Vision
Jeg ønsker at Berit Sprogø Hudplejeklinik er dit foretrukne valg når du ønsker en professionel behandling hvor der er fokus på en totaloplevelse for hud, krop og sjæl samt effektive og målrettet resultater.

Mission
Jeg tilbyder 100 % skræddersyede og målrettede behandlinger som skaber de resultater du ønsker, hvor du er i centrum fra du kommer til du går.


Det kan du forvente, når du besøger klinikken

Jeg bestræber mig på at give dig den bedste oplevelse, hver gang du besøger klinikken. Nærvær, god tid, høj faglig viden og ærlig rådgivning er for mig helt essentielt for at skabe en god dialog, tillid, målrettede resultater og en afslappet atmosfære. Jeg gør mig umage og lægger stor vægt på at lytte til lige præcis det du ønsker hjælp til, således at de ønskede resultater opnås. Rådgivningen og vejledningen er altid individuel, da jeg tager udgangspunkt i dig og din hud, din livsstil og hvor meget tid og økonomi du har mulighed for at investere i behandlinger og hjemmepleje. 


Personlig udvikling


Personlig udvikling handler for mig om, at blive mere af den person som man gerne vil være. Vi kan udvikle os igennem hele livet - det handler bare om at være nysgerrig.

 Hver fredag deler jeg mentale og udviklende værktøjer med dig på klinikkens Facebook-side, som måske kan inspirere dig og give stof til eftertanke. 

Du kan finde linket til klinikkens Facebook-side på forsiden her på websitet, eller søge på Berit Sprogø Hudplejeklinik facebook via Google. Så bliver du ledt videre derfra uden at du behøver at have en en Facebook profil.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i et univers af skønhed, velvære, forkælelse og personlig udvikling.Berit Sprogø - kosmetolog og indehaver


Om Berit

Jeg åbnede klinikken her i Ry i 2011. Min passion og spidskompetence er huden og hudpleje, og det er min passion at hjælpe med de udfordringer og problemer der kan opstå igennem årstidernes skift og andre ændringer i livet. 
Jeg er uddannet kosmetolog på Cidesco kosmetologskole i København i 2005, og har igennem årene hjulpet mange med at få en smuk og sund hud. I min praktik periode i forbindelse med min uddannelse, var jeg hos Helle Thorup i Århus, hvor jeg herefter blev fastansat som kosmetolog og fik en masse god erfaring med på min vej.
Målet har for mig, hele tiden været at åbne min egen klinik, og for at få en større indsigt i forretningsudvilkling og udvide min personlige værktøjskasse, læste jeg efter endt kosmetologuddannelse videre om aftenen på Erhvervs Akademiet i Århus, hvor jeg tog en lederuddannelse. 
Det er fortsat - og har altid været det - vigtigt for mig at blive inspireret på både det personlige og faglige plan, og du vil derfor indimellem opleve at der vil være dage hvor klinikken er lukket fordi jeg er på kurses, efteruddanner mig eller er til et foredrag.
Før min tid som kosmetolog har jeg dyrket min sport på eliteplan, og har også levet professionelt af det i mange år. Det var en meget spændende tid, som førte resultater og oplevelser med sig som jeg i al ydmyghed er både stolt af, men i høj grad også kan drage erfaringer af i mit liv både personligt og professionelt i dag. 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Livsmotto

GÅ UD I VERDEN OG VÆR DEN PERSON 
DU GERNE SELV VIL MØDE