Kort om Berit


  • Berit Sprogø, uddannet Cidesco kosmetolog i København.

  • 17 års erfaring som professionel kosmetolog.

  • Særlig interesse indenfor hudpleje. Speciale indenfor behandling af ældning af huden, pigmentforandringer, akne/uren hud, kronisk rødme og sensitiv hud.

  • Har siden 2011 været indehaver og drevet Berit Sprogø Hudplejeklinik

  • Har hjulpet mere end 3000 kunder med enten at bevare en sund hud eller forbedre hudproblemer.


Baggrund, uddannelse og passion

Jeg åbnede klinikken her i Ry i 2011. Min passion og spidskompetence er huden og hudpleje, og det at hjælpe med de udfordringer og problemer der kan opstå igennem årstidernes skift og andre ændringer i livet. Igennem årene har jeg hjulpet mange med enten at bevare eller at opnå en sund og smuk hud.

Jeg er uddannet kosmetolog på Cidesco kosmetologskolen i København i 2006. Cidesco diplomet er anerkendt som den mest prestigefyldte uddannelse i verden, og diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje. I min praktik periode i forbindelse med afslutningen af min uddannelse, var jeg hos Helle Thorup i Århus, hvor jeg herefter blev fastansat som kosmetolog og fik en masse god erfaring med på min vej.

Min ambition har hele tiden været at åbne min egen klinik. For at få en større indsigt i at drive en virksomhed og udvide min personlige værktøjskasse, læste jeg efter endt kosmetologuddannelse videre på Erhvervs Akademiet i Århus, hvor jeg tog en merkonomuddannelse i ledelse.

Det er fortsat - og har altid været - vigtigt for mig at blive inspireret på både det personlige og faglige plan, og du vil derfor opleve at der vil være dage hvor klinikken er lukket fordi jeg er på kursus, efteruddanner og videreuddanner mig - eller er til et foredrag.

Før min tid som kosmetolog har jeg dyrket min sport som dressurrytter på eliteplan, og har levet professionelt af det i flere år. Samtidig havde jeg heste i træning med henblik på enten videreuddannelse af hesten - eller med salg for øje. Derudover har jeg undervist både børn og voksne på alle niveauer, samt arbejdet i stalde med pasning og pleje af heste. Det var en meget spændende tid, som førte resultater og oplevelser med sig som jeg i al ydmyghed er både stolt af, men i høj grad også kan drage erfaringer og inspiration af i mit liv både personligt og professionelt den dag i dag.

Jeg har altid vidst, at hvis jeg jeg en dag ikke skulle have hestene som min fuldtidsbeskæftigelse, så ville jeg uddanne mig til kosmetolog, samle erfaring og senere åbne min egen klinik. Resultatskabende og luksuriøse ansigtsbehandlinger, høj faglighed, personlig rådgivning, nærvær, ultimativ velvære og god tid til behandlinger og sublim service var og er min mission hver eneste dag.

Min spidskompetence er huden, og jeg sætter en ære i at hjælpe dig med personlig rådgivning, så du kan passe og pleje din hud bedst muligt. Vi kan ikke undgå at huden i perioder kommer i ubalance. Men vi kan hjælpe huden, ved at anvende målrettede produkter, så den får den ultimative hjælp for at bevare en sund balance.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Livsmotto

GÅ UD I VERDEN OG VÆR DEN PERSON

DU GERNE SELV VIL MØDE