Berit Sprogø - kosmetolog og indehaver


Jeg åbnede klinikken her i Ry i 2011. Min passion og spidskompetence er huden og hudpleje, og det er min passion at hjælpe med de udfordringer og problemer der kan opstå igennem årstidernes skift og andre ændringer i livet.

Jeg er uddannet kosmetolog på Cidesco kosmetologskole i København i 2005, og har igennem årene hjulpet mange med at få en smuk og sund hud. I min praktik periode i forbindelse med min uddannelse, var jeg hos Helle Thorup i Århus, hvor jeg herefter blev fastansat som kosmetolog og fik en masse god erfaring med på min vej.

Målet har for mig, hele tiden været at åbne min egen klinik, og for at få en større indsigt i forretningsudvilkling og udvide min personlige værktøjskasse, læste jeg efter endt kosmetologuddannelse videre om aftenen på Erhvervs Akademiet i Århus, hvor jeg tog en lederuddannelse.

Det er fortsat - og har altid været det - vigtigt for mig at blive inspireret på både det personlige og faglige plan, og du vil derfor indimellem opleve at der vil være dage hvor klinikken er lukket fordi jeg er på kurses, efteruddanner mig eller er til et foredrag.

Før min tid som kosmetolog har jeg dyrket min sport på eliteplan, og har også levet professionelt af det i mange år. Det var en meget spændende tid, som førte resultater og oplevelser med sig som jeg i al ydmyghed er både stolt af, men i høj grad også kan drage erfaringer af i mit liv både personligt og professionelt i dag.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Livsmotto

GÅ UD I VERDEN OG VÆR DEN PERSON

DU GERNE SELV VIL MØDE