22. februar 2021

Forårssolen er til stor glæde begyndt at kigge frem. Men husker du at beskytte dig mod de stærke stråler?
Mange forbinder ikke foråret med stærk sol og beskyttelse, men faktisk skal man være meget opmærksom på hvor stærk solen er i foråret. Fordi vinden endnu er kølig, så mærker man simpelthen ikke hvor meget solen bider. Det er først senere på dagen at man måske mærker at huden strammer og  måske også er blevet lidt rød.

Og jo - solen ER vidunderlig og den gør godt og er godt for mange ting. Men - der er intet som solen som kan få hudens ældningsproces til at accelerere. 
Så hvis du gerne vil udsætte ældningsprocessen i din hud, og minimere risikoen for hudkræft og modermærkekræft -  SÅ HUSK SOLBESKYTTELSE.2. december 2020

Vejret skifter og måske oplever du at huden også ændrer sig. Når vi får varme på inde og herefter bevæger os ud i køligere omgivelser, så vil de fleste opleve at huden bliver dehydreret. Din hud vil bedre kunne klare sig, hvis du får en mere nærende creme, tilføjer en styrkende og beskyttende ansigtsolie og måske er der også behov for at at ændre renseproduktet i denne årstid. 

Hvis du er i tvivl om din hud har brug for noget ekstra pleje eller ændringer i din hudplejerutiner, så tilbyder jeg dig hjælp her i klinikken. Jeg har mere en 16 års erfaring som professionel kosmetolog, og det tilsammen med et godt kendskab til de produkter jeg fører her i klinikken, gør det mig i stand til at tilbyde dig en personlig hudanalyse, samt vejlede dig om din hud så du kan sætte ind med lige præcis det som DIN hud har brug. 

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med din hud, så du kan bevare en sund og smuk hud.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

25. august 2020

1. hjælp til tørre øjenomgivelser og hævede øjne

På blot 10 minutter kan dette kølende gel-plaster opstramme, tone og lysne huden mens forekomsten af linier og hævelser reduceres. Ved hjælp af hyaluronsyre, peptider og islandsk gletsjervand, vil dine øjenomgivelser opleves genoplivede, beroligede og foryngende.

Skyn eyepads er ideelle at have hvis du skal se frisk ud efter en lang dag, er inde i en presset og stresset periode hvor du er mere mørk omkring øjnene, efter flyveturen som dehydrer huden - eller hvis du bare gerne vil give dine øjenomgivelser et ekstra boost med fugt, opstramning og genopbygning.

Skyn eyepads er fri for parfume, parabener, silikone og andre kemiske stoffer og er desuden veganske.

Anvend Skyn eyepads 1 x ugentligt eller efter behov.

1 par:    45,- kr.
4 par:  125,- kr.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

23. maj 2020

Sommeren og sandal tiden venter lige om hjørnet. Det er for de fleste hårdt for fødderne, og dine fodsåler og hæle kan nemt blive tørrer med revner og ømhed som følge deraf. Når jeg har været i bad, så bruger jeg en god plejende fodcreme og tager en bomulds sok på indtil fodcremen er absorberet. Det holder mine fødder bløde og velplejede, og det tager kun et øjeblik. Min favorit fodcreme er fra AHAVA. Den indeholder mineraler fra det døde hav, kokos-og jojoba olier, sheasmør, aloe vera og beskyttende provitamin B5 og E-vitamin. 

Selvom det er en rig og intensiv plejende fodcreme, så trænger den ind i huden efter kort tid. Er dine hæle og fodsåler meget tørre, så anbefaler jeg at du anvender fodcremen både morgen og aften på rene fødder. Det er en sand fornøjelse at have bløde og velplejede fødder, og anvender du fodcremen jævnligt (dagligt hvis du har behov for det), vil dine fødder være dig dybt taknemmelige hver eneste dag. 

Du kan købe AHAVA fodcremen her i klinikken. Den koster kr. 189,-
Send en mail til bs@bs-hudpleje.dk eller ring alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00 og aftal en tid for afhentning af fodcremen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
8, maj 2020

Jeg har mange forskellige produkter på mit badeværelse. Alt efter årstiden og min huds behov, tilpasser jeg mine favoritter så de kommer til at stå i front på hylden. 

