Retniningslinier når du besøger klinikken

Jeg følger naturligvis myndighedernes retningslinjer som er gældende for vores branche. Det betyder at der er nogle restriktioner, som jeg vil bede dig overholde nøje,  både du og andre der besøger klinikken kan føle sig tryg og sikker.

Er du eller har du været smittet med Corona virus, været i nærkontakt med en smittet, fået besked via smitte-appèn eller anden vis, har jeg både tillid til og en forventning om at du følger de gældende retningslinjer fra myndighederne om isolation og test for Covid-19. Så kan alle som kommer her i klinikken føle sig sikker og tryg. Hvad enten du kommer til en behandling eller for at købe produkter, er retningslinjerne fra myndighederne gældende.

Husk - der må højst være 2 kunder i butikken af gangen i butikken. Er der mere end 2 kunder i butikken når du kommer, bedes du vente udenfor.


Inden du træder ind af døren

 

  • Har du feber, snue eller de mindste symptomer på sygdom, så skal du IKKE komme i klinikken
  • Har du været sammen med eller i nærheden af nogle som er syge eller har udvist symptomer, så skal du heller IKKE komme i klinikken
  • Afsprit dine hænder med det samme du træder ind af døren
  • Brug handsker, hvis du gerne vil se nærmere på et produkt, eller kontakt mig så varer holdes fri for berøring 
  • Besøget tilstræbes efter at gøres med afstand i det omfang det er muligt


Når du kommer til en behandling

(Ovenstående er naturligvis gældende, når du kommer til en behandling)


  • Jeg undlader at byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk
  • Kom så tæt på din aftale som muligt. 
  • Snak minimeres under behandlingen hvor vi er i tæt kontakt
  • Hvis behandlingen tillader det, må du meget gerne bære mundbind. Mundbindet bedes du selv medbringe, og skal pakkes væk i en pose, i lommen eller i din tasken hvis du tager det af.
  • Jeg bærer mundbind når jeg udfører en behandling, og bærer visir i butikken når du kommer ind.

Hvis jeg oplever at du kommer til en behandling og udviser symptomer, så forbeholder jeg mig retten til at afvise dig - også selvom du ikke mener det er Covid-19. 
Betaling sker herefter til normal pris. Så sørg for at aflys din aftale hvis du har de mindste symptomer for min, din og andres skyld
Ønsker du at modtage Berit´s populære nyhedsbreve?

Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevene via fanen "nyhedsbreve". 

Du får ca. 8-12 gange om året leveret gode råd om hudpleje, livsstil, nyheder og redskaber til personlig udvikling direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevene.