Kontakt

Berit Sprogø Hudplejeklinik
Skanderborgvej 10
8680 Ry

Tlf:   41 41 41 01 (ikke sms)

Klinikken er ferielukket fra den 2. september til og med den 21. september

Tidsbetiling kan ske via online booking eller ved telefonisk henvendelse indenfor klinikkens åbningstid. Vær opmærksom på, at når jeg er i gang med en behandling besvarer jeg ikke telefonopkald. Men hvis du indtaler en besked på telefonsvareren, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. 

Bemærk at det i øjeblikket ikke er muligt at bestille tid ved fysisk fremmøde i klinikken. Dette for at mindske fysisk kontakt. 

Der er lige nu lang ventetid - det beklager jeg meget. Du har via online systemet mulighed for at tilmelde dig afbudslisten.
 ______________

  Bemærk

Tiden her i klinikken skal ses som en afslappende stund. Det er ikke muligt at medbringe familie, venner, kæreste, børn eller babyer til en behandling. Heller ikke syge børn. Der er mobilfri zone i klinikken.

_____________________
  
Betalingsmuligheder

Kontant samt Mobilepay.
Mobilepay  62133
                                            

                                       


Telefon og åbningstider


CORONAVIRUS!
            

Jeg følger naturligvis retningslinierne fra 
sundhedstyrelsen, som er gældende for vores branche. 
Det betyder også at der er nogle ændringer i klinikken.
 
For at mindske den fysiske kontakt er det i øjeblikket ikke muligt at bestille tid ved personligt fremmøde i klinikken. Jeg henviser til online booking, hvor du i ro mag kan finde en tid der passer dig. Alle generelle spørgsmål, som ikke umiddelbart kræver fysisk kontakt bedes ligeledes foregå via telefonisk henvendelse.

Klinikken og butikkens åbningstider, er i øjeblikket ikke helt de samme. Det er muligt at købe produkter i butikkens åbningstid. Butikkens åbningstiderne fremgår her på hjemmesiden, og vil variere fra uge til uge.

Husk - der må kun være 1 kunde i butikken ad 
gangen i butikken. Er der en i butikken når du kommer, bedes du vente udenfor.


Butikkens åbningstider uge 27
Mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag:         Lukket 
     Torsdag: 10.00 - 17.00    
Fredag: 10.00 - 15.00

Telefonisk henvendelse kan ske i følgende tidsrum

Mandag: 10.00 - 16.30
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 16.30Afbudspolitik
 

Afbud eller ændringer i din aftale skal ske hurtigst muligt og minimum 48 timer før din aftale (tider om mandagen senest fredag inden kl. 12.00), og kan KUN ske via onlinebooking indtil 48 timer før din aftale, eller ved at ringe indenfor klinikken åbningstid på tlf. 41 41 41 01. Indtal venligt en besked, hvis dit opkald ikke besvares. Det er ikke muligt at sende en sms.

Ved senere afbud faktureres 50 % af behandlingens pris. Ved udeblivelser eller afbud senere end kl. 12.00 hverdagen før din aftale faktureres det fulde beløb af behandlingens pris. Dette er gældende uanset hvilken årsag der måtte være til aflysningen af aftalen.

Betalingenen for udeblivelse eller for sent afbud skal ske via bankoverførsel, inden du kommer til din næste aftale. 

Reg.nr.: 6191
Kontonummer: 13643784

    Når du booker en tid, accepterer du samtidig vores afbudspolitik.