Lige nu har jeg fokus på at forberede og styrke min hud til foråret og sommeren og solens stråler. I marts gik jeg i gang med Beautybears Tan gummies. Det er et kosttilskud med vitaminer som forbeder huden på solens stråler, gør at man får en flottere glød, som også holder et stykke tid efter sommeren er slut. Men det allerbedste er at det holder mit soleksem væk, som jeg ellers godt kan have en tendens til. Det er SÅ skønt at være fri for kløende knopper. Beautybears Tan sørger også for at styrke huden indefra, så pigmentforandringer holdes mest muligt i ro igennem sommeren.

Så er der selvfølgelig Coola´s solprodukter. Min favorit solcreme til ansigtet er Matte tint, som ensarter farveforskelle og føles silkeblød og let på huden. Til kroppen anvender jeg sprayudgaven, da det går hurtigt og så kan jeg selv påføre solprodukter på ryggen fordi den netop er i sprayform.

Til hudens pleje om natten, bruger jeg lige nu Cell Nourish serum samt natcremen Vital Glow fra Elemental Herbology. Disse to produkter er rige på vitaminer og antioxidanter, som styrker, booster og genopbygger huden henover natten. Vitamin C og peptider sørger blandt andet for at fremme kollagen produktionen, og  Retinoid/A-vitamin stimulerer cellefornyelsen, så hudens spændstighed og elasticitet både forbedres og holdes i form. Begge produkter er ekstrem plejende, og virker som balsam på huden.


Kærlig hilsen

Berit


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


6. maj 2020       
                                                                                                 
Kære kunder

Klinikken er i øjeblikket midlertidig lukket, da jeg ikke er helt på toppen. Jeg har ikke Coronavirus (er blevet testet for en sikkerheds skyld), men jeg hoster en hel del og kan derfor ikke være i klinikken. Lige så snart jeg er frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

27. april 2020    

Kære kunder

Desværre kommer klinikken ikke til at åbne i dag som ellers planlagt. 

Jeg er ikke helt på toppen. For en sikkerheds skyld valgte jeg at blive testet for Covid -19, men det har jeg heldigvis ikke. 
Lige så snart jeg føler mig frisk til at åbne klinikken igen, så informerer jeg herom på hjemmesiden.

Jeg beklager meget, og glæder mig meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


25. april 2020

Kære kunder

Det er med stor glæde at jeg kan meddele at klinikken åbner igen mandag den 27. april 2020. Jeg starter lige så forsigtigt op med behandlinger. Jeg følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, og tilbyder derfor til at starte med kun kortere behandlinger. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke svare på hvornår jeg åbner op for længerevarende behandlinger. Der vil ligeledes i en periode være reduceret åbningstider åbningstider, ligesom der vil være anvisninger og forholdsregler, som jeg vil bede dig læse nøje igennem INDEN du kommer i klinikken. Det kan du læse mere om ved at følge linket her https://sites.google.com/a/bs-hudpleje.dk/klinikken/arrangementer. Kalenderen er voldsomt booket lige nu, og der er igen MEGET lang ventetid på at få en behandling. Jeg beklager meget, men jeg gør mit allerbedste for at følge med samtidig med at jeg passer godt på mig selv, så jeg også kan være her på den lange bane. Jeg håber på fortsat forståelse og tålmodighed med at få svar på spørgsmål og tider.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Jeg håber at alle er kommet godt igennem denne tid, og jeg glæder mig SÅ meget til at se jer allesammen igen.

Berit Sprogø - Indehaver

 


24. april 2020                                                                                                            

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder på højtryk for at samle de sidste brikker i puslespillet, og at få styr på alting så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.
Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Du kan stadig følge opdateringer på klinikkens Facebook side ved at følge linket her https://www.facebook.com/bsprogo/

Berit Sprogø - Indehaver
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

19. april 2020

Kære kunder

Klinikken er fortsat midlertidig lukket. 

Jeg arbejder i øjeblikket på at finde egnede løsninger og at få styr på alting, så sikkerheden opfyldes på bedste måde for både dig og mig.
Det tager tid, men jeg takker på forhånd for forståelsen og beder dig væbne med tålmodighed lidt endnu.

Berit Sprogø - Indehaver

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

17. april 2020

Kære kunder

Det ser ud til at påbuddet om lukning af klinikken ophæves fra i næste uge.
Der er imidlertid endnu ikke kommet retningslinier fra myndighederne om hvordan åbningen kan foregå
Jeg afventer derfor at retningslinierne bliver meldt klart og tydeligt ud, da jeg ønsker at genåbningen skal foregå på en ansvarlig og sikker måde.

Jeg håber naturligvis på din forståelse, idet jeg ønsker at passe godt på både mig selv og dig når du besøger klinikken

Jeg skal nok melde klart og tydeligt ud både på hjemmesiden her, via Facebook samt nyhedsbreve når jeg ved mere om åbningen. 
Online booking er fortsat midlertidig lukket, og der kan ikke bookes tider før klinikken igen åbner.

Berit Sprogø - Indehaver6. april 2020


Kære kunder

Jeg havde håbet... Og glædet mig....

Men desværre er påbuddet fra regeringen om lukningen af klinikken endnu engang forlænget. Selvom jeg havde forventet det, blev jeg alligevel ked af aftenens melding. 
Jeg ved nemlig at jeg kommer til at skuffe en masse søde kunder, som havde glædet sig til at komme til en behandling. Jeg kontakter jer hver især pr. telefon.

MEN - det vigtigste er at vi alle kommer så godt igennem det her som muligt. 

Tusind millioner tak for de opmuntrende ord og omsorg jeg bliver mødt med. Det varmer - tak!

Jeg fortsætter selvfølgelig med at komme med gode råd og inspiration på klinikkens Facebook side (Find linket længere på forsiden), og hvis du har brug for at komme i kontakt med mig, kan jeg kontaktes på tlf. 41 41 41 01 tirsdag ml. 14.00 - 15.00, eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk. Dog vil jeg lige gøre opmærksom på, at bookning af nye tider først er muligt, når klinikken igen er åben.

Pas på dig - så passer vi på hinanden Berit Sprogø - Indehaver


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


23. marts 2020

Kære kunder


Klinikken er fortsat midlertidig lukket

Regeringen har netop forlænget påbuddet om lukning. Det betyder at som det ser ud nu, åbner klinikken tidligst op igen den 14. april 2020.

Jeg kontakter hver og en som har booket en tid. Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart jeg får lov til at åbne klinikken. Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.

Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.
Du kan lige så nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Corona-krisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdaterer løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 
når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!


De bedste tanker og kærligste hilsner

Berit Sprogø - Indehaver
19. marts 2020Kære kunder

Klinikken er lukket for en periode....

 Jeg følger naturligvis regeringen og sundhedsstyrelsens påbud om lukning, og klinikken åbner derfor tidligst op igen 1. april 2020.
Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken. 

Nye tidsbestillinger er igen muligt, lige så snart klinikken igen er åben. 
Klinikkens online-booking har jeg midlertidigt lukket for, da hele situationen om hvornår alting er i normal tilstand er meget usikker.
Jeg sender et nyhedsbrev ud, når klinikken og online booking igen er åben. 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbreve, så kan du nemt tilmelde dig via linket i menuen til ventre.
Du kan nemt og hurtigt afmelde dig nyhedsbreve når Coronakrisen er slut, hvis du ikke finder nyhedsbrevene interessante.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg beklager dybt de gener det medfører, men j
eg glæder mig til igen at byde dig velkommen, 
når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid19

Pas godt på dig selv - og hinanden!17. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen og regeringen samt sundhedsstyrelsens påbud lukket frem til og med 30. marts 2020.
Jeg kontakter alle som har bestilt en tid, og så finder vi en ny tid når det igen er muligt at åbne klinikken.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.
Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.
Du kan bestille produkter ved ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet længere nede på siden.

Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid1916. marts 2020

Kære kunder

Klinikken er som følge af Coronavirussen lukket i uge 12.
Som det ser ud indtil videre, er klinikken åben tirsdag og torsdag i uge 13 fra kl. 10.00 - 17.00 begge dage.

Hvis du mangler renseprodukter, peeling, serum, cremer, vitaminer eller olier, så leverer jeg gratis ud til dig hvis du bor i Ry.
Bor du ikke i Ry, kan jeg naturligvis sende produkterne til dig.
Du kan bestille produkter ved at ringe til mig på tlf. 41 41 41 01 eller ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.

Jeg opdatere løbende på klinikkens Facebook side, som du kan følge ved at trykke på Facebook logoet på hjemmesidens forside. 


Jeg glæder mig til igen at byde dig velkommen, når vi får - og tro mig, det gør vi - styr på Covid1912. marts 2020                                            CORONAVIRUS/COVID19


JEG LUKKER IKKE NED - MEN JEG PASSER PÅ DIG, MIG SELV OG SÅRBARE MENNESKER MED NEDSAT LUNGEFUNKTION OG IMMUNFORSVAR!

Jeg er i klinikken og fortsætter indtil videre behandlinger som sædvanligt. Jeg har altid prioriteret hygiejne højt, og hygiejnen vil nu blive yderligere skærpet. Jeg kogevasker som altid håndklæder og lagener, bruger handsker, spritter hænder og håndtagene i hele klinikken vil nu blive afsprittet efter hver eneste kunde så du kan være tryg ved at komme her. 

Jeg har stillet håndsprit frem, og beder derfor alle der besøger klinikken om at vaske hænder og benytte håndsprit så snart du kommer. Jeg beklager naturligvis at jeg lige i øjeblikket ikke kan byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk, men jeg håber på din forståelse idet jeg følger sundhedsstyrelsens anvisninger om hygiejne, og ønsker at reducere risikoen for smittespredning.

Jeg vil bede dig aflyser dine tider, hvis du eller nogen i din nærmeste familie eller omgangskreds har været i de risikofyldte områder. Føler du dig sløj, er snottet, har feber eller influenza lignede symptomer, så skal du IKKE  komme til behandlingen. Når pandemien er ovre, bliver der masser af tid til forkælelse. 

HUSK at melde afbud hvis du har feber, er snottet eller sløj på tlf. 41 41 41 01.

Mangler du produkter og er nervøs for at komme i klinikken, kan du ringe til mig og bestille dine produkter, og så finder vi ud af hvordan vi kan løse det. Det kan evt. koordineres på den måde at jeg stiller en pose med det du ønsker at købe udenfor klinikken når jeg kan se du kommer - eller evt. kan vi aftale en tid, og så kan du betale via Mobilepay udenfor døren eller via bankoverførsel. Så behøver du ikke komme ind i klinikken. Hvis det ikke kan fungere for dig eller føles trygt, så ring til mig og vi finder en løsning på det.

Jeg følger naturligvis regeringen, sundhedsstyrelsen og hele Corona-sagen tæt, og håber inderligt at jeg og alle andre kommer igennem denne krise hurtigt, uden at ende med at skulle lukke vores virksomhed. Mine tanker går til alle smittede, folk med andre sygdomme som ikke vil kunne klare at blive smittet, og til alle små selvstændige virksomheder som går en rigtig hård tid i møde.

Jeg håber stadig der er nogle der tør komme og besøge klinikken - jeg gør i hvert fald alt hvad jeg kan for din, min og vores allesammens sikkerhed.

Kærlig hilsen 

Berit Sprogø


10. marts 2020

Foråret og sommeren er lige på trapperne, og det er tid til at passe godt på huden når solens stråler igen rammer din hud efter en lang mørk tid. Solcreme vil altid være mit bedste råd til at at undgå solskader som pigmentforandringer og forbrænding af huden.

Du kan også styrke og forberede huden til foråret og sommeren ved at supplere med et kosttilskud. Beauty Bear Tan vitamins forbereder huden til sommerens sol indefra. Tan vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende glød/farve ved at styrke huden indefra så pigmentforandringer beskyttes og holdes mest muligt i ro. 

Den glød/farve du opnår vil også holde længere.

Kosttilskuddet er ligeledes særdeles velegnet hvis du lider af soleksem, eller hvis du bliver hurtig forbrændt. Beautybear Tan er veganske og indeholder betacaroten og C-vitaminer. Du skal blot tygge 2 lækre gummies med ferskensmag dagligt 4-5 uger før soleksponering, og gerne fortsætte resten af solsæsonen.
20. februar 2019                                     Pleje af øjenomgivelser   
             

Vores hud omkring øjnene er mere tynd og følsom, og det er også her at de første ældningstegn viser sig. Det gør derfor en verden til forskel for hele dit ansigt, hvis du plejer dine øjenomgivelser med en god øjencreme. 

Den prisvindende Eye elexir fra Elemental Herbology indeholder den tredobbelte avancerede teknologi som hjælper med at reducere fine linjer og rynker, hævelser og mørke rande.
Nøgleingredienser: Peptider, kombucha og hematit.
Find Eye Elexir her i klinikken. Pris 380,-


10. december 2018
Escentric Molecules dufte

Første og anden generation - Molecule 01 og Molekyle 02

Jeg er vild med dem begge fordi de er diskrete, og ofte giver utallige komplimenter (det kan vi nok alle sammen lide). 01éren indeholder kun et enkelt molekyle, og danner din helt egen signatur duft når du har den på. 02éren indeholder kun duftstoffet ambra og har en frisk men samtidig blød og rund duft. 
Begge dufte har en lidt feremon-agtig effekt, da de er virkelig tiltrækkende. De SKAL prøves!
20. august 2018

Så er sommerferien slut

Sommerferien er for de fleste slut, og hverdagen kalder igen. Jeg håber du har haft en dejlig sommerferie, og nydt den helt fantastiske sommer vi har haft i år. Hvis du også oplever at din hud er tør efter sommeren kan en fugtgivende serum, maske og eksfoliering hjælpe din hud, så den igen får sin gød, spændstighed og elasticitet tilbage. Det er en god ide at søge professionel vejledning, så du kommer hjem med de produkter som passer til din hudtype, og til din huds tilstand som den er lige nu. 24. maj 2018

                                                               Oplysning om opdatering af persondata

EU indfører pr. 25. maj 2018 nye regler om beskyttelse om persondata. 
Jeg kan oplyse at jeg - ligesom så mange andre virksomheder - har opdateret mine politikker i forhold til håndtering af personoplysninger.
Det betyder at jeg passer godt på dine personlige data.

 Jeg registrerer navn, adresse, emailadresse, telefonnummer samt oplysninger om gennemførte behandlinger og køb af produkter.  
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, omkring de persondata jeg har oprettet i mit system.

Såfremt du ønsker at trække din samtykke tilbage, kan du kontakte mig ved at sende en mail til bs@bs-hudpleje.dk.
Så vil jeg tage hånd om det med det samme.

                   ____________________________________________________________________________________________________________________26. marts 2018                                  Nu kan du betale med mobilepay

Det er nu muligt at betale med mobilepay i klinikken. 
Jeg har samtidig valgt ikke at have en Dankort terminal, så derfor vil betalings mulighederne fremover være kontant og mobilepay.

Ved at indtaste de fem cifre er betalingen hurtigt klaret.                                                                                                      
  62133


...........................................................................................................................................................................september 2017

AROMATHERAPY ASSOCIATES


Der er nu kommet flere produkter fra dette eksklusive brand.
Serien arbejder på 2 plan. Det er sublim hudpleje, og udover det har det også indvirkning på det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.

Produkterne er uden kunstige farve -og tilsætningsstoffer, 
parfume, alkohol og mineralske olier. 
Alle produkter er økologiske, og produceret med fairtrade, og de lever op til kravene for at opnå den franske eco certificering.
Firmaet har dog valgt ikke at markedsføre sig i den retning.

Mange benytter sig allerede af de fantastiske badeolier, og deres gavnlige effekt for at opnå velvære, ro og overskud.
Som supplement til badeolierne er der nu kommer rollerballs, som kan bruges i løbet af dagen. Du kan således få terapi, og få ro og overblik igennem hele dagen. 
Kom ned i klinikken og find den duft som tiltrækker dig bedst.

Har du tør hud, og udfordringer med at finde en creme som giver nok fugt og næring, så findes der i denne serie en ekstremt nærende creme og olie.
Så kan din hud bedre klare sig igennem vinteren.