitamin C og peptider sørger blandt andet for at fremme kollagen produktionen, og  Retinoid/A-vitamin stimulerer cellefornyelsen, så hudens spændstighed og elasticitet både forbedres og holdes i form. Begge produkter er ekstrem plejende, og virker som balsam på huden.

Kærlig hilsen

Berit

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

6. maj 2020       

                                                                                                 

Kære kunder

Klinikken er i øjeblikket midlertidig lukket, da jeg ikke er helt på toppen. Jeg har ikke Coronavirus (er blevet testet for en sikkerheds skyld), men jeg hoster en hel del og kan derfor ikke være i klinikken. Lige så snart jeg er frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

27. april 2020    

Kære kunder

Desværre kommer klinikken ikke til at åbne i dag som ellers planlagt. 

Jeg er ikke helt på toppen. For en sikkerheds skyld valgte jeg at blive testet for Covid -19, men det har jeg heldigvis ikke. 

Lige så snart jeg føler mig frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. april 2020

Kære kunder

Det er med stor glæde at jeg kan meddele at klinikken åbner igen mandag den 27. april 2020. Jeg starter lige så forsigtigt op med behandlinger. Jeg følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, og tilbyder derfor til at starte med kun kortere behandlinger. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke svare på hvornår jeg åbner op for længerevarende behandlinger. Der vil ligeledes i en periode være reduceret åbningstider åbningstider, ligesom der vil være anvisninger og forholdsregler, som jeg vil bede dig læse nøje igennem INDEN du kommer i klinikken. Det kan du læse mere om ved at følge linket her https://sites.google.com/a/bs-hudpleje.dk/klinikken/arrangementer. Kalenderen er voldsomt booket lige nu, og der er igen MEGET lang ventetid på at få en behandling. Jeg beklager meget, men jeg gør mit allerbedste for at følge med samtidig med at jeg passer godt på mig selv, så jeg også kan være her på den lange bane. Jeg håber på fortsat forståelse og tålmodighed med at få svar på spørgsmål og tider.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Jeg håber at alle er kommet godt igennem denne tid, og jeg glæder mig SÅ meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

 

24. april 2020                                                                                                            

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder på højtryk for at samle de sidste brikker i puslespillet, og at få styr på alting så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

19. april 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder i øjeblikket på at finde egnede løsninger og at få styr på alting, så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.

Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

17. april 2020

Kære kunder

Det ser ud til at påbuddet om lukning af klinikken ophæves fra i næste uge.

Der er imidlertid endnu ikke kommet retningslinier fra myndighederne om hvordan åbningen kan foregå

Jeg afventer derfor at retningslinierne bliver meldt klart og tydeligt ud, da jeg ønsker at genåbningen skal foregå på en ansvarlig og sikker måde.

Jeg håber naturligvis på din forståelse, idet jeg ønsker at passe godt på både mig selv og dig når du besøger klinikken

Jeg skal nok melde klart og tydeligt ud både på hjemmesiden her, via Facebook samt nyhedsbreve når jeg ved mere om åbningen. 

Online booking er fortsat midlertidig lukket, og der kan ikke bookes tider før klinikken igen åbner.

Berit Sprogø - Indehaver

6. april 2020

Kære kunder

Jeg havde håbet... Og glædet mig....

Men desværre er påbuddet fra regeringen om lukningen af klinikken endnu engang forlænget. Selvom jeg havde forventet det, blev jeg alligevel ked af aftenens melding. 

Jeg ved nemlig at jeg kommer til at skuffe en masse søde kunder, som havde glædet sig til at komme til en behandling. Jeg kontakter jer hver især pr. telefon.

MEN - det vigtigste er at vi alle kommer så godt igennem det her som muligt. 

Tusind millioner tak for de opmuntrende ord og omsorg jeg bliver mødt med. Det varmer - tak!

Jeg fortsætter selvfølgelig med at komme med gode råd og inspiration på klinikkens Facebook side (Find linket længere på forsiden), og hvis du har brug for at komme i kontakt med mig, kan jeg kontaktes på tlf. 41 41 41 01 tirsdag ml. 14.00 - 15.00, eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk. Dog vil jeg lige gøre opmærksom på, at bookning af nye tider først er muligt, når klinikken igen er åben.

Pas på dig - så passer vi på hinanden 

Berit Sprogø - Indehaver

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket

Regeringen har netop forlænget påbuddet om lukning. Det betyder at som det ser ud nu, åbner klinikken tidligst op igen den 14. april 2020.

Jeg kontakter hver og en som har booket en tid. Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart jeg får lov til at åbne klinikken. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.

Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan lige så nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Corona-krisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdaterer løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

De bedste tanker og kærligste hilsner

Berit Sprogø - Indehaver

19. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er lukket for en periode....

 Jeg følger naturligvis regeringen og sundhedsstyrelsens påbud om lukning, og klinikken åbner derfor tidligst op igen 1. april 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken. 

Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart klinikken igen er åben. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 

Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.

Du kan nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Coronakrisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 

når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!

17. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen og regeringen samt sundhedsstyrelsens påbud lukket frem til og med 30. marts 2020.

Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

16. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen lukket i uge 12.

Som det ser ud indtil videre, er klinikken åben tirsdag og torsdag i uge 13 fra kl. 10.00 - 17.00 begge dage.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.

Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.

Du kan bestille produkter ved at ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet på hjemmesidens forside. 

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19


12. marts 2020                                            CORONAVIRUS/COVID19

JEG LUKKER IKKE NED - MEN JEG PASSER PÅ DIG, MIG SELV OG SÅRBARE MENNESKER MED NEDSAT LUNGEFUNKTION OG IMMUNFORSVAR!

Jeg er i klinikken og fortsætter indtil videre behandlinger som sædvanligt. Jeg har altid prioriteret hygiejne højt, og hygiejnen vil nu blive yderligere skærpet. Jeg kogevasker som altid håndklæder og lagener, bruger handsker, spritter hænder og håndtagene i hele klinikken vil nu blive afsprittet efter hver eneste kunde så du kan være tryg ved at komme her. 

Jeg har stillet håndsprit frem, og beder derfor alle der besøger klinikken om at vaske hænder og benytte håndsprit så snart du kommer. Jeg beklager naturligvis at jeg lige i øjeblikket ikke kan byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk, men jeg håber på din forståelse idet jeg følger sundhedsstyrelsens anvisninger om hygiejne, og ønsker at reducere risikoen for smittespredning.

Jeg vil bede dig aflyser dine tider, hvis du eller nogen i din nærmeste familie eller omgangskreds har været i de risikofyldte områder. Føler du dig sløj, er snottet, har feber eller influenza lignede symptomer, så skal du IKKE  komme til behandlingen. Når pandemien er ovre, bliver der masser af tid til forkælelse. 

HUSK at melde afbud hvis du har feber, er snottet eller sløj på tlf. 41 41 41 01.

Mangler du produkter og er nervøs for at komme i klinikken, kan du ringe til mig og bestille dine produkter, og så finder vi ud af hvordan vi kan løse det. Det kan evt. koordineres på den måde at jeg stiller en pose med det du ønsker at købe udenfor klinikken når jeg kan se du kommer - eller evt. kan vi aftale en tid, og så kan du betale via Mobilepay udenfor døren eller via bankoverførsel. Så behøver du ikke komme ind i klinikken. Hvis det ikke kan fungere for dig eller føles trygt, så ring til mig og vi finder en løsning på det.

Jeg følger naturligvis regeringen, sundhedsstyrelsen og hele Corona-sagen tæt, og håber inderligt at jeg og alle andre kommer igennem denne krise hurtigt, uden at ende med at skulle lukke vores virksomhed. Mine tanker går til alle smittede, folk med andre sygdomme som ikke vil kunne klare at blive smittet, og til alle små selvstændige virksomheder som går en rigtig hård tid i møde.

Jeg håber stadig der er nogle der tør komme og besøge klinikken - jeg gør i hvert fald alt hvad jeg kan for din, min og vores allesammens sikkerhed.

Kærlig hilsen 

Berit Sprogø

10. marts 2020

Foråret og sommeren er lige på trapperne, og det er tid til at passe godt på huden når solens stråler igen rammer din hud efter en lang mørk tid. Solcreme vil altid være mit bedste råd til at at undgå solskader som pigmentforandringer og forbrænding af huden.

Du kan også styrke og forberede huden til foråret og sommeren ved at supplere med et kosttilskud. Beauty Bear Tan vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. Tan vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende glød/farve ved at styrke huden indefra så pigmentforandringer beskyttes og holdes mest muligt i ro. 

Den glød/farve du opnår vil også holde længere.

Kosttilskuddet er ligeledes særdeles velegnet hvis du lider af soleksem, eller hvis du bliver hurtig forbrændt. Beautybear Tan er veganske og indeholder betacaroten og C-vitaminer. Du skal blot tygge 2 lækre gummies med ferskensmag dagligt 4-5 uger før soleksponering, og gerne fortsætte resten af solsæsonen.


20. februar 2019                                     Pleje af øjenomgivelser   

             

Vores hud omkring øjnene er mere tynd og følsom, og det er også her at de første ældningstegn viser sig. Det gør derfor en verden til forskel for hele dit ansigt, hvis du plejer dine øjenomgivelser med en god øjencreme. 

Den prisvindende Eye elexir fra Elemental Herbology indeholder den tredobbelte avancerede teknologi som hjælper med at reducere fine linjer og rynker, hævelser og mørke rande.

Nøgleingredienser: Peptider, kombucha og hematit.

Find Eye Elexir her i klinikken. Pris 380,-

10. december 2018

Escentric Molecules dufte

Første og anden generation - Molecule 01 og Molekyle 02

Jeg er vild med dem begge fordi de er diskrete, og ofte giver utallige komplimenter (det kan vi nok alle sammen lide). 01éren indeholder kun et enkelt molekyle, og danner din helt egen signatur duft når du har den på. 02éren indeholder kun duftstoffet ambra og har en frisk men samtidig blød og rund duft. 

Begge dufte har en lidt feremon-agtig effekt, da de er virkelig tiltrækkende. De SKAL prøves!