Vipper og bryn

Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn er for dig, der ønsker et naturligt look. Veltilrettede samt farvede vipper og bryn, kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt.

Når dine vipper bliver farvet, så vil de fremstå længere samt fremhæve og indramme dine øjne. Dine vipper kan farves i enten sort, blåsort eller brun, alt efter hvor intenst et udtryk du ønsker.

Dine øjenbryn er et af de vigtigste elementer i ens ansigt, da det er med til at skabe helhed og forme dit ansigtet. Uanset om du ønsker mørke bryn eller et mere naturligt udtryk, så finder vi sammen frem til den rigtige farve til dig.

Retning af øjenbryn tilbyder jeg med enten voks og pincet eller alene med pincet hvis du ønsker det. Vi finder sammen den bedste form, så brynene passer til dit ansigt. 

Der er mange faktorer, der spiller ind når det gælder hårfarve. Det er som regel gældende, at farven holder i 3-4 uger. Hvis du ofte er udsat for klor, saltvand og sol, så kan det få betydning for holdbarheden af farven. Hårets struktur, tørhedsgrad og farvepigmenter, er også med til at påvirke resultatet og holdbarheden, som dermed kan variere fra person til person.