Jeg har specialiseret mig i huden, og de problemer der kan opstå af forskellige årsager. 
Du vil derfor opleve at få en professionel, kompetent og ærlig rådgivning når du kommer til enten en behandling eller for at købe produkter.

Alle produkter i klinikken er håndplukket, og er fri for kunstige farve-og tilsætningsstoffer, mineralske olier, alkohol, parfume, parabenefri og miljøvenlige. Produkterne indeholder 100 % naturlige ingredienser,  og hvert eneste produkt arbejder målrettet på at skabe balance i huden.
Uanset hvilket resultat eller forbedring du ønsker, findes der en løsning som vil bringe dig tættere på en smuk og sund hud.

Jeg arbejder ud fra princippet, at holde hudplejerutinerne så simple som muligt. 
Alt efter din huds behov, dine ønsker til resultater, dine rutiner og din økonomi skræddersyer jeg de produkter der passer til din daglige pleje derhjemme. 
Nogle gange skal der en ekstra indsats til med målrettede produkter og evt. behandlinger, for at opnå de ønskede resultater. Det vil altid være en individuel vurdering. ELEMENTAL HERBOLOGYElemental Herbology tilbyder en række sublime prisvindende og banebrydende hudplejeprodukter. 
Produkterne kommer fra London i England, hvor de også produceres. Produkterne er effektive, rene og indeholder naturlige ingredienser kombineret med lægevidenskabens verden. Flere af produkterne indeholder patenterede formler, hvilket fortæller at produkterne er virksomme, og virkelig kan gøre en forskel for din hud.

Hudplejeserien byder på flere gode løsninger, hvor du bruger mindre tid på hudplejen, men alligevel får maksimal effekt. I en travl hverdag er tiden for mange helt essentiel, og det er derfor en stor glæde at kunne byde på hudplejeprodukter til dig som gerne vil spare tid uden at gå på kompromis med kvaliteten, virkningen og resultaterne.

Produkterne er meget drøje, og enormt nærende uden at virke fedtende. Flere af produkterne indeholder et naturligt beskyttende solfilter, hvilket er ideelt så du kan beskytte hudens ældningsproces samt minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft. 

Elemental Herbology har i 2017, 2018 og 2019 næsten gjort "rent bord" i England ved prisuddelinger på både indholdet og produkternes utrolig smukke design. Jeg stiller utrolig store krav til de produkter jeg fører her i klinikken, og når det er sagt må jeg erkende at designet er i en absolut klasse for sig, og pynter og gør sig godt til på ethvert badeværelse. 

Denne hudplejeserie supplerer produkterne fra Aromatherapy Associates super godt, idet tankerne 
og filosofien bagved minder utrolig meget om hinanden.


AROMATHERAPY ASSOCIATES


Det er med stor glæde og stolthed at jeg kan præsentere Aromatherapy Associates behandlinger og hudplejeserie i klinikken. Aromatherapy Associates er en international og meget anerkendt hudplejeserie, som giver effektive og synlige resultater. Produkterne er baseret på rene naturlige og håndblandende essentielle olier af højeste kvalitet, og du vil ret hurtigt mærke og se en forandring i huden, når du anvender produkterne. 
Flere af produkterne indeholder aromatiske dufte som er 100 % naturlige, og hver især fremmer fysisk og psykisk velvære, ligesom flere af produkterne kan anvendes som et alternativ eller supplement til medicin.
 
Du vil derfor opleve en total velvære oplevelse, samtidig med at din hud bliver plejet med vitaminer, planteekstrakter og nærende essentielle olier, som giver din hud glød og vitalitet. 

Aromatherapy associates hudplejeserie kommer fra England, og er skabt for over 3 årtier siden af Geraldine Howard og Sue Beechey. Hudplejeserien er unik da der findes produkter til alle hudtyper og individuelle behov, og det er derfor muligt at behandle ethvert problem du måtte opleve med din hud.
Aromatherapy Associates støtter fair trade og økologiske og traditionelle dyrkningsmetoder, og mener at planter som er dyrket uden kemikalier har flere fordele og færre bivirkninger for huden og kroppen.

Produkterne sælges også i klinikken, og min erfaring er at de bedste resultater opnås ved dagligt at rense, pleje og fugte huden hjemme, kombineret med behandlinger i klinikken. Efter en grundig samtale og hudanalyse, skræddersyes produkterne individuelt, så du får det som passer præcis til din hudtype, tilstand og behov. 


SACRED NATURE - BY COMFORT ZONE

Sacred nature en en eksklusiv effektiv økologisk italiensk hudplejeserie, og indeholder 99 % naturlige og økologiske ingredienser. Planteekstrakterne giver dig en uovertruffen aromatisk oplevelse af velvære, og er en fryd for dine sanser når du anvender produkterne.

Sacred Nature kommer fra Comfort Zone som er et verdenskendt og meget ekslusivt italiensk firma, hvor kun de aller bedste, fineste og rene ingredienser benyttes i produkterne. Produkterne har en videnskabelig dokumenteret effekt, og du vil opleve et effektivt resultat når du anvender produkterne. Sacred Nature har den fornemme franske ecocertificering, som er verdens mest anerkendte ECOCERTIFICERING. 

Produkterne sælges også i klinikken, og min erfaring er at de bedste resultater opnås ved dagligt at rense, pleje og fugte huden hjemme, kombineret med behandlinger i klinikken. Efter en grundig samtale, skræddersyes produkterne individuelt, så du får det som passer præcis til din hudtype, tilstand og behov. 

 
MINERALOGIE

Mineralogie er en 100 % naturlig mineral makeup og er baseret på knuste fugtgivende, plejende og helende mineraler. Makeuppen er fri for parabener, parfume og andre farve- og tilsætningsstoffer, og kan bruges af selv den mest sarte hud. Makeupserien giver et forbløffende naturligt og holdbart resultat, og er velegnet til alle hudtyper. Mineralmakeupen er desuden meget nem at arbejde med, og føles let og naturlig på huden.ESCENTRIC MPLECULE DUFTE 01 & 01

Jeg er vild med begge dufte fordi de er diskrete, og ofte giver utallige komplimenter. 

Molecule 01 
Indeholder kun et enkelt molekyle, og din helt egen duftsignatur dannes når du har den på. Duften holder i 
op til 10 timer, og kan også anvendes som en primer under andre dufte for at forlænge deres holdbarhed.

Molecule 02 
Indeholder duftstoffet ambra, og har en fantastisk frisk, blød og rund duft.

Begge dufte er unisex - de skal bare prøves!


LYCON

Jeg anvender professionel voks fra australske Lycon, som er etableret i 1978 af den internatinalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. Lycon voks nyder godt af sit velfortjente ry som creme de la creme indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de aller mest eksklusive og kendte klinikker i mere 
end 35 lande. Voksen er specielt udviklet med de fineste naturlige ingredienser og en sanselig aromaterapi, og 
leverer enestående resultater idet voksen fjerner hår helt ned til 1 mm. Din hud bliver samtidig plejet og fugtet 
som en ekstra luksus for dig. Lycons lave temperaturer gør at selv den mest sarte hud kan klare en 
voksbehandling, Det er ikke uden grund at Lycon er den førende voks på markedet i kvalitet og resultat, og er efterspurgt af berømtheder i hele verden.