Retniningslinier når du besøger klinikken

Jeg følger naturligvis myndighedernes retningslinjer som er gældende for vores branche. Det betyder at der er nogle restriktioner, som jeg vil bede dig overholde,  både du og andre der besøger klinikken kan føle sig tryg og sikker.


CORONAPAS TIL BEHANDLINGER

Det er fra den 6. april 2021 et krav fra regeringen, at der skal fremvises dokumentation på en negativ Coronatest som er højst 72 timer gammel hvis det er en kviktest og 96 timer gammel hvis det er en PCR test, eller en mindst 14 dage gammel og højst 8 måneder gammel positiv Coronatest - eller et Coronapas jf. de gældende regler når du kommer til en behandling. Hvis du er fritaget, så skal du naturligvis ikke dokumentere noget. Fremvis venligst selv dokumentationen, så jeg ikke behøver at spørge efter det. 

Det kræver IKKE dokumentation, hvis du blot kommer for at købe produkter.

Det er fortsat gældende, at hvis du har været i nærkontakt med en smittet følger de gældende retningslinjer fra myndighederne om isolation og test for Covid-19.

Husk - der må højst være 2 kunder i butikken af gangen i butikken. Er der mere end 2 kunder i butikken når du kommer bedes du vente udenfor.


Inden du træder ind af døren

 

  • Har du feber, snue eller de mindste symptomer på sygdom, så skal du IKKE komme i klinikken
  • Har du været sammen med eller i nærheden af nogle som er syge eller har udvist symptomer, så skal du heller IKKE komme i klinikken
  • Afsprit dine hænder med det samme du træder ind af døren
  • Hvis du gerne vil se nærmere på et produkt, sår kontakt mig så varer holdes fri for berøring 
  • Besøget tilstræbes efter at gøres med afstand i det omfang det er muligt


Når du kommer til en behandling

(Ovenstående er naturligvis gældende, når du kommer til en behandling)


  • Jeg undlader at byde dig velkommen med mit sædvanlige håndtryk
  • Kom så tæt på din aftale som muligt. 
  • Snak minimeres under behandlingen hvor vi er i tæt kontakt
  • Husk fremvisning af Coronapas.

Hvis jeg oplever at du kommer til en behandling og udviser symptomer, så forbeholder jeg mig retten til at afvise dig - også selvom du ikke mener det er Covid-19. 
Betaling sker herefter til normal pris. Så sørg for at aflys din aftale hvis du har de mindste symptomer for min, din og andres skyld
Ønsker du at modtage Berit´s populære nyhedsbreve?

Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevene via fanen "nyhedsbreve". 

Du får ca. 8-12 gange om året leveret gode råd om hudpleje, livsstil, nyheder og redskaber til personlig udvikling direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevene.