ÅRETS ADVENTS KALENDER 2020Du har nu mulighed for at bestille årets eksklusive adventskalender. Adventskalenderen er luksuriøs selvforkælelse og ekstra kærlig omsorg til dig selv, eller en du holder af i den søde juletid.

De fire gaver er fyldt med nærende, fugtgivende luksus fra naturens rigdom til ansigt og krop samt must haves, som på hver sin måde vil berige hver af dine adventssøndage med tanke på at komme ned i gear og lade din energi op.

Årets adventskalender findes igen i år i to forskellige udgaver

Adventskalender               675,-  kr.
Adventskalender             1500,- kr.


Gaverne bliver smukt indpakket og leveres i en gavekurv med tal på hver gave. Adventskalenderen skal forudbestilles 2 dage før afhentning ved enten at sende en email til bs@bs-hudpleje.dk eller ved at ringe på tlf. 41414101. Du kan altid indtale en besked, hvis jeg lige er optaget af en behandling, og så ringer jeg dig op lige så snart jeg er ledig. 

Du kan naturligvis også selv sammensætte en adventskalender, som passer til dine ønsker og budget, ligesom du også kan købe adventsgaver enkeltvis. Jeg hjælper dig gerne med at finde den rigtige gave hvis du ønsker det.