Brands

Jeg har specialiseret mig i huden, og de problemer der kan opstå af forskellige årsager. Du vil derfor opleve at få en professionel, kompetent og ærlig rådgivning når du kommer til enten en behandling eller for at købe produkter. Jeg forhandler kun særlig brands som som Murad, Elemental Herbology, Aromatherapy Associates som er avanceret hudpleje i verdensklasse. Hvert eneste produkt arbejder målrettet på at skabe balance og resultater i huden på et dybt plan.

Jeg anvender primært Murad og Elemental Herbology´s  produkter i behandlingerne.  Begge hudplejeserier giver fantastiske resultater, og du kan forvente en klar forbedring i din hud efter hver eneste behandling.

Uanset hvilket resultat eller forbedring du ønsker, findes der en løsning som vil bringe dig tættere på en smuk og sund hud. Jeg arbejder ud fra princippet, at holde hudplejerutinerne så simple som muligt. Alt efter din huds behov, dine ønsker til resultater, dine rutiner og din økonomi skræddersyer jeg de produkter der passer til din daglige pleje derhjemme. Nogle gange skal der en ekstra indsats til med målrettede produkter og evt. behandlinger, for at opnå de ønskede resultater. Det vil altid være en individuel vurdering. 

MURAD

Murad blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad. Han er uddannet farmaceut og dermatolog, han er professor på UCLA i dermatologi og indehaver af Murad Inclusive Health SpaTM. 

Praktiserende hudlæge

Dr. Murad har behandlet mere end 50.000 patienter i de sidste 33 år. Gennem sin forskning gjorde han flere opdagelser, og besluttede sig derfor for at udvikle sine egne hudplejeprodukter som blev lanceret i 1989. Navnet Murad blev hurtigt associeret med funktionelle og højteknologiske produkter, som gør huden smuk ved at gøre den sund indefra og udenpå.

Banebrydende forskning og resultater

Dr. Murad var en af de første til at lancere hudplejeprodukter med AHA og stabiliseret C-vitamin til behandling af beskadiget hud og pigmentforandringer. Samtidig var han også en af de første, som har udviklet en komplet hudplejelinje til behandling af hormon ændring i huden. Siden år 2000 er alle Murad´s produkter baseret på ”the Murad Recipe” også kaldt Murad opskriften, der hjælper med at fastholde vandet i cellerne.

Dr. Murad er anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden bør plejes på den sundeste måde.

Dr. Murad´s produkter anvendes af verdens førende kosmetologer og hudplejeklinikker, og tager din hudpleje til et helt nyt niveau. 

Dr. Murad´s hudpleje filosofi bygger på følgende 3 principper.

1)     Rense og opfriske huden

      2)     Behandle og reparere huden

3)     Fugte og beskytte huden 


19 banebrydende patenter


Murad råder over 19 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud - herunder forebyggelse af rynker, solskader og akne. Virkningen af Murad´s produkter testes i USA på uafhængige laboratorier, og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.​

ELEMENTAL HERBOLOGY

Elemental Herbology tilbyder en række sublime prisvindende og banebrydende hudplejeprodukter. 

Produkterne kommer fra London i England, hvor de også produceres. Produkterne er effektive, rene og indeholder naturlige ingredienser kombineret med lægevidenskabens verden. Flere af produkterne indeholder patenterede formler, hvilket fortæller at produkterne er virksomme, og virkelig kan gøre en forskel for din hud.

Hudplejeserien byder på flere gode løsninger, hvor du bruger mindre tid på hudplejen, men alligevel får maksimal effekt. I en travl hverdag er tiden for mange helt essentiel, og det er derfor en stor glæde at kunne byde på hudplejeprodukter til dig som gerne vil spare tid uden at gå på kompromis med kvaliteten, virkningen og resultaterne.

Produkterne er meget drøje, og enormt nærende uden at virke fedtende. Flere af produkterne indeholder et naturligt beskyttende solfilter, hvilket er ideelt så du kan beskytte hudens ældningsproces samt minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft. 

Elemental Herbology har i 2017, 2018 og 2019 næsten gjort "rent bord" i England ved prisuddelinger på både indholdet og produkternes utrolig smukke design. Jeg stiller utrolig store krav til de produkter jeg fører her i klinikken, og når det er sagt må jeg erkende at designet er i en absolut klasse for sig, og pynter og gør sig godt til på ethvert badeværelse. 

Denne hudplejeserie supplerer produkterne fra Aromatherapy Associates super godt, idet tankerne og filosofien bagved minder utrolig meget om hinanden.


AROMATHERAPY ASSOCIATES

Det er med stor glæde og stolthed at jeg kan præsentere Aromatherapy Associates behandlinger og hudplejeserie i klinikken. Aromatherapy Associates er en international og meget anerkendt hudplejeserie, som giver effektive og synlige resultater. Produkterne er baseret på rene naturlige og håndblandende essentielle olier af højeste kvalitet, og du vil ret hurtigt mærke og se en forandring i huden, når du anvender produkterne. 

Flere af produkterne indeholder aromatiske dufte som er 100 % naturlige, og hver især fremmer fysisk og psykisk velvære, ligesom flere af produkterne kan anvendes som et alternativ eller supplement til medicin.

 Du vil derfor opleve en total velvære oplevelse, samtidig med at din hud bliver plejet med vitaminer, planteekstrakter og nærende essentielle olier, som giver din hud glød og vitalitet. 

Aromatherapy associates hudplejeserie kommer fra England, og er skabt for over 3 årtier siden af Geraldine Howard og Sue Beechey. Hudplejeserien er unik da der findes produkter til alle hudtyper og individuelle behov, og det er derfor muligt at behandle ethvert problem du måtte opleve med din hud.

Aromatherapy Associates støtter fair trade og økologiske og traditionelle dyrkningsmetoder, og mener at planter som er dyrket uden kemikalier har flere fordele og færre bivirkninger for huden og kroppen.

Produkterne sælges også i klinikken, og min erfaring er at de bedste resultater opnås ved dagligt at rense, pleje og fugte huden hjemme, kombineret med behandlinger i klinikken. Efter en grundig samtale og hudanalyse, skræddersyes produkterne individuelt, så du får det som passer præcis til din hudtype, tilstand og behov. 


MINERALOGIE

Mineralogie er en 100 % naturlig mineral makeup og er baseret på knuste fugtgivende, plejende og helende mineraler. Makeuppen er fri for parabener, parfume og andre farve- og tilsætningsstoffer, og kan bruges af selv den mest sarte hud. Makeupserien giver et forbløffende naturligt og holdbart resultat, og er velegnet til alle hudtyper. Mineralmakeupen er desuden meget nem at arbejde med, og føles let og naturlig på huden.