Klinikken er grundet restriktioner fra regeringen midlertidigt lukket frem til og med 7. februar 2021.
Jeg glæder mig til igen at kunne byde hjertelig velkommen mandag den 8. februar 2021. 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VELKOMMEN TIL BERIT SPROGØ HUDPLEJEKLINIK Berit Sprogø Hudplejeklinik er for dig der ønsker en professionel oplevelse med
 100 % skræddersyede behandlinger som har fokus på resultater og velvære samt ærlig rådgivning.

Jeg har specialiseret mig i huden, og de problemer der kan opstå af forskellige årsager. 
Du kan forvente at få en kompetent, seriøs og ærlig rådgivning når du kommer til enten en behandling eller for at købe produkter.

Jeg arbejder lige så meget indefra som udefra. 
Vores livsstil, tanker og følelser etc. afspejles direkte i vores hud (og krop), og min erfaring har lært mig at ved at arbejde hele vejen rundt opnås de bedste resultater. Af samme årsag kan du på klinikkens facebook side hver fredag finde inspiration og værktøjer til personlig udvikling, så du kan blive den bedste version af dig selv og nå i mål med det DU drømmer om.

Alle produkter i klinikken er håndplukket,  er fri for kunstige farve-og tilsætningsstoffer, mineralske olier, alkohol, parfume, parabener og er miljøvenlige helt fra produktionen til selve emballagen. Produkterne indeholder 100 % naturlige og virksomme ingredienser,  og hvert eneste produkt arbejder målrettet på at skabe balance i huden.
Uanset hvilket resultat eller forbedring du ønsker, findes der en løsning som vil bringe dig tættere på en smuk og sund hud.

Jeg arbejder ud fra princippet, at holde hudplejerutinerne så simple som muligt. 
Alt efter din huds behov, dine ønsker til resultater, dine rutiner og din økonomi skræddersyer jeg de produkter der passer til den daglige pleje derhjemme. 
Nogle gange skal der en ekstra indsats til med målrettede produkter - eventuelt kombineret med ansigtsbehandlinger- for at opnå de ønskede resultater. 
Det vil altid være en individuel vurdering. 


Behandlingerne foregår i smukke og æstetiske omgivelser, og du vil straks fornemme en rolig og afslappet atmosfære når du træder ind af døren.
                                                              Du er i centrum. Det betyder at du har min fulde opmærksomhed fra du kommer til du går